A, все същото - просто като отивах да взимам алкохол за алкохолетата не се притеснявах, че ще ми искат лична карта.Иначе все едно - по-стар си е един ден....
за Юли:
Да, купона беше супер.След малко ще пиша коментари към снимките на адаша и ще допълня фотографии.
Малко снимки от изминалата нощ
Оставям купонджията да поразкаже
Познахте го нали
Леле майкооо
К'во ли ша прай това момиче
Снимка номер 1:
Началото на купона.Все още се събират хората.Обстановката е културна, слуша се нормална музика, хапва се, пийва се, сладки приказки.
Снимка 2:
Нещата почват да загрубяват.Някой чалгар окупира устройството за възпроизвеждане на музика (компа+уредбата) и настъпва простотия.Вече хората са подпийнали и става весело, въпреки музиката.Аз съм този ухиления със синята тениска, който е върл противник на цигарите и не пуши, но някой ми напъха цигара в устата и щракна със запалката.Не помня точно защо така се хилим, явно някаква щуротия е изръсил някой образ.
Снимка 3:
Нивото на алкохола в кръвта се покачва.Изнасяме масaта в другата стая, за да има поле за изява.Момичетата въртят дупета, ние се кълчотим.
Снимка 4:
Едно от момичетата донесе някакви пендари за кючекчиика.Докато бях на стола ми ги сложи.Хванах се за главата, в същото време някой звъни.Нищо не чувам - затварям.
Снимка 5:
Момичетата се качват на леглото, тия двамата убавци - изпадат в екстаз .
Снимка 6:
Без коментар...Рожденника получава почистване с език от сметаната от тортата, с която всички започнаха да се замерят...
Последно редактирано от м20_маниак; 15-02-09, 21:45.
Коментар