Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Бря, живна темката. Наздраве. Май в кръчмата е най-спокойно. Няма ядове. После защо знаещите пиели.....за да забравят. Наздраве.
    Последно редактирано от bodo; 27-01-09, 19:56.

Коментар

Мааму стара , кво нещо е мярката ?!
      Значи от известно време забелязвам , че кат си пия ракията (сложил съм я в едно дъбово буре да отлежава) почва да ме лови от четвъртата - петата чаша . Ползвам си една любима ракиена чаша. Викам си : Абе нещо ракията ли съм объркал ,градуса ли , кво ли ...
      Требва да се решава проблема . То е се едно да не ти върви джипката и да си траеш .
      Та влизам аз в една тема тука , дето пише : Как се прави убава ракия. И чета .А там има отговор : Убавата ракия , дето е отлежала у дъбово буре , требе да се пие с МЯРКА !
      А ! Викам си , те тука е проблема , значи требе да си купим мярка !
      И си купих една алюминува - 50 грама
      И кво се оказа ? Ми любимата ми ракиена чаша била сбирала 3 мерки !!! Демек : 150 грама ракия , отлежала , 50 града ! Викм си : Верно бе мааму стара , друго си е човек да пие с мярка !
      Наздраве на умерените пиячи !
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        Мааму стара , кво нещо е мярката ?!
        Значи от известно време забелязвам , че кат си пия ракията (сложил съм я в едно дъбово буре да отлежава) почва да ме лови от четвъртата - петата чаша . Ползвам си една любима ракиена чаша. Викам си : Абе нещо ракията ли съм объркал ,градуса ли , кво ли ...
        Требва да се решава проблема . То е се едно да не ти върви джипката и да си траеш .
        Та влизам аз в една тема тука , дето пише : Как се прави убава ракия. И чета .А там има отговор : Убавата ракия , дето е отлежала у дъбово буре , требе да се пие с МЯРКА !
        А ! Викам си , те тука е проблема , значи требе да си купим мярка !
        И си купих една алюминува - 50 грама
        И кво се оказа ? Ми любимата ми ракиена чаша била сбирала 3 мерки !!! Демек : 150 грама ракия , отлежала , 50 града ! Викм си : Верно бе мааму стара , друго си е човек да пие с мярка !
        Наздраве на умерените пиячи !
        Наздраве. Да ти имам....мярката.

Коментар

...само един проблем имам , откак почнах да я ползвам : Откачи и се дръжката от употреба , Та скоро ше пускам тема в технологиите : Как се занитва дръжка на алуминиева мерка за ракия ... Ама да не сълзи ! Че отива зян матриала ! Майтап настрана !
          Наздраве !
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Сменяш я с халба за бира. Стъклена. От старите. Като мен. Пак е мярка, пише си 0,4 L .....Наздраве.

Коментар

Днес си продадох ремаркето,и черпя всички по едно яко пиене.
              Наздраве!
              А Ники да заключи темата!

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                Сменяш я с халба за бира. Стъклена. От старите. Като мен. Пак е мярка, пише си 0,4 L .....Наздраве.
                Аз за биренките приятелю , си имам особено мнение , Справка : Нивата - на път сме да го вкараме в правата вяра !
                Не може зимно време при минус 10 да караш джипа с обикновена вода , нали . Антифриз си требе , антифриииз ! Концентриран
                Наздраве !

Коментар

Наздраве на всички. Най-вече на Маххх-а и компанията.

Коментар

Наздраве банда, наздраве за Махх-а!
                    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                      Аз за биренките приятелю , си имам особено мнение , Справка : Нивата - на път сме да го вкараме в правата вяра !
                      Не може зимно време при минус 10 да караш джипа с обикновена вода , нали . Антифриз си требе , антифриииз ! Концентриран
                      Наздраве !
                      Налях му аз две халби......вино. Наздраве. Почвам третата.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=MDjdMxHHmF4

... и добре познатата реплика НАЗДРАВЕ!!!
                        Daddy's girl! Always & Forever!
                        Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                          http://www.youtube.com/watch?v=MDjdMxHHmF4

... и добре познатата реплика НАЗДРАВЕ!!!
                          Здравей...Радвам се, че си тук. Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Момци и моми/де повече,де по-малко/,
                            зема да се изфукам с един много готин подарък,с който Загорката ме изсюрпризира преди мънъчко...
                            Ноо фешън,а?
                            Баш за откачалки къто меня.
                            Остава сега Ники Заверата да пусне и една муцка с "maxxx" на пъпчето/дупето-дето е по-четливо...
                            Наздраве!
                            Наздраве, Макс-е.
                            До татуировка не стигнах, но все пак намерих една твоя почитателка ...
                            Прикачени файлове
                            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

• Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                              Здравей...Радвам се, че си тук. Наздраве.
                              Само минах да ви поздравя и пак изчезвам.... виното мен чака

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                              Наздраве, Макс-е.
                              До татуировка не стигнах, но все пак намерих една твоя почитателка ...
                              Уникален си!!!
                              Последно редактирано от cveti; 28-01-09, 20:15.
                              Daddy's girl! Always & Forever!
                              Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                                Само минах да ви поздравя и пак изчезвам.... виното мен чака
                                И настана скука......И черен облак надвеси над земята......И заваляха едри капки.....Господ плачеше от самота......Наздраве.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X