Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
    Силата на словото. Силата на слуховете. Език кости няма, но кости троши. Психоатаката - специални умения на специалните сили. Наздраве
    А сега сериозно. Наистина ще ставам в 5. И смятам да къпя и лягам. Утре - като всеки ден. Годината - като всяка друга. Живота - като предишния и следващия. Може би ще се срещнем някога. В някой друг живот.
    ПП. Господи, какви неща написах абсолютно трезвен. Какво ли мога да напиша, ако наистина пиех?
    "Виждам силата в това момче..." Вкарай неколко водки и ще напишеш роман Ако можеш да пишеш тогава, де...

Аз има един голям проблем. Свърши ми се таратора, а водка имам още... Та какво да правя? Да си направя таратор още, или да се хоризонтирам
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      "Виждам силата в това момче..." Вкарай неколко водки и ще напишеш роман Ако можеш да пишеш тогава, де...

Аз има един голям проблем. Свърши ми се таратора, а водка имам още... Та какво да правя? Да си направя таратор още, или да се хоризонтирам
      Прати остатъка от водката по скайпа........до поискване, че май съм го спрял вече. И нека силата бъде с теб........таратора де
      Трябва ми андронен колайдер назаем....имам едни шпилки за вадене от седалката, та се чудех....

Коментар

• Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
        Прати остатъка от водката по скайпа........до поискване, че май съм го спрял вече. И нека силата бъде с теб........таратора де
        Трябва ми андронен колайдер назаем....имам едни шпилки за вадене от седалката, та се чудех....
        Оооо ... Колайдеристите са в друга тема. От тех искай.
        А водката, само лично, че май МВРто следяло и Скайпа. Нема да остане нищо за тебе

Оооо ... Колайдеристите са в друга тема. От тех искай.
        А водката, само лично, че май МВРто следяло и Скайпа. Нема да остане нищо за тебе
        Споко. Моя е строго секретен.....даже и аз не си го знам Пък кат искаш лично, ей къде е Варна. Аз за 6 часа стигам до София, че ти ако са яхнеш на пернишки голф....смятай. Абе нема ли ме оставите да се къпя бе. В БАНЯТА СЪМ
        Свободата е абсолютната липса на страх.
        Последно редактирано от cveti; 16-04-09, 21:12.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo
          Споко. Моя е строго секретен.....даже и аз не си го знам Пък кат искаш лично, ей къде е Варна. Аз за 6 часа стигам до София, че ти ако са яхнеш на пернишки голф....смятай. Абе нема ли ме оставите да се къпя бе. В БАНЯТА СЪМ
          Свободата е абсолютната липса на страх.
          Аз съм един от малкото перничани, които не са вманиячени по "Бързи и Яростни– Голф 2/3/4", ама ше се намери некой Петсти Коня Голф Да се подкваси морето, и идвам да кусам. Ти му цвъркай редовно

Коментар

Аз съм един от малкото перничани, които не са вманиячени по "Бързи и Яростни– Голф 2/3/4", ама ше се намери некой Петсти Коня Голф Да се подкваси морето, и идвам да кусам. Ти му цвъркай редовно
            Точно Голф не съм карал...виж разни други самолети....обаче трябва да внимаваш когато прелиташ ниско, да можеш безаварийно да се приземиш. Цяло чудо е,че при толкова стаж имам само 2 леки произшествия, а за последните 10 години - никакви глоби и наказания. Което не ме прави по-кротък изобщо. Обаче всяко нещо си има причина.....и следствие. Ииии Наздраве, май много се заприказвахме

Коментар

Първоначално публикуван от lionkata_88 Преглед на мнение
              Лека нощ, ти на прокълна и заваля та го отложиха джи пи нали
              признай си
              Признавам. Оплакванията на скайп или при папата. Избора е личен. Наздраве

Коментар

Точно Голф не съм карал...виж разни други самолети....обаче трябва да внимаваш когато прелиташ ниско, да можеш безаварийно да се приземиш. Цяло чудо е,че при толкова стаж имам само 2 леки произшествия, а за последните 10 години - никакви глоби и наказания. Което не ме прави по-кротък изобщо. Обаче всяко нещо си има причина.....и следствие. Ииии Наздраве, май много се заприказвахме
                Аре легай, че утре нема да можеш да станеш за работа.... А за Голф, винаги си има първи път.

Коментар

Аре легай, че утре нема да можеш да станеш за работа.... А за Голф, винаги си има първи път.
                  Уточнявам. Ако не мога да легна, поне няма да се наложи да ставам
                  Да работят маймуните, да стават хора. Аз служа. Заключава се в това, да правиш, каквото трябва, пък да става, каквото ще. Основно работя над себе си. Когато успея да се проумея, ще напиша мемоари. После...няма да ги публикувам. Над гроба ми ще гърмят с АК....12 халосни. Ще сгънат знаме и ще го дадат на децата. За работа дават пари, за служба - почести. Лека нощ.
                  Наздраве няма. При мен това е рутинно. Мода в кръчмата. Пия основно кафе ( прекалено силно с ужасно много сметана в отвратително огромни чаши ) и кока - кола. Но понеже едва ли ще повярваш, няма да се пъна да те убеждавам. Когато те мислят за пиян, ти прощават говоренето на истини.

Коментар

Уточнявам. Ако не мога да легна, поне няма да се наложи да ставам
                    Да работят маймуните, да стават хора. Аз служа. Заключава се в това, да правиш, каквото трябва, пък да става, каквото ще. Основно работя над себе си. Когато успея да се проумея, ще напиша мемоари. После...няма да ги публикувам. Над гроба ми ще гърмят с АК....12 халосни. Ще сгънат знаме и ще го дадат на децата. За работа дават пари, за служба - почести. Лека нощ.
                    Абе прав си, ама я сервирай почести за вечера Лека Нощ

Коментар

Бодо да ляга, за да е свеж като репичка утре!

Коментар

Мисля,че е дошло време за кръчмата,има ли желаещи за почерпка,аз ще си налея винце,ама барманката нещо е артисала................
                        НАЗДРАВЕ,Краси и на всички де
                        Последно редактирано от Детелина 74; 13-04-09, 16:49.

Коментар

Амчи кат си рекла наздраве,наздраве дъи!!
                          Ама нещо ми е раничко за винце ,първо на Енинска ракиица с салатчица а като се свари и запека,естественно с"Президент"агнешките шкембенца,ще мина и аз на винцееее,,,,
                          А наздраве и умнатааа -не русата,,,,
                          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                            ...А наздраве и умнатааа -не русата,,,,
                            Така, така........и аз не си падам по руси. То не, че и другите са много умни, ама малко поне, щом не се къпят с перхидрол. Имаше една приказка - роди ма мамо тъпичко, аз ши съ изруся самичко...А наздраве

Коментар

Добър вечер ,как е настроението,сядам да я мятам ,за начало една водка с портокал,после незнам.
                              Наздраве
                              http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                                Добър вечер ,как е настроението,сядам да я мятам ,за начало една водка с портокал,после незнам.
                                Наздраве
                                После кола с портокал...фанта с банан...швепс със сирене....пиле с мед....утре ще те боли глава от толкова много цитруси. Наздраве

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X