Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеНаздраве за всички, чувстващи се деца!Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЯ виж отблизо...Има и отровни зъби
НАЗДРАВЕ
НАЗДРАВЕ!!!За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеНаздраве за всички, чувстващи се деца!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеДобре завърнали се на Бобчо и честит нов аватар на Марто. Наздраве на всички!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеИ една убавица за цвят...
Наздраве!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеДобре завърнали се на Бобчо и честит нов аватар на Марто. Наздраве на всички!За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеБе и аз се надявам да не е сериозно,ама знае ли се....Наздраве!Са ко ми цъфне с два куфара на вратата....
Няма са разваля и твойто фемили я , че знайш ли го свата мое откаже сродяването
Наздарве БараRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеЕ ако цъфне на портата прати я при дедо си поп ... нал знаеш че си нема попадия
Няма са разваля и твойто фемили я , че знайш ли го свата мое откаже сродяването
Наздарве Бара
Тишо,той живота не е само красота бре!А наздраве!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЯ са седи ти тука аз да се изповядам....Наздраве,Дедо Попе!
Тишо,той живота не е само красота бре!А наздраве!
Наздраве за хубавите вечери в живота на човек!
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЯ виж отблизо...Има и отровни зъби
НАЗДРАВЕ
Ба'т Марто, с тая рядка ограда, като говориш, ши фъргаш таратор бря.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеДа отмия малко гадния привкус от изродиите по-горе, един специален поздрав от мен за всички дами в бара тази вечер:
Наздраве!
Още трябва...щото изродите бяха повечко
Ако Марти продължава така, много от посетителите в бара ще им се отще и пиенето, и ... другото
Наздраве на всички
Коментар
-
Току що се връщаме от гората.
Ходихме на разходка с още една витара и един патрол, и само аз оцелях в неравната битка с калта и водата. Е, и другата витара, ама след леко нагълтване с вода.
А патрола беше с блокирал заден мост, и го влачих на пъпна връв из калта. Добре,ч е беше надолнище...
От ползване на лебедката свърши акумулатора, та сега се зарежда в гаража...
Озвода е-купувайте си витари момчета
Наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар