Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
    Потвърждавам. Май има още какво да се желае от предницата на другото бъги.
    П.П. Как оспамих, веднага се поправям: Наздраве!
    Внка-честит ти нов ник. Вече на правилния език. Все се канех да ти го кажа за езика, ама все отлагах. Сега виждам, че си се ориентирал в правилната посока. Когато се видим имаш една бира специално по повода!
    Иначе-наздраве на всички налични в кръчмата.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Пък ако знаеш какъв е кеффффф... Няма нищо общо с преживяването с джипове. Карал съм там с витарата, и тя си минава отвсякъде, ама на много по-малка скорост. С бъгитата просто летим.
      Питай дедо Поп, той идва, и знае за какво става въпрос...
      Кога викаш да дойда?А за да ме познеш по-лесно,отгоре на багажника ще кача това

Наздраве!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Внка-честит ти нов ник. Вече на правилния език. Все се канех да ти го кажа за езика, ама все отлагах. Сега виждам, че си се ориентирал в правилната посока. Когато се видим имаш една бира специално по повода!
        Иначе-наздраве на всички налични в кръчмата.
        Аз не знаех че може да се променя, а стария много ме дразнеше заради езика. Когато попитах в темата за работа с форумите някой модератор или администратор се е отзовал, а то е имало тема за промени на имена. Мерси за поздравленията, остава да почерпя.
        Наздраве!
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Наздраве, бандааа!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            Наздраве, бандааа!
            Помислих,че сме те загубили за каузата!Наздраве Тигре!(явно на Котьо не отговаряш...)
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Кога викаш да дойда?А за да ме познеш по-лесно,отгоре на багажника ще кача това

Наздраве!
              Идвай когато ти е кеф. Ама доведи и сватята и снахата. Обаче освен прасенцето върху зестрата ще трябва да сложиш и едно малко буренце. Не много голямо-150-180 литра са достатъчни...

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
              Аз не знаех че може да се променя, а стария много ме дразнеше заради езика. Когато попитах в темата за работа с форумите някой модератор или администратор се е отзовал, а то е имало тема за промени на имена. Мерси за поздравленията, остава да почерпя.
              Наздраве!
              То черпенето е от мен. Аз съм заклет "фен" на българския език, и много се радвам когато някой се преориентира в правилната посока. Ама щом се натискаш да черпиш-аз няма да се дърпам я...

Коментар

Идвай когато ти е кеф. Ама доведи и сватята и снахата. Обаче освен прасенцето върху зестрата ще трябва да сложиш и едно малко буренце. Не много голямо-150-180 литра са достатъчни...
                Колеее,нещо така петичките да ти се напукват?!Снахата-убаво,сватята(не и е ...кладенчето)-па убаво...Ама и буре...ааа нема да се разбереме...А и Диското като зестраКо направи ти бре...нема да спя тая нощ!
                Наздраве,серсемино!!!
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Абе вие много се разбирате ама зетя и снахата май никой не ги е питаал, ако трябва казвайте да вливам акъл на Тишо(зетя).
                  Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                  Телефон - в профила!

Коментар

Аз тва го разбирам така - Свате идвайте целата рода да живеете у дома
                    Наздраве
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от freeflyer Преглед на мнение
                      Аз тва го разбирам така - Свате идвайте целата рода да живеете у дома
                      Наздраве
                      Я па тоя....
                      Само снахата бе!
                      Направи ми впечатление как ти е лесно да се рзделиш с щерката и жената, ама като стане въпрос за буре-много било... Хубав сват съм си намерил, няма що...

Ванка- ако питаме сина надали ще има нещо против

Ама стига с нашите семейни и роднински истории. Дайте да пием. Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Помислих,че сме те загубили за каузата!Наздраве Тигре!(явно на Котьо не отговаряш...)
                        Аааа...за каузата нЕма отказване.
                        Инак тигре, котъо... как дойде, не се стягам. Ама, който ми става кум (кръстник) , го фащам да черпи
                        Наздраве, куме!
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

..............
                          Това се казва Патриот - с главна буква!
                          (за поздравлението за имената)
                          Наздраве!
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                            Това се казва Патриот - с главна буква!
                            (за поздравлението за имената)
                            Наздраве!
                            Че почерпи де...

Коментар

Ми то на чужда сватба най-арно се пие
                              НАздраве
                              RAV 4
                              F650GS

Коментар

Я па тоя....
                                Само снахата бе!
                                Направи ми впечатление как ти е лесно да се рзделиш с щерката и жената, ама като стане въпрос за буре-много било... Хубав сват съм си намерил, няма що...

Ванка- ако питаме сина надали ще има нещо против

Коле,ама ти на най-милото посегаш бре!Пиеньето и жипката...
                                Аре дай да пиеме!Ама като не го вадиш(пиеньето)...
                                Наздраве на целата кръчма,че заприличахме на турски(латино) сериал...
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 16 потребители онлайн. 0 потребители и 16 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X