Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Ели_88 Преглед на мнениеабе ей жената къде е ????Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'МартоЪъъ,ко рече....Коя жена...?Ебати,как ме удари по съвеста...Аз района само го пазя!От такива като Колето...!Наздраве,Лионската!Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ели_88 Преглед на мнениеНаздраве сладурче
!Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеМарто ти и съвест ли имаш?!?!? Наздраве тогава!
Десоо...готов го развалИ...Ма и ти си ревнива,Чеди...Наздраве!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ели_88 Преглед на мнениеНаздраве сладурче
То навсякъде негов район стана
А пък днеска са го ударили на съвест със Колето....
Нерези!
Айде, наздраве!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеЛъонка, що му вдигаш акциите , бе чадо?
То навсякъде негов район стана
А пък днеска са го ударили на съвест със Колето....
Нерези!
Айде, наздраве!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеТигре,от Дупница надоле-све е твое!А къде е Сливница?Наздраве!И не забравяй,Нереза е един! Аз съм Херувим!
Херувим, такъв!
Наздраве,Херувиме!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеАйде Наздраве ИграчиYour conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеМарто, от Дупница надолЕ све съм оврЪшал (ма га бех млад , де)
Херувим, такъв!
Наздраве,Херувиме!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар