Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

- 

До: Бар "Наздраве"

Бояне, не пускай такива работи, докато пиеме. Че ще задави някой. Наздраве.Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеВсичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
 -----------------------------------------------
 Питието определя съзнанието... . .
  0887770735 0887770735
 Коментар
- 

Ама гявол е Вальо. Решил да черпи когато кръчмата е празнаПървоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеКъде сте бе?
 Таман мислех да почерпя по едно...
 НАЗДРАВЕ . Наздраве.

Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето. . Наздраве.

Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
  0887770735 0887770735
 Коментар
- 

Я бре групата цъкнете тука : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...30#post1029230

и кажете виждате ли клипчетата. 

Наздраве.   Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
 Honda CB 919 Hornet
 0898849413-Светльо
 Кръвна Група: 0+
 Коментар
- 

Евалла, Тони да си жив и здрав.Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеДруго си е събрани група Великани       Наздраве Наздраве  

Наздраве.   Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
 Honda CB 919 Hornet
 0898849413-Светльо
 Кръвна Група: 0+
 Коментар
- 

И аз ги виждам. Явно ми е малко ракията. Като спра да ги виждам, значи съм "на черешата". А, наздраве.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
  0887770735 0887770735
 Коментар
- 

Наздраве и от мене с един 55- градусов антифриз с туршия !
 ... и да се оплача : Мъъъъкаааааааа)))))))))) Свърши ми Мерлото                

ПС И ако се появи Стария тука - да каже как прави промивка за второи трето вино ( той е специалист ) , че у темата за "Виното" никой не се е сетил !Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
 Коментар
- 

Намекваш, че съм стиснат а ?Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАма гявол е Вальо. Решил да черпи когато кръчмата е празна . Наздраве. . Наздраве.
 Ти шишето не виждаш ли бе.
 Домашна отлежала 10год. 65 града от круши мехмедки. Само за собствена консумация.

А наздраве.

ПП намерих и половин кисела краставица...Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
 Вальо. О888 557Ч7Ч
 Silverado 1.3 i
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 33 потребители онлайн. 0 потребители и 33 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

.
 .

Коментар