Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
    Ааа...бира уважавам повече, пък и ще ме возят. Утре ще ти звънна да ме впишеш. Коле, радвам се, че бурята е отминала. Наздраве !
    Абе,Свате,при тебе гледам вече е със записване бре...А наздраве!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

То таковата, аз не вписвам никого...
      По принцип всеки е добре дошъл, няма нужда от никакви записвания. Просто се срещаме, здрависваме се, и сядаме на по бира. И после се хвалим в бара, че сме се запознали наживо... Ама пак ще ме погнат, че съм бил нерез...
      Няма значение-ако си в района-обади се.
      Наздраве!
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        То таковата, аз не вписвам никого...
        По принцип всеки е добре дошъл, няма нужда от никакви записвания. Просто се срещаме, здрависваме се, и сядаме на по бира. И после се хвалим в бара, че сме се запознали наживо... Ама пак ще ме погнат, че съм бил нерез...
        Няма значение-ако си в района-обади се.
        Наздраве!
        Аре са,не се прави...аз съм чувал за Тефтеро...Наздраве,Франко!
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Докато пишех моя пост-свата публикувал неговия... Да не стане нещо грешка с това на кого отговарям.

Ама забелязвате ли, че свата се обръща към мен с главна буква-значи признава, че съм по-сват от него
          Наздраве на всички.

Коментар

Опаааа Наздраве и от мени на всичката банда дано утре се видим с некои от вас
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Абе,Свате,при тебе гледам вече е със записване бре...А наздраве!

Марти, не юдействай. Още му е крехко примирието. Ще бъда с придружител за да не стават недоразумения и да не тръгне местния фолклор в грешна посока
              Наздраве на всички ! Ще се радвам да се запозная лично с някои колорити

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Докато пишех моя пост-свата публикувал неговия... Да не стане нещо грешка с това на кого отговарям.

Ама забелязвате ли, че свата се обръща към мен с главна буква-значи признава, че съм по-сват от него
                Наздраве на всички.
                Е много ясно,ти си старши(реколта '70 нали?)...Наздраве,Свате-отлежал мискет такъв
                Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение

Марти, не юдействай. Още му е крехко примирието. Ще бъда с придружител за да не стават недоразумения и да не тръгне местния фолклор в грешна посока
                Наздраве на всички ! Ще се радвам да се запозная лично с някои колорити
                Цвети,както не веднъж съм казвал-тук всичко е майтап.А ако някой не го разбира...А наздраве!
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве дружина!
                  За утре какво да взимам, аз си мисля пак за едни пържолки и едни ребърца.
                  Р.П.(RFF) 0898677590
                  Пътна помощ
                  ДЕНОНОЩНО

Коментар

Без думи...

Коментар

То майтап, но на гол ..... си е живо...... Такава била приказката. Наздраве на всички. Моят телефон също го има в подписа. С удоволствие ще ударим по едно ..... кой каквото му се пие в неделя.
                      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                        Наздраве дружина!
                        Румба,земи повече ребра.Нали знаеш от какво е създадена Ева!Наздраве!Ама гледай ребрата да са марка ,,Менър сюрприз''
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                          Наздраве дружина!
                          Адашче аз му рекнах на Колето че требе да земем 4 кила пържолки той ми вика щели да са много ... кво ши кажеш ти
                          НзадраВЕ
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                            То майтап, но на гол .....
                            ...тумбак си е чифте пищови!Наздраве,Жени!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                              То майтап, но на гол ..... си е живо...... Такава била приказката. Наздраве на всички. Моят телефон също го има в подписа. С удоволствие ще ударим по едно ..... кой каквото му се пие в неделя.
                              Жени, взе ми думите от устата
                              Не знам за вас, но при мен е с "вписване"... щото от ЕГН-то харда ми се сдухва чат-пат.
                              Казвам последно НАЗДРАВЕ на всички и почвам да стягам куфара за морето

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                                Румба,земи повече ребра.Нали знаеш от какво е създадена Ева!Наздраве!Ама гледай ребрата да са марка ,,Менър сюрприз''
                                Марто, ако знаеш на хижа "Букаците" колко гледах във ребрата за да излезе Ева, ама не се показа.

Наздраве!
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X