Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    ма да ти кажа и това на снимката ше го прасна щом ще му е гадно на Тишо ше рапна таа убавица ох ше умрем със вазе
    Нама само на Десперо да му е гадно. С Баджанак Марто , също вме с разбити сърца...
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Нама само на Десперо да му е гадно. С Баджанак Марто , също вме с разбити сърца...
        тц,тц,тц, мани ,мани, полудели сте тая вечер,
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

ма да ти кажа и това на снимката ше го прасна щом ще му е гадно на Тишо ше рапна таа убавица ох ше умрем със вазе
          Взимаш купата!Пияница на годината!Кво ти на годината,наа хилядолетието(ако го пецнеш тоа урунгел)!Тука нема некой който да може да изпие толку.Не три,за тая требе 333 да изпиеш...А толко не моем да носим...Кво съм и 'аресал,незнам.Я са Нивата да каже....Тишо,алал да ти е!!!!!За твое здраве!
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Взимаш купата!Пияница на годината!Кво ти на годината,наа хилядолетието(ако го пецнеш тоа урунгел)!Тука нема некой който да може да изпие толку.Не три,за тая требе 333 да изпиеш...А толко не моем да носим...Кво съм и 'аресал,незнам.Я са Нивата да каже....Тишо,алал да ти е!!!!!За твое здраве!

кво като е дзвер бре , ше и свирне задника като жатварско барде на ветар
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Какво да кажа брат /оп баджнак/ . Все още я сънувам. И докторите не могат да ме излекуват. Уж отиде при Луцифер, а се озова в Горна. Ама поне си набавих камилска въна, за цел гардероб пуловери и чорапи от нея. Главата и е най плешива Нема да споменаваме какво става надолу. Ама Тишо е предприемач. Ще отвори тъкачница. А и сигурно във филми на ужасите ще я пуска
              Ама ти требва косачка да го намериш...

Коментар

• Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                Па като се дигне...С големио колец бой,бой...Ей ти не си човек бре,капка милост немаш...НАЗДАВЕ ЮЛИИИИИ!

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                Какво да кажа брат /оп баджнак/ . Все още я сънувам. И докторите не могат да ме излекуват. Уж отиде при Луцифер, а се озова в Горна. Ама поне си набавих камилска въна, за цел гардероб пуловери и чорапи от нея. Главата и е най плешива Нема да споменаваме какво става надолу. Ама Тишо е предприемач. Ще отвори тъкачница. А и сигурно във филми на ужасите ще я пуска

Ама ти требва косачка да го намериш...
                Ние това много добре го знаем...Един пат си помислииме че сме се заклещиле...Ма то кво било...Па ние сме се ОПЛЕЛЕ!!!Наздраве,Нивата!!!!
                Последно редактирано от cveti; 04-04-09, 12:55.
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто
                  Ние това много добре го знаем...Един пат си помислииме че сме се заклещиле...Ма то кво било...Па ние сме се ОПЛЕЛЕ!!!Наздраве,Нивата!!!!
                  Аз добре че лятото ходех на село, та съм се научил да кося трева, и да режа дървета А и с оксижен мога да работя

Коментар

Да, бе, да - и лисицата тъй викала, че гроздето било кисело! Признайте си, че страшно ви е яд и аЦки ми завиждате... И как не- то си е направо за завиждане, даже се чудя как още не сте се пропили безпаметно от мъка по нея!
                    Последно редактирано от Тихомир; 04-04-09, 06:22.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Да, бе, да - и лисицата тъй викала, че гроздето било кисело! Признайте си, че страшно ви е яд и аЦки ми завиждате... И как не- то си е направо за завиждане, даже се чудя как още не сте се пропили безпаметно от мъка по нея!
                      Tрябва да се събудиме първо

Коментар

Баси пиянците,до 2,30 ли пихти бе

Коментар

• Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                          Баси пиянците,до 2,30 ли пихти бе
                          Tи ко още не си отворил очите и наздраве ми викаш.

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Чек,сега-първо ме прати да бера портокали за джусове,после да си ровя за пясък в напольонките-тва със снимката би обистрило ситуацията.
                          Моткаш се по дансинга алоун,пък намери комп да ме човъркаш...
                          Мама ако не те е шляпала по дупето достатъчно...
                          Маххх -е ти ко кат ма видя и са оплашитолкоз ли съм страшначак спря да пишеш
                          Последно редактирано от cveti; 04-04-09, 12:55.
                          http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito
                            Маххх -е ти ко кат ма видя и са оплашитолкоз ли съм страшначак спря да пишеш
                            Неси страшна....дибела си

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                              Неси страшна....дибела си
                              Ти пък си опушен
                              http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                                Ти пък си опушен
                                Слаба светкавица

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X