Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от kameloot Преглед на мнение
    НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,СТЕФКООО,имали достатъчно мезее и за менее
    Наздравееееееее хора

Коментар

Първоначално публикуван от kameloot Преглед на мнение
      НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,СТЕФКООО,имали достатъчно мезее и за менее
      Естествено,че има!И разни други благинки се намират - разнообразни мезета де!....Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
        Естествено,че има!И разни други благинки се намират - разнообразни мезета де!....Наздраве!
        Ракията от сините бидони ли е

Коментар

Добър вечер и от мен ! Каберне със суджук ... класическа комбинация ... макар че утре в 6 требва да ставам - предстоят ми 2 дни по горите - ше има екстрем драйвинг по калищаците , ма професията преди всичко ... А да си призная : най мноо мразя буденето в "аграрните" часове .Та сега ш е пробвам скромно една кана ... за съпричастност към бара
          Наздраве !
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            Добър вечер и от мен ! Каберне със суджук ... класическа комбинация ... макар че утре в 6 требва да ставам - предстоят ми 2 дни по горите - ше има екстрем драйвинг по калищаците , ма професията преди всичко ... А да си призная : най мноо мразя буденето в "аграрните" часове .Та сега ш е пробвам скромно една кана ... за съпричастност към бара
            Наздраве !
            Колега,то на един крак не се седи - кана де!?Я цапни още една за по сигурно - пък утре си е за утре!Наздраве!

Коментар

• 200 страница,май в грамаж не е достатъчно, а само дразнещо,а наздравееееееее на всички готини офроудърииии

Тази вечер кръчмето пак е запустялоооооооо, пусто,паяжини фанало
              Последно редактирано от cveti; 28-01-09, 20:17.

Коментар

Добър вечер и от мен! След снощи съм.... да кажем не много добре Във връзка с това съм на чешмяна вода. НАЗДРАВЕ
                Daddy's girl! Always & Forever!
                Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Колега,то на един крак не се седи - кана де!?Я цапни още една за по сигурно - пък утре си е за утре!Наздраве!
                  Абе аз мислех да пробвам една кана с два суджука ... Обачии веднага ше се появят хора дет ше кажат че е противоприродно .. Та то се е видяло де ( и без друго първата кана е на път да се пресуши ) : Две кани с един дълъг суджук ! ... Та да минем към нормалното
                  Наздраве !
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                    Добър вечер и от мен! След снощи съм.... да кажем не много добре Във връзка с това съм на чешмяна вода. НАЗДРАВЕ
                    Ба,аз си мислех че съм най-зле...

Наздраве на всички присъстващи!....Аз,кво да кажа.....тънка ракийка с дебело мезенце.А Вие?...
                    Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                    ,,Гола'' биричка...Криза е
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

И на мен "хич" не ми се пие, ма щом сте казали......Наздраве.
                      досега само две мерки

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Ба,аз си мислех че съм най-зле...
                        Мисля, че аз печеля първото място за тази вечер
                        Daddy's girl! Always & Forever!
                        Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Ма тва ако не е най- посещаваната тема във форума... та на !! И утре сички от тука- директно на офроуд. Барабар с мене и Берлингото, щото няма да сме за пътищата. Забравих да кажа- НАЗДРАВЕ
                          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                            И на мен "хич" не ми се пие, ма щом сте казали......Наздраве.
                            досега само две мерки
                            Аха , понеже ние сме казали ... Бреййй , тебе пък едвам те навихме

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                              Ма тва ако не е най- посещаваната тема във форума... та на !! И утре сички от тука- директно на офроуд. Барабар с мене и Берлингото, щото няма да сме за пътищата. Забравих да кажа- НАЗДРАВЕ
                              Наздраве,сетил се някой да каже на всички това,айде лека вечер офроудърииии

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                                Аха , понеже ние сме казали ... Бреййй , тебе пък едвам те навихме
                                ...Добър ден, Марийке ! Иииии, бе Иванчо, колко си сладкодумен. С две думи ма кандардиса. Наздраве.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X