Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Леле, кво праат хората за една плазма. А, да ти е честита и със здраве да си я гледаш....И да почерпиш. Наздраве.
    Абе......не го права за плазмата, тя ми е бонус. Иначе съвсем щях да съм прецакан с тоя ремонт. Ама викам на жената, така и така на майстори пари не даваш, та треа ми купиш нещо на мен дето права тея чудесии у дома.....Наздраве. Ае, отивам да бачкам, току виж съм изкарал и лаптоп

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      Че аз си пускам филми от компа на плазмата.......наиш кфо яко се гледа властелина на голям екран със HD звук........ Наздраве.
      Хич не знам,ама тегля филми и се кефя на картина/HD/ и звук/Dolby Suround/-щото иначе трябва пак да правя деца...
      Наздраве!
      ...ти за HD звука май ми правиш дрегер...

Коментар

Аз пък време за филми нямам. Или съм на работа, или си пия тук със вас. Опропастихте ме,е-е-ей. Напраихте ме пияница..
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Шайки,страшна далавера съм измислил:
          Сега сърбам водки и се наздрависваме.
          После мислА да си направя бекон на сух тиган и да го гарнирам с бобец/котьоооо/ и кисели камби,башка червен пелин.
          Още по после мога да казвам наздраве откъдет ми падне по напред/зад.
          Тва е далаверата-няма да се ровя в ютуб за музичка.
          НАЗДРАВЕ!
          п.п.-ако съм засегнал някого,моля да бъда извинен предварително.Да ми прати скайпа си на ЛС-аз пък ще му пратя бобец...
          Аз не правя нищо винаги има кой да направи нещо за СтарияНай обичам вечер професията бейСедам на масата и има си хора за всичко салатас пататас ракия све що ти требе каца на масата.Нали съм зет требва да ме уважават
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

поркате ли банда а наздраве , не съм минавал доста време у крачмата , ма ще си зема сериозна забелешка а наздраве пак
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
              Аз не правя нищо винаги има кой да направи нещо за СтарияНай обичам вечер професията бейСедам на масата и има си хора за всичко салатас пататас ракия све що ти требе каца на масата.Нали съм зет требва да ме уважават
              Харабиджас при тебе,наборче.Аз един път отидох на гости у тъщата и ми наляха вино във водкени чаши...
              Оттогаз-чертЪ,све требе да е дома,е@ем и п@чку ма@чину.
              Та сега дОма шета наследничката,ама аз кокорбашия давам акъли-като скивам че се опинява начинанието влизам практически да спасявам плюскането/вечерята,де/.
              Който едно време гледал огледалния в дънките....
              Ма нема страшно,още 50-100 години и после лесно-по гръб.
              Наздраве!!!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Харабиджас при тебе,наборче.Аз един път отидох на гости у тъщата и ми наляха вино във водкени чаши...
                Оттогаз-чертЪ,све требе да е дома,е@ем и п@чку ма@чину.
                Та сега дОма шета наследничката,атре ше ги критикувам ма аз кокорбашия давам акъли-като скивам че се опинява начинанието влизам практически да спасявам плюскането/вечерята,де/.
                Който едно време гледал огледалния в дънките....
                Ма нема страшно,още 50-100 години и после лесно-по гръб.
                Наздраве!!!
                Едни ребра пекли та ги прегорили казах им за хиляден път че от тях чеп за зеле не ставазелето в салатата беше жилавомай тази вечер е време да се расърдим до сабале и на втория етаж печката бумти да се метнем в леглото шпицУтре ше ги критикувам на трезва глава че са ме мързи.АЙ НаздравеОтивам да се опнем бей гиби и в леглото ми носят чаша мляко от наще крави аз друго не пияИ не заслужавамНаздраве с млекцето
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Привет!
                  Как сте банда???
                  Аз преди малко се върнах от работа...уж не ми се пиеше, но си отворих една бира...май ша повторя...
                  Наздраве от мен...
                  Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                  .................................................................................................
                  Е. Абу

Коментар

Привет!
                    И това ми било приятели...то да няма човек с кой да си каже наздраве...
                    Идва ми да са уженя...поне ша има ской да са карам...или да си казвам наздрави...то човек и добре да живее са жени...нали трябва да се учим от грешките си...някой да знае мома за женене...ама да пие по малко от мен...
                    Абе вас да ви е хващоло от половин бира...мене щото ей сега ме хвана...верно бе...даже спах в сл. кола на връщане...баси...наистина съм уморен...глей кви глупости ви пиша...
                    Наздрави...пък дано някой да са сети и да влезне у кръчмето...
                    Още веднъж наздрави...
                    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                    .................................................................................................
                    Е. Абу

Коментар

Наздраве, тогава.
                      Тази вечер късно се включвам, ама не видях никой да е изпил и едно питие за здраве на Зорито. (http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...postcount=5185)
                      Честито, още веднъж.
                      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                        Привет!
                        И това ми било приятели...то да няма човек с кой да си каже наздраве...
                        Идва ми да са уженя...поне ша има ской да са карам...или да си казвам наздрави...то човек и добре да живее са жени...нали трябва да се учим от грешките си...някой да знае мома за женене...ама да пие по малко от мен...
                        Абе вас да ви е хващоло от половин бира...мене щото ей сега ме хвана...верно бе...даже спах в сл. кола на връщане...баси...наистина съм уморен...глей кви глупости ви пиша...
                        Наздрави...пък дано някой да са сети и да влезне у кръчмето...
                        Още веднъж наздрави...
                        Сакън!Стой!Не я прави тая грешка!Наздраве от мен!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                          Наздраве, тогава.
                          Тази вечер късно се включвам, ама не видях никой да е изпил и едно питие за здраве на Зорито. (http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...postcount=5185)
                          Честито, още веднъж.
                          Пфууу,пропуснАл съм го повода...Ц-ц-ц-ц,ама имам извинителна бележка(сметка от една друга кръчма)Ха честито на Максовата щерка!Да иляди у Форума!
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Привет!
                            Ей...верно бе...наздраве Зорничке...нека твоите мечти да станат реалност...
                            Наздраве и на всички останали...
                            Няма да повторя...
                            Допивам и си лягам...
                            Последно редактирано от hun_ter; 24-02-09, 23:28.
                            Е. Абу

Коментар

Ейййййййййй... НАЗДРАВЕ и от менеееееееееееееее. бех малко на парти в един клуб... ама нема да се плашите. Аз съм най добре...
                              Лека и мека на всички...
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Днес аз отключвам.
                                НАЗДРАВЕ!

П.П. Четеш ли Тони?
                                : )))))

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X