Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеХайде дружно да предложим да се закрие "Бар Наздраве". И без това никой не пие. Хм. наздраве.
Друг път да не съм те чул повече да говориш глупости!
Наздраве Жоре, нещо да не си се чалнал...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ми, то аз като пийна, говоря глупости някой път. Ама вие не ме слушайте. А, наздраве..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеМи, то аз като пийна, говоря глупости някой път. Ама вие не ме слушайте. А, наздраве..
Навремето преди 1989год. в Бяла Слатина имаше ресторант Златното пиле. Бармана беше около 120кг. и караше старо ИЖе с кош. Една вечер след работа към 23ч. си тръгва с ИЖето пушейки цигара, но след няколко пресечки го спира милицията за проверка. Милиционера го пита защо пушиш, нали знаеш,че като управляваш мотоциклет е забранено да се пуши, а той му отговорил старши аз като пийна обичам да пуша
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Първоначално публикуван от gena Преглед на мнениеНаздраве и от мен на всички,че тук има мн.хубав снягГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеС червено винце наздраве и от мен! И при нас има хубав сняг и продължава да вали!
Коментар
-
И при мен вали добре. Ако през деня не се топеше, щеше да е натрупало поне 30 см, но сега е едва 15-20.
А имам и рожденик, който тази вечер черпи, така, че да ви кажа за пореден път Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИ при мен вали добре. Ако през деня не се топеше, щеше да е натрупало поне 30 см, но сега е едва 15-20.
А имам и рожденик, който тази вечер черпи, така, че да ви кажа за пореден път Наздраве.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gena Преглед на мнениеДа е жив и здрав рожденника и много късмет.Наздраве
От негово (на рожденника-брат ми) име имате по едно наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеХайде дружно да предложим да се закрие "Бар Наздраве". И без това никой не пие. Хм. наздраве.
Ако требе че излезнеме отвънка на снего , ама шишето с мерлото на
две го не делим !
Наздраве !!!
ПС Е , виж луканката съм е насъцкал на много тъки филийки , ма на нея и е простено - изсъхнала е точно как си требе .Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар