Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Черпя за пост №..кой беше ....4444 с едно червено вино и с една патка , печена де
    И към тези колеги , дето кат си сипат ноти и проговарят на алемански : Колеги , давайте превод на бг , щото още не сме се сертифицирали по иноземни езици ... то иначе като дойде трета фаза , сички разбираме що се бъбре , ама ми требе още една кана ...
    Наздраве !
    Алеманскиу си е закачка между мен и Maxxx-a...ПитАх го дека одиИ че требе да почерпи,оти керка му се жени.Са ше искаш сертификат по шопски
    Последно редактирано от бат'Марто; 07-02-09, 19:39.
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
      Ти мълчи и бЕгай за въглища, иначе.......
      Нощно време се копат въглищата. Сега много бият
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
        Максе, вземай подкреплението и среща утре в Мечка.
        Не мога бе,Васе-налегнаха ме ангажименти и грижи,та още не съм сменил семеринга на задния диф...
        Ама вие ако решите за по-направо през Русе-без значение отиване или връщане-грижи няма,телефоните ми също ги има...
        Мислете позитивно-после няма да ви се тръгва...

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=9L_Dv...eature=related
          Daddy's girl! Always & Forever!
          Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Алеманскиу си е закачка между мен и Маска...ПитАх го дека одиИ че требе да почерпи,оти керка му се жени.Са ше искаш сертификат по шопски
            Братчет,наш къф Маска ш'ти редим...
            Шопскио от мен-мама ме тактисала у Елин Пелин,живеейки в Горна Малина...
            Бръскай една стоянянка,че нема време...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Братчет,наш къф Маска ш'ти редим...
              Шопскио от мен-мама ме тактисала у Елин Пелин,живеейки в Горна Малина...
              Бръскай една стоянянка,че нема време...
              Ops,mein Freund,etschuldigung!!!Mein Fehler.Es tut mir leid.Да го ева,май Пущината ми е дошла в повечко...Ей са ше се едит-на(тва па е на ингилизки)
              P.S:Schon gemacht
              П.П2: на български некои у вика'ат,,печатна грешка на езикО''
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                Черпя за пост №..кой беше ....4444 с едно червено вино и с една патка , печена де
                И към тези колеги , дето кат си сипат ноти и проговарят на алемански : Колеги , давайте превод на бг , щото още не сме се сертифицирали по иноземни езици ... то иначе като дойде трета фаза , сички разбираме що се бъбре , ама ми требе още една кана ...
                Наздраве !
                Владе,алемански у български форум нали си е оффроуд,бе...?
                Като не си сертифициран по ябанджийски Изици,що чехкинчетата бяА се подир тебе къде Черно Море?
                Молим,и ние сме били по крайбрежието-и ние сме се лекували от липса на хигиена при Дулсинеите...
                ...ти без превод как караше цяла нощ у палатката,че и рейката падаше...
                Тва за мен и Марто не вАжи,изтрещялници!!!
                НАЗДРАВЕ!

Коментар

Днес пак ДЕТЕЛИНА е отворила кръчмата. На къде отива този свят.
                  Аз па са си ида от сватба /праих свирки и утре пак/ ,ама гледам, че Нивата уж беше настоятелен, пък сега почна нещо да се дърпа.Зори-и-и-и, стягай го от сега, че после ще ти е по-трудно..
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    Аз па са си ида от сватба /праих свирки и утре пак/ ,ама гледам, че Нивата уж беше настоятелен, пък сега почна нещо да се дърпа.Зори-и-и-и, стягай го от сега, че после ще ти е по-трудно..
                    Той си е на спица бе,Траялче-може само да не го знае още...
                    ...деца...
                    НАЗДРАВЕ!

Коментар

Бой- шамари, бой- шамари и ще го вкараме в пътя Ако не... пращам го при тъста му за седмица и като се върне ........ Абе сватба или не...... НАЗДРАВЕ!
                      Daddy's girl! Always & Forever!
                      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                        Бой- шамари, бой- шамари и ще го вкараме в пътя Ако не... пращам го при тъста му за седмица и като се върне ........ Абе сватба или не...... НАЗДРАВЕ!
                        Много ми е интересантири,ако бях си напълнил дупката дали щеше да си толко ербап или щеше да търсиш муУлю,дето ще си събува щурвала да си намери перископа...
                        На диваците ала мен-наздраве!
                        Децата наистина се губят в проблематиката и решаването И!

Коментар

Нищо не разбирам...то сватби то щурвали,перископи,че и немски език ...????...Ами наздраве на всички диваци де и капитани на подводници?!....

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                            Нищо не разбирам...то сватби то щурвали,перископи,че и немски език ...????...Ами наздраве на всички диваци де и капитани на подводници?!....
                            Те съдинките изплуваха,Стефко...
                            Наздраве!!!

Коментар

Ай ай ай наборче аз го изминах тоя пътда сте живи и здрави
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Много благодаря,че некой се е сетил за НЕКОИ хора,наздраве и лека ви вечер

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X