Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Въпреки, че е 1ви април, изобщо не се шегувам, че е време за по едно. Наздраве.
    Не само че е време,ами си е направо ракиено време...А наздраве!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Абе вас сън не ви лови ,докато не се нашмулитеаз днес от обяд съм тъй чай с коняк,че ме е гепала някаква настинка ама наздраве
      http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
        Абе вас сън не ви лови ,докато не се нашмулитеаз днес от обяд съм тъй чай с коняк,че ме е гепала някаква настинка ама наздраве
        А ти от обяд до сега колко ли си се нашмулила. Малей-й-й. А, наздраве..
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

А ти от обяд до сега колко ли си се нашмулила. Малей-й-й. А, наздраве..
          Да не ме помислиш за алкохоличка,несъм,от второта чаша спрях да ги броя явно файда няма ,минавам на вино с черен пипер.Един слънчев ден реших да пия кафе на терасата,и сега заради кафето жуля алкохол,е туи на ко прилича.
          Хайде наздраве

Коментар

Да не ме помислиш за алкохоличка,несъм,от второта чаша спрях да ги броя явно файда няма ,минавам на вино с черен пипер.Един слънчев ден реших да пия кафе на терасата,и сега заради кафето жуля алкохол,е туи на ко прилича.
            Хайде наздраве
            ...тури и малко сланинка на масата/рецептата,да не ти дращи на гърленцето...В сериозната част на спама-освен черен пипер и едно,две зърна карамфил.
            Наздраве с моите водки и твоите алкохолясали илачи.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              ...тури и малко сланинка на масата/рецептата,да не ти дращи на гърленцето...В сериозната част на спама-освен черен пипер и едно,две зърна карамфил.
              Наздраве с моите водки и твоите алкохолясали илачи.
              Mи наздраве ко друго ми остава,ако спра да пиша ,търсете ме под масатамаххх това за карамфила не съм го чувала ,деиства ли да не ходя утре до военна болница ,да съм се натровила

Коментар

Тъй е, слушай батковците! Само дето друго е на зърна, карамфилът е на пъпки. Някои слагат и малко канела.
                И аз съм така понякога... лекувам се до забрава...
                Наздраве!
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Mи наздраве ко друго ми остава,ако спра да пиша ,търсете ме под масатамаххх това за карамфила не съм го чувала ,деиства ли да не ходя утре до военна болница ,да съм се натровила
                  С тази рецепта съм церил дъщеря си...
                  Ако спреш да пишеш нема да е от карамфила...
                  Наздраве,леко с илача-утре да не питаш за Апчета за глава.

Коментар

С тази рецепта съм церил дъщеря си...
                    Ако спреш да пишеш нема да е от карамфила...
                    Наздраве,леко с илача-утре да не питаш за Апчета за глава.
                    A добре, ще забъркам тоя илач белкем файда да има че незнам.Тъй тъй съм я подкарала с гадни бъркочи дето не са и за наздраве да кажа с тях.Ама каквото такова ,Сложих и две ракиени тапи в носа сега вече воня от три километра на джибри.
                    Еми ко друго ми остава наздраве

Коментар

A добре, ще забъркам тоя илач белкем файда да има че незнам.Тъй тъй съм я подкарала с гадни бъркочи дето не са и за наздраве да кажа с тях.Ама каквото такова ,Сложих и две ракиени тапи в носа сега вече воня от три километра на джибри.
                      Е-е-е. Жена, миришеща да джибри. Мечта за всеки мъж. Пияна жена-весела къща,са казали хората. Наздраве, че се превъзбудих.
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      Питието определя съзнанието....
                      0887770735

Коментар

Е-е-е. Жена, миришеща да джибри. Мечта за всеки мъж. Пияна жена-весела къща,са казали хората. Наздраве, че се превъзбудих.
                        От обяд съм седнала да пукамне ша мириша ами незнам,и по-късно като ме омажат с ракия цялата е тогава вече ще е върха на сладоледаоще не ме е хванало ,ама аз бавно ги пия тея л....а ,но към 11 вече ще съм се омотала .Ако искаш женати да мирише така изкараи я на вън по къс ръкав и е готова за ракия
                        Наздраве

Коментар

...има-има,ако се омоцаш до степен да участвуваш в "ясногледци"-книжна кИсия напоена с овча лой на гърдите и гореща отвара от смрадлика и лимонтозу отзад.Ескимосите в Заир така си лекуват булките-еднократно...
                          Наздраве,загъвай се-виж каква беля станА.

Коментар

...има-има,ако се омоцаш до степен да участвуваш в "ясногледци"-книжна кИсия напоена с овча лой на гърдите и гореща отвара от смрадлика и лимонтозу отзад.Ескимосите в Заир така си лекуват булките-еднократно...
                            Наздраве,загъвай се-виж каква беля станА.
                            Туй за лимонтозуто ще го прескочахубо че не съм ескимоска инак ко ма чака ,немоа го преживея ,твърдо не на смрадлика и лимонтозу и овча лойпредпочитам български илачи ,ракиика ,коняче и винце.
                            Аз стана ясно ко пия ,а ти на кво си днес
                            АЙ НАЗДРАВЕ ,само ние ли сме къде се крият другите да не играят на надлъгванка,мен вече ме метнаха

Коментар

Туй за лимонтозуто ще го прескочахубо че не съм ескимоска инак ко ма чака ,немоа го преживея ,твърдо не на смрадлика и лимонтозу и овча лойпредпочитам български илачи ,ракиика ,коняче и винце.
                              Аз стана ясно ко пия ,а ти на кво си днес
                              АЙ НАЗДРАВЕ ,само ние ли сме къде се крият другите да не играят на надлъгванка,мен вече ме метнаха
                              Днешните ми питиета датират от 20 и кусур години.Водка,бира и сегиз тогиз пелин и червено вино.Преди това няма да описвам лабораторните си експерименти-"Слънчев бряг" с друсан кебап,непрекипяло вино на -20,плодова ракия с варени Яйца-сещаш се си мисля,че откривах винаги африканска неотровна змия с три букви...все в мивката се спотайваше...
                              Ама сега-наздраве!

Коментар

Добър вечер и наздраве

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 18 потребители онлайн. 0 потребители и 18 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X