Днес е рожден ден на Bodo. Да е жив и здрав да ни черпи още 100 години. Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Човек да не ви остави две/три седмици... Изписали сте хиляди страници, сега докато ги прочета, ще нащракате нови 5 Даже и деца ви заидваха... А честито.
Само ми е чудно, нали щъркелите идват пролетта. Кой ще ви донесе децата феруари
Абе НАЗДРАВЕ.
Човек да не ви остави две/три седмици... Изписали сте хиляди страници, сега докато ги прочета, ще нащракате нови 5 Даже и деца ви заидваха... А честито.
Само ми е чудно, нали щъркелите идват пролетта. Кой ще ви донесе децата феруари
Абе НАЗДРАВЕ.
Ти не дреми а се оглеждай за булкаче времето фърчиАйде че ме сърбат краката за ръченицаНаздраве
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Наздраве. Брей, нема край тоя рожден ден. То роднини, то приятели, то подаръци....странно, защо подаръците много си приличаха..... Обаче единия подарък беше много сладък......слонче-касичка, да си събирам парички, за да си купя......количка..... А някой мичман-злодей беше пуснал вътре две шайби вместо монети, да дрънчат....после друг поправи грешката, като пусна малко хартиени евробанкноти.....
....странно, защо подаръците много си приличаха.....
Наздраве и весело довършване на празничната вечер.
На мен ми е ясно, защо подаръците ти са били доста сходни. Защото знаят, че си активен член на "Бар Наздраве". Затова и си получил такива неща.
Коментар