Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Twilight Преглед на мнение
    Еййй, това беше добро! Сега ще имам още повече да връщам. Много бири, много нещо... Наздраве!!!
    При нас лошо нема
    А наздраве!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

И за днес наздраве!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

А наздраве на компанията.
        Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

[QUOTE=RFF;1130487]Коле, аз за това Очо съм го налепил от всички страни. Дано на всеки се случи такава приятна среща.

Малките неща понякога се оказват големи! Една случайна среща и добро отношение...
          Много ми е приятно с вас, но сега ви пожелавам една лека и спокойна нощ!
          Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

[QUOTE=Twilight;1130542]
            Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнение
            Коле, аз за това Очо съм го налепил от всички страни. Дано на всеки се случи такава приятна среща.

Малките неща понякога се оказват големи! Една случайна среща и добро отношение...
            Човек и убаво да си пие,рано или късно припада!Лека!
            А на целото кръчма-мощно НАЗДРАВЕЕ!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

И от мен едно мощно наздраве, че след малко ще правя "тодоркиното"
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                И от мен едно мощно наздраве, че след малко ще правя "тодоркиното"
                Тя Тодорка има много специалитети...от лютеничка до...атомна бомба!Ти кой точно ишерет ше ни покажеш,Котьо?Не че не те разбрах де,ама срамота,рано е още бре!
                А наздраве!
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

[QUOTE=Twilight;1130542]
                  Коле, аз за това Очо съм го налепил от всички страни. Дано на всеки се случи такава приятна среща.

Лека и спокойна вечер!

А на останалото бар, наздравееееееееееееееееееееееее. Тая бира ме озори, станал съм като децата - от две кофи ракия и се напивам.
                  Р.П.(RFF) 0898677590
                  Пътна помощ
                  ДЕНОНОЩНО

Коментар

Наздравеееееееее
                    Румба, ще ме извияняваш, ама да си окича отвсякъде колата със стикери ми изглежда малко като цигания... Не, че не съм ошарил витарата и аз със всевъзможни лепенки, ама тя си е за удоволствие и лудеене, та си мисля, че е простимо. Иначе на астрата има само един стикер-на задния капак(по него ме познаха), на витарата един на лявото стъкло, и на бъгито един на резервоара. Шаренията не ми допада много.
                    Извинявай ако съм те засегнал нещо, ама това мисля, и си го казвам.
                    Но всеко човек си е сам за себе си. За вкусове не се спори, стара истина.
                    Та едно приятелско наздраве, и дано да се запознаем по-скоро наживо, и да видим Очо как е нашарен

П.П. Зщо "Очо"?...

П.П.2-Скоро се очертава да си завърша спешната земеделска работа, и мисля да се организираме за една сбирка на по-североизточната част от бар "Наздраве". Ще участваш ли?
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ще ви покажа танца към песента "Полегнала ми е Тодорка"
                      Нещо почнах да задремвам пред "телевизора"...
                      Бая зелена гад унищожих
                      Айде, наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

П.П.2-Скоро се очертава да си завърша спешната земеделска работа, и мисля да се организираме за една сбирка на по-североизточната част от бар "Наздраве". Ще участваш ли?
                        Браво бре,а сват си не канишМалко ракия ли свари,що ли...
                        А наздраве!Ние като сме от големото село,не сме ли ора бре!
                        Ще ви покажа танца към песента "Полегнала ми е Тодорка"
                        Нещо почнах да задремвам пред "телевизора"...
                        Бая зелена гад унищожих
                        Айде, наздраве!
                        Ми тя тая гад е създадена за унищожение бре,серсемино!
                        И защО се срамиш-свършил си добро дело!Наздраве,не припадай!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Малииии значи скоро време хората ще ме разберат че повече от 3 не мога да изпия бат'Марто да ме не почнеш и мен като Котьо
                          Наздраве
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Айде, ще излоча още една.
                            Наздраве, компания!

Коментар

Румба, ще ме извияняваш, ама да си окича отвсякъде колата със стикери ми изглежда малко като цигания... Не, че не съм ошарил витарата и аз със всевъзможни лепенки, ама тя си е за удоволствие и лудеене, та си мисля, че е простимо. Иначе на астрата има само един стикер-на задния капак(по него ме познаха), на витарата един на лявото стъкло, и на бъгито един на резервоара. Шаренията не ми допада много.
                              Извинявай ако съм те засегнал нещо, ама това мисля, и си го казвам.
                              Но всеко човек си е сам за себе си. За вкусове не се спори, стара истина.
                              Та едно приятелско наздраве, и дано да се запознаем по-скоро наживо, и да видим Очо как е нашарен

П.П. Зщо "Очо"?...

Наздраве Коле, мен ме хапе кучето и за мен колата е средство да ме закара от една точка до друга. Даже ако имам бус ще го боядисам светло зелено и жълто, и целият ще го направя в цветчета, като хипарските бусове от 60'те години.

Очо - Защото на испански Ocho е осем, а колата е Ауди 80, та така абе хамава работа ти казвам.
                              Да ще участвам, дано се срещнем да се запознаем, ше ми е много приятно.

Наздраве!
                              Р.П.(RFF) 0898677590
                              Пътна помощ
                              ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от freeflyer Преглед на мнение
                                Малииии значи скоро време хората ще ме разберат че повече от 3 не мога да изпия бат'Марто да ме не почнеш и мен като Котьо
                                Наздраве
                                И ти почна като евреите...колко?-3....ама какво три?Ами какво колко?Калоянчев,не се праи!!Ха наздраве,па ше си ги мериме после!
                                Айде, ще излоча още една.
                                Наздраве, компания!
                                Ей,едвам се съгласи...ЗА твое здраве!
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X