Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Е, наздраве, де:
Ако пък е свършило пиенето, винаги има начин да се добави още:
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеНики,не знам, братче.Кой на пицария, кой нам,си къде. Абе с една дума щом в петък вечер никой не пие, то явно ставаме нация от трезвеници. Не,че е лошо,но не е и хубаво..Все пак у нас ракията играе ролята на психоаналитика в САЩ. Въпрос на традиция.
Ква пицария бе брат...само минахме от там...и право в Булгари...чалга до дупка...на братовчеда женаму го измисли...и после в една дискотека...пък там турбо фолк...аз май си взех дозата от чалга за години на пред...
Пък са нахаках кат ЗМЕЙ...то ко друго и да правя там...
Трудно мие да пиша...лягам си...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
-
-
Добър вечер ! А! Кръчмето празно нещо ... Аз ше си сипа една ракия докато чакам патката ...
Впрочем по този повод :Чета едни постове отпреди дни за язовир Огоста ... Прибирам се аз днес от няколко дневен служебен офроуд по запазните склонове на Балкана и спирам на въпросния язовир , щото от там ми е пътя - и какво да видя : Ауууу , много патки , много нещо ! А и се развъдили - и млади и стари! Засърбеха ме ръцете и си викам : Е те сега че ударим две яки патки! Ама ше заобиколя покрай драгата , та да не ме види некой . Чифтето ми у багажника. Тъкмо обръщам джипа обаче и почна да ме гложди съвестта. Викам си : Абе що да се праим на шебек сега , то сезона на патките мина ...Продължавам аз кротко към Петрохан , ама акъла ми все у патките. Звъна дома и викам на жената : Жена , бръкни у фризера и виж дали не е останала некоя патка. А тя:Абе има нещо тука , на патка го праим. Викам , вади я да се размрази и я турай задушена , докат се прибера тя ше стане. А жената се бъзика : Как ше стане умрела патка бе ?! Викам : Аааа не така де , тебе кат те види само - и умрела патка да е , ше се съживи !Демек : комплимент праим , ама аз си знам защо. Жената ако е на кеф , ше я задуши с кисело зеле , та що вино ше отнесе .... Та сега докато още се носи аромата от фурната ше ударим по едно ракийче с печени чушки , а после .....
За сега наздраве !Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеДобър вечер ! А! Кръчмето празно нещо ... Аз ше си сипа една ракия докато чакам патката ...
.... Та сега докато още се носи аромата от фурната ше ударим по едно ракийче с печени чушки , а после .....
За сега наздраве !
Така и така имаш повод за черпене: публикация № 4444
А за това, че пийването е част от нашето ежедневие, говори и една шегобийска снимка, която видях днес:
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеа наздраве аз от снощи несъм спирал
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеА, така, ми утре как ще шофираш, бре?
а наздраве
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Ето един специален поздрав и за пиещите бира:
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар