Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение
    От сега още ще го сменя. А утре като бием Литекс пак ще го върна ако не направят накоя изненада Рено. Наздраве!!!
    Ма ти съвсем оплете конците ! Търси директно емблемата на Макларън , оцвети я в оранжево и си готов до следващия сезон !
    Наздраве !
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Гледам , групата се присъбра. Наздраве!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

И аз да обърна едно...
        Наздраве!
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение
          От сега още ще го сменя. А утре като бием Литекс пак ще го върна ако не направят накоя изненада Рено. Наздраве!!!
          Ванка, като ще е Рено, поне едно такова лого да беше сложил.

Наздраве.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            Ма ти съвсем оплете конците ! Търси директно емблемата на Макларън , оцвети я в оранжево и си готов до следващия сезон !
            Наздраве !
            Това с Макларън и оранжево не го разбрах. За Макларън ще кажа че харесвам отбора но не и пилотите, при Ферари е обратното.В Рено и Ред Бул Рено е истината, утре гледай Фетел какво ще направи.
            Наздраве!!!

П.П. И Уебър на го харесвам.
            П.П.П. Сега видях мнението на Nickbonchev и коментара ми е че това си е огромна реклама на Рено в Русия и поменете ми думата Лада ще е следващата Датчия, Рено държи 25% от акциите на Лада
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Много рано сте окапали бре пиянища....
              Сега се дотътрих от РД в една кръчмица, и ще си лягам че съм на работа заранта.

Айде Наздраве.
              И лека нощ.
              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
              Honda CB 919 Hornet
              0898849413-Светльо
              Кръвна Група: 0+

Коментар

Добро утро на почитателите на високите градуси. Ако се чудите,защо съм станал толкова рано ,ще ви кажа. Стягам се за откриването на ,,Винария,, в 11.30 днес. Ще има дегустации,почерпки и какво ли не още .Колегата Иван Минков 81 от София е представител на Ловико Сухиндол и смятам срещата да е на ,,градус,,. Така,че деня се познава от сутринта. Наздраве на всички,а на тези,които са на трудовия си пост-лека работа .

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                  Добро утро на почитателите на високите градуси. Ако се чудите,защо съм станал толкова рано ,ще ви кажа. Стягам се за откриването на ,,Винария,, в 11.30 днес. Ще има дегустации,почерпки и какво ли не още .Колегата Иван Минков 81 от София е представител на Ловико Сухиндол и смятам срещата да е на ,,градус,,. Така,че деня се познава от сутринта. Наздраве на всички,а на тези,които са на трудовия си пост-лека работа .
                  Добро утро и от мене ! Аз докато пресушавам една биричка за избистряне на погледа , да те попитам : Като каква ще е тая подготовка за винарията , бре колега ?! Ше подлагаш предварително с луканка , или няма да пиеш вода цяла сутрин , та да ти е по-голяма глътката ?! А иначе , честно казано - благородно ти завиждам !
                  А наздраве , че днеска и формула и мачове ....
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    Добро утро и от мене ! Аз докато пресушавам една биричка за избистряне на погледа , да те попитам : Като каква ще е тая подготовка за винарията , бре колега ?! Ше подлагаш предварително с луканка , или няма да пиеш вода цяла сутрин , та да ти е по-голяма глътката ?! А иначе , честно казано - благородно ти завиждам !
                    А наздраве , че днеска и формула и мачове ....
                    Владе,искам да ти кажа,че водата е за къпане ,а не за пиене. Пийнах биричка,ама не една,защото имам по два крака,две ръце,две глави и две уши.. .........с пържени филийки. А подготовката се състои в къпане,бръснене,бяла риза и лъснат чипик,защото предстой пийване ,а не работа. Лек ден и внимавай да не пропуснеш някой завой от формулата. НАЗДРАВЕ ! ! !

Коментар

И в бара празно, и в кафето празно, оглеждам се, не съм на самотен остров, в нас съм, аз ли нещо съм кофти, кафето ли ми дойде много, или е от омесването на натуралните сокове.
                      Р.П.(RFF) 0898677590
                      Пътна помощ
                      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Наздраве!Бих две инжекции на жената и сега мога вече да пукам с чиста съвест!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          Наздраве!Бих две инжекции на жената и сега мога вече да пукам с чиста съвест!
                          Смъртоносни?!
                          Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Смъртоносни?!
                            Наздраве!
                            Да са смъртоносни,смъртоностни..колко да са смъртоносни....Жилаво коп-ле е жената,не мре лесно....Наздраве,Тишо!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                              Да са смъртоносни,смъртоностни..колко да са смъртоносни....Жилаво коп-ле е жената,не мре лесно....Наздраве,Тишо!
                              Наздраве Марти! Да пием за "жилавостта" на жените и за "деветте им живота"!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Наздраве Марти! Да пием за "жилавостта" на жените и за "деветте им живота"!
                                Наздраве,Тишо.Да пием за тях!Ама аз моята нещем да я затрием,искам да я оправим...
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X