Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

На пазара у Хаджи Димитър набарах една домашарка 4 лева полвинката у си маленад 50 градащом влазя кат зейтин .То мойто гърло е като гьон ама тва е друг вопрос.И са със пресна салатка марулки репички лучец и си цуцкай мале кефАирлия на сите Наздравеособено на оня Дунавски юнак с дългия косъм
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Стария, откога съм се заканил да се напиеме с тебе, ама с тия репи ме плашиш. Тва ще ми избуши ремуса, егати. Не става ли с некви по-нормални мезета.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Стария, откога съм се заканил да се напиеме с тебе, ама с тия репи ме плашиш. Тва ще ми избуши ремуса, егати. Не става ли с некви по-нормални мезета.
        Спокойно бе човечеОколовръстното не го ли знаеш палиме едно такси та тампосле се връщаме и продължаваме да си поркамеИ давай че имам 30-40 зайчета и още 5 ше се котат какви искаш за тебе без пари само да се зарибиш
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

• Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
          мОЖЕ И НА БАВНИ ,де са губиш
          Хайде наздраве че колко е часът,аз тук съм на пастицио и биричка и едно зелено чесънче
          Имах домашни грижи,ама пастицио и позеленяло чесънче="Еспумизан".
          Чувам,че си сложила нашивка покрай излагаторите/и аз съм в киреча,чесънно/-чурни питсе грама за твое здраве...

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
          На пазара у Хаджи Димитър набарах една домашарка 4 лева полвинката у си маленад 50 градащом влазя кат зейтин .То мойто гърло е като гьон ама тва е друг вопрос.И са със пресна салатка марулки репички лучец и си цуцкай мале кефАирлия на сите Наздравеособено на оня Дунавски юнак с дългия косъм
          Тебе ш'ти шепнем люти пиянски клетви на уше...Ама през крачола у никой час-демек скъпи неканени гости...
          Наздраве,наборче!

Максссе-е, кой ше оди до Софето, бе. Зори ли. Нека се обади да пиеме по кафе. А, наздраве.
          Да бе,роялче-утре е Софе командировка.Ако не се види с всички джибросмени-че паля джипа след 20-на дена и ще се гледаме докато не почна да си мъкна черния дроб с количка от "Кауфланд"...
          Наздраве!
          Последно редактирано от cveti; 18-03-09, 11:19.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Имах домашни грижи,ама пастицио и позеленяло чесънче="Еспумизан".
            Чувам,че си сложила нашивка покрай излагаторите/и аз съм в киреча,чесънно/-чурни питсе грама за твое здраве...
            Ще ви кажа наздраве ,и ще ви оставям да си говорите по мъжки.
            http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx
              Тебе ш'ти шепнем люти пиянски клетви на уше...Ама през крачола у никой час-демек скъпи неканени гости...
              Наздраве,наборче!
              Ете за тва те обичам
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Споко бе,аз сега ще и направя фешън блънда на цафарника-утре нали ще маа крачоли къде Софето,требе да е репичка.
                Аре наздраве,кюнците да нанят...
                ха, хааааа , Пламене да са живи и здрави , ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                  Ще ви кажа наздраве ,и ще ви оставям да си говорите по мъжки.
                  Ами "Наздраве" на женски има ли повече препинателни знаци и мъжезатъпяващи срички...?
                  Стана барманка и се наду-щяхме да се другаросваме,пък ме отсвири кът мъжки фазан...
                  Абе,Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx
                    Да бе,роялче-утре е Софе командировка.Ако не се види с всички джибросмени-че паля джипа след 20-на дена и ще се гледаме докато не почна да си мъкна черния дроб с количка от "Кауфланд"...
                    Наздраве!
                    Тела ми е : 0887770735. Кажи на Зорито утре да звънне.И ти, като дойдеш също. Наздраве.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    Питието определя съзнанието....
                    0887770735

Коментар

Тела ми е : 0887770735. Кажи на Зорито утре да звънне.И ти, като дойдеш също. Наздраве.

а , званате ми като са съберете градски , еи, Бен , спазваи редъ
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                        Ете за тва те обичам
                        И аз,ама си мълча да не получа мишена на цвайтера-направо на адреса ще се скиваме.Прати ми на ЛС телефони-моите са в профила.

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                        ха, хааааа , Пламене да са живи и здрави , ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                        Утре ще си гледаш откачената дружка,братлянка-запознай я с Ким,че и е дерт.И давай да правим рибарлък и пофти на "Огоста"-още месец и сезона е бургия.

Коментар

И аз,ама си мълча да не получа мишена на цвайтера-направо на адреса ще се скиваме.Прати ми на ЛС телефони-моите са в профила.

Утре ще си гледаш откачената дружка,братлянка-запознай я с Ким,че и е дерт.И давай да правим рибарлък и пофти на "Огоста"-още месец и сезона е бургия.

то сега е сезона на агнетата не на рибите ееееееее,,,, за другото нали знаеш ,че ,аз знам, че ти знаеш, че аз знам, че ти знаеш

Коментар

Ами "Наздраве" на женски има ли повече препинателни знаци и мъжезатъпяващи срички...?
                            Стана барманка и се наду-щяхме да се другаросваме,пък ме отсвири кът мъжки фазан...
                            Абе,Наздраве!
                            АБЕ ЩО СЕГА СИ ИЗМИСЛЯШ ЧЕ СЪМ СЕ НАДУЛА,И СЪМ ТЕ ОТСВИРИЛА КАКВО СЪМ КАЗАЛА ЗА ДА МИСЛИШ ТАКА
                            ХАЙДЕ НАЗДРАВЕ
                            http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Ами то се тръшна да почива,ама телефонката ще я диктувам докато пътува.Бе тя няма свърши работа-като ошмули една бира и търсиш телфер.Требе аз да се натуткам,на дружките,дето се храним доволно, нали се полага седмица губене на акъл...?
                              Наздраве,момчета!

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                                АБЕ ЩО СЕГА СИ ИЗМИСЛЯШ ЧЕ СЪМ СЕ НАДУЛА,И СЪМ ТЕ ОТСВИРИЛА КАКВО СЪМ КАЗАЛА ЗА ДА МИСЛИШ ТАКА
                                ХАЙДЕ НАЗДРАВЕ
                                стига викаа, то тука сме си такива , чети между редовете измисля си да ти е гадно , ха хаааа , наздраве

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 16 потребители онлайн. 0 потребители и 16 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X