Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Мислим да ти турим един хидрофор от бирената фабрика до вас. А, да видиме тогава кво ше праиш .Дали ще намериш време да идеш на работа. Наздраве.
    Бирената + маркуч до нас Ех мечти
    Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    За хидрофора проблем никакъв. Ама откъде толкоз матриял за изсмукване бе братче ?!. Аз едвам завардих едно буренце да остиска до Зарезан. Та сега от мъртвото пространство дето е останало под канелата , ако ме види некой как смуча с маркуча като от текезесарска цистерна , ше се спука от смях. Ама пусто нали го е казал народа : Колко по-малко остава , толкоз по-сладко става ...
    Наздраве !
    Така е, като вместо да оставиш булките да си газят по гроздето, ти ги закачаш... Пак е останала некоя баба да намачка малко, та да изкараш до зарезан
    Наздраве народе. Аз се подготвям за дълга/на дали/ работна/едвали/ седмица. Тренирам с ... ебе то е ясно с БИРА
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Добър ден на всички, ама нещо няма никой

Коментар

Има. Добър да е!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Има. Добър да е!
          Ей,тъкмо бях задрямала,па взе че се хлопна вратата, а бе,някой да смаже че много скърца!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
            Ей,тъкмо бях задрямала,па взе че се хлопна вратата, а бе,някой да смаже че много скърца!!!!!!
            Готово : за пантите - грес , за гърлото - препечена гроздовица с туршийка !
            А наздраве !
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Готово : за пантите - грес , за гърлото - препечена гроздовица с туршийка !
              А наздраве !
              Ами здравей де,наздраве

Коментар

Откривам вечерта с едно малко Джак-че Наздраве!
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                  Ммм, с Джакче? Може... И аз съм с приятеля Джак, наздраве!

Коментар

Ooo, имам си компания Ами наздраве, колега!
                    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

И аз ви понаглеждам от време навреме
                      Ха наздраве!
                      Ниватеста - чакам си почерпката задето ти намерих темата за пресата - в кафенето е - опааа - редакция - в темата за ранК-овете е
                      Последно редактирано от Фани; 23-02-09, 21:14. Причина: поправка
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                        Некои сме на греямна рахкия
                        Наздраве за мойта хубост и ващо пиене
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Тъжна новина : Свърши ми виното !
                          Тази трагедия се очакваше от известно време като гледах застрашително намаляващото ниво в бурето , ама нали удавник за сламка се лови - викам си : А дано пусне още малко , а дано ! Докато канелата секна преди час ...мъка... не можах и каната да напълня ....
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Тъжна новина : Свърши ми виното !
                            Тази трагедия се очакваше от известно време като гледах застрашително намаляващото ниво в бурето , ама нали удавник за сламка се лови - викам си : А дано пусне още малко , а дано ! Докато канелата секна преди час ...мъка... не можах и каната да напълня ....
                            Че свърши я ти шо сакаш да хвърви като от водопровод
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                              Че свърши я ти шо сакаш да хвърви като от водопровод
                              Уф наборе , не ми е до смех ... Требва да удавим мъката некак си ...Добре че препекохме по Коледа две дамаджани гроздова , днес избих чепа на едната . Викам : а да видим дали е улегнала , че като свърши виното .... а то - прокоба

Коментар

Уф наборе , не ми е до смех ... Требва да удавим мъката некак си ...Добре че препекохме по Коледа две дамаджани гроздова , днес избих чепа на едната . Викам : а да видим дали е улегнала , че като свърши виното .... а то - прокоба
                                пази5 да не се довлечем и аз и ужас и смърт на винченцото
                                К мирной жизни не пригоден.
                                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X