Марто Аз мисля , че най - добре ще е без гащи, че тука в бара стана лудница(тигрови ,леопардови ,зеброви, кълвачи ала бала портокала)...
от уважение към теб и аз няма да слагам и приключваме темата отностно "прашките"
Ше те клъвне тебе КълвачО...хм...Утре преди ралта хапни две банички и изпий един компот!Ше буташ!
П.П:Чеди,знаеш че не мога да ти се разсърдя,не се напиняй!НАздраве!
Ше те клъвне тебе КълвачО...хм...Утре преди ралта хапни две банички и изпий един компот!Ше буташ!
П.П:Чеди,знаеш че не мога да ти се разсърдя,не се напиняй!НАздраве!
Нали знаеш,че от време на време ми идват едни такива ......... нема ти казвам колко се посмях и продължавам (ти знаеш как). А за сърденето не съм се и опитвала ти си носиш на майтап, на бой и на кво ли още не
Наздраве!
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Марто Аз мисля , че най - добре ще е без гащи, че тука в бара стана лудница(тигрови ,леопардови ,зеброви, кълвачи ала бала портокала)...
от уважение към теб и аз няма да слагам и приключваме темата отностно "прашките"
Малееее те на такова предложение и аз нема да откажа Наздраве Ели!
Наздраве и на останалите!
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Хайде-е-е, стана тя, каквато стана. Особено с това
Скапан интернет имам на работата, и едвам ми зарежда страниците... Което е доста дразнещо... От един час пиша тоя пост, Двулитровка бира изпих, и неще да го прати
Ама НАЗДРАВЕ
Ми, и аз мисля да се оттегля в покоите си. За разлика от повечето обаче, не съм на работа утре.
Мисля да ида на вилата и да се отдам на непринудителен агро-строителен фитнес със леки бирени почивки на глибока сенкя.
Наздраве!
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар