Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеКазва се шукар!А наздраве!За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеКазва се шукар!А наздраве!Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнениеДа го махаш този гадия аватар, че ще сънувам кошмари. Ако се притесняваш, че със стария много привличаш мацките да си сложа една моя снимка аз и да забравят за теб?Наздраве!
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеАа,кви мацки бре Ванка!И са кво кат' съм грозен?Наздраве!Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЕдна и от мен:
НАЗДРАВЕ!
п.п. И аватара и той страшен. За малко да не те познаяКогато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеЕее Тигърчо, знаеш как да размекнеш едно старо момиче...и да знаеш, не е от биричките
Наздраве, момчета
Радвам се , че ти е харесала.
Наздраве!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНаздраве на всички!За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеЗахапката най ме кефи
НАЗДРАВЕВиден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЯ виж отблизо...Има и отровни зъби
НАЗДРАВЕ
Стига бе, Мартииии...изтрезнях ала минут
Ай, наздраве на куражлиите
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар