Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
    ... Е, понякога и за риболов става дума. А по този повод, ето една мома, която съчетава риболова с бирата.

От тая бира и от там да пия аз
    НАЗДРАВЕ Ники. И днес се отчете.
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      Време е, даже и трябва нова членска карта за бара да ти правим (че старата изтече)
      Тук държим на редовно присъствие, напитки и много хумор.

... Е, понякога и за риболов става дума. А по този повод, ето една мома, която съчетава риболова с бирата.
      Не, бе Ники, там си държи стръвта (червеите, примерно), да са и под крака, ъъ, ръка...:-)
      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        От тая бира и от там да пия аз
        НАЗДРАВЕ Ники. И днес се отчете.
        Пфф, топла бира, брр, мерси

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
          Не, бе Ники, там си държи стръвта (червеите, примерно), да са и под крака, ъъ, ръка...:-)
          Ами, не знам. Аз не съм много по рибарските технологии, но напролет май ще се понауча, че сина ми нещо ми говори за въдици и ловене на риба, нищо че е на 4 г.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            Пфф, топла бира, брр, мерси
            В пещерата на студено за малко и е готова
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Наздраве , тази вечер нищо не пих имах много тежак съботен ден, нощ ,бяхме една група приятели , тоест те ме извикаха на Банско, ма без маитаб отсрамил съм ви всичките с алкохола както винаги наи ВЕЛИКИЯ ма яко по пиене и танци до сутринта, в неделя се прибрах някаде след обяд , и сега съм реанимация , а наздраве за пиещите
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Абе, не е ли време вече.....Наздраве.
                Да ми е честито новото предно стъкло, и да ми е живо и здраво, т.е. да не се пука вече. Айде бе, аз черпя. Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                  Да ми е честито новото предно стъкло, и да ми е живо и здраво, т.е. да не се пука вече. Айде бе, аз черпя. Наздраве.
                  А честито и наздраве,ама нещо много празно ,сигурно са уморени,а и този дъжд.....

Коментар

Наздраве и от мен,да ти е живо и здраво стъклото и на мен ми предстои смяна и трябва да е скоро защото глобата е 150лв

Коментар

Няма никой в кръчмата......криза. Наздраве. Скукааааааааааааа......
                      ПП. Как са таралежите ?
                      Поздрав за http://www.vbox7.com/play:d3aa49a7
                      Последно редактирано от bodo; 26-01-09, 18:15.

Коментар

А няма тука са негде .А наздраве от мене ракия и салата от настъргани репи бели и черни и малко морковиза ракия се е утепалоКъде си болния с каскатане може ли да им кажеш на тия пияници че ти си културен човек да те пуснат по рано да си легашаз съм сигурен че те са те подвели
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Нема ги бре. Спат. Сам че си пием дагоева....... Наздраве.

Коментар

Нема ги бре. Спат. Сам че си пием дагоева....... Наздраве.
                            ЕЕЕееййййййййй, много пусто у кръчметооо

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                              ЕЕЕееййййййййй, много пусто у кръчметооо
                              Ми.........криза. Даже и редовните посетители ги нема.

Коментар

Ми.........криза. Даже и редовните посетители ги нема.
                                Е, то по добре малко хора,че от много и много шум се вдига наздраве

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X