Свате, добре си ни дошъл, ама подозирам, че ще пропуснеш нашето мероприятие поради географски причини... Та затова де... Иначе ще ми е интересно да те видя колко зелени ще пресушиш пред свата си. Да не се изложиш нещо...
Ако не мине котка път( да завали сериозен дъжд) за следваща та неделя съм планувал да си засея последните ниви, и имам прозорец от около 20 дни до следващата офанзива. Та именно тогава мисля да се съберем да си попием...
Засега само през мониторите ще си викаме наздраве.
Един пее Тодркиното аз ще пея за Гергана дето полегнала ,че и аз натам ..... много път днеска мноооого кафява гад( същата като зелената ама Астика) и ранно ставане и сега отива да почива заслужено
Наздраве
Един пее Тодркиното аз ще пея за Гергана дето полегнала ,че и аз натам ..... много път днеска мноооого кафява гад( същата като зелената ама Астика) и ранно ставане и сега отива да почива заслужено
Наздраве
Налегнал ме е живота... и не мога да си превключа на латиница.....
Де** тоя течен живот
НАЗДРАВЕ
Пък внимавай с течностите де...
Всички ги обичаме, ама все остава време за по едно наздраве у кръчмата. Пък ти сам си поркаш, да не ти вземем от вълшебната течност... Няма бе, то през монитора само крави се виждат
Коментар