Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Дъждовно не ами небето се продъни с тоя дъжд!
    Аре наздраве, па всичко друго е бошлаф!

П.П. Айде, обърна го на сняг!
    Последно редактирано от Тихомир; 19-02-09, 16:29.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      Kак дъждовно бе? Тука снегове ни затрупват, а топлофикацията реши да спре парното в кофти момент ... Сега освен да грея ракия и да се затопля, че друга алтернатива за момента няма
      Привет!
      Авер ми време ни е да се женим...
      Като се загрееш с някоя друга чашка е много гот да си легнеш до топлото дупе на жена си...тогава забравяш за топлофикации и други проблеми...
      Много от рано сте я почнали бе...аз как ще ви догоня...ша са узоря...
      След мъничко си тръгвам от работа...като се прибера ще видя какво ще се консумира...
      Чао за сега...
      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
      .................................................................................................
      Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Kак дъждовно бе? Тука снегове ни затрупват, а топлофикацията реши да спре парното в кофти момент ... Сега освен да грея ракия и да се затопля, че друга алтернатива за момента няма
        Да,ама поне си имате сняг,то и тука вали сняг,дано натрупа много,че чак да има до април,а наздраве пичове

Коментар

Наздраве и от мен. И да отлеем по малко.
          За Апостола.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Нардаве. Вънка е снег до колЕна, а вътре камината гори. Ракийката влиза ме-е-еко в гърлото..
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            0887770735

Коментар

Опс, наздравичката и от мен!
              Чудя се още винце ли ми се пие или биричка, но ще попитам моя гуру в алкохолните истории
              Daddy's girl! Always & Forever!
              Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Нардаве. Вънка е снег до колЕна, а вътре камината гори. Ракийката влиза ме-е-еко в гърлото..
                Симпатяга,гледай от време на време камината,че... знае ли човек, да не изплющи,че..... ша стане... айде наздраве, и честит ви готин сняг
                Последно редактирано от Детелина 74; 19-02-09, 18:16.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                  Наздраве и от мен. И да отлеем по малко.
                  За Апостола.
                  Отлях,вечна му памет на най-великия българин.Сигурно не му е лека пръстта,виждайки какви мекерета български са се нароили и не спират да харчат страната му на парче.
                  На присъстващите-наздраве,имам си личен рекорд за да почерпя вас и милите ни търговци на авточасти,да им е....сичките п....и м........ни непоръ....ни в черв.......та вмирисани изсипани.
                  Година и 3/4 месеца-четвърта бензинова помпа.КЕФ!

Коментар

някои знаели каде могат да се направят подходящи фланелки за концерта на еси ди-си в Белград синъми иска 5 броя

или каде има печатница за такива неща
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Абе щом сте я почнали вече еми НАЗДРАВЕ на всички.

Коментар

Юли, аз и Кольо ще бъдем в Събота!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                          някои знаели каде могат да се направят подходящи фланелки за концерта на еси ди-си в Белград синъми иска 5 броя

или каде има печатница за такива неща
                          Е, те тия имат такава печатница. А, наздраве. http://www.vascony.com/bg/contacts.html КАжи са, че нема да черпиш.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          0887770735

Коментар

Днеска бех на АГРАта много дъжд много.Видяхме се с Краси Крос пихме по бира (той черпи)немах телефоните на другите от Пловдив та не се видяхме с тях.А на Вакарел маа снег та чудо натрупа преспи .А ма аз не съм на снега а вътре до печката пийвам си препек и кисели краставички за мезе
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                              Днеска бех на АГРАта много дъжд много.Видяхме се с Краси Крос пихме по бира (той черпи)немах телефоните на другите от Пловдив та не се видяхме с тях.А на Вакарел маа снег та чудо натрупа преспи .А ма аз не съм на снега а вътре до печката пийвам си препек и кисели краставички за мезе
                              Завиждам ти, че си бил на Аграта. А това с ракийката пред печката требе да го напраиме скоро като съвместно мероприятие. Дали пред мойта, или пред твойта печка, няма значение. А,наздраве..
                              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                                Наздраве и от мен. След ракийката минах вече на червено винце с печени наденички При този сняг се пие червено винце
                                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 71 потребители онлайн. 0 потребители и 71 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X