Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
    Наздраве на всички в бара.
    Виждам, че Юли си има подобаваща дамска компания.

Бе и аз гледам: заприличало на дамски клуб. Реших, че пак съм объркал местото.

Наздравеее. На дамите: Добре се застояли при нас. Браво. Така по весело.
    Я пак НАЗДРАВЕ!
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
      Аз пък си пожелавам да Умра върху мОма на 99 години.Нека родата ми бере срам.Наздраве,че наистина много съм се сдухал.
      Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
      Друго имах предвид, ама и така става. Нали любовта не признава граници и възраст..
      Бе, ако не става на 99 пробвай на 69...

Сетих се за един 30 годишен, оженил се за любовта на живота си - 80 годишна милионерка без наследници.... бабето умряло на 130г.....

Наздраве!
      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение

Я пак НАЗДРАВЕ!
        Е, Вальо, ми те са от твоя край, бре. И двете.
        Наздраве на всички пловдивчани по произход или местоживеене.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

наздраве, аз доста често си наливам нещо ми пламнаха ушите маи
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Наздраве. За какво пием днес?

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
              Наздраве. За какво пием днес?
              Как за какво - за Банго Васил!!!
              Чае шукарие!!!
              Да познаваш некой Васил???? Да почерпи де....
              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Мдааа, в тоя студ какво друго да прави човек, освен да си сръбне червено винце по вечеря..... Направо се катурнах на диванчето и поспахме малко с Ингри. Готино....
                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                Omnia vincit amor !

Коментар

Честит ни Банго Васил. Наздраве.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Да не се беше явил Банго Василий да са се издавили по добре щеше да е А на здраве на всички аз оздравях и идвам на ринга с летящ стартДомашарка с настъргани моркови Красота
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение

Я пак НАЗДРАВЕ!
                      Е пак добре, че не е заприличало на пенсионерски клуб.
                      Айде наздраве на джентълмените!
                      0899 48 65 96

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                        Да не се беше явил Банго Василий да са се издавили по добре щеше да е А на здраве на всички аз оздравях и идвам на ринга с летящ стартДомашарка с настъргани моркови Красота
                        Добре дошъл, и аз тъй, само дето към морковите има зеле, целина и магданоз....
                        Бе, мноо тихо тая вечер.
                        Ха един по-здрав: http://www.youtube.com/watch?v=gOEvo...eature=related

Наздраве!

Коментар

Добър вечер и от мен ! Прибирам се днес в Бг-то и още от границата почвам да слушам по радиото за кръв , вино и гъската на Банго Василь ... В интересни времена живеем , хей ! Наздраве , че ми беше домъчняло за домашното каберне !
                          ... и за посетителите в бара
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                            Добър вечер и от мен ! Прибирам се днес в Бг-то и още от границата почвам да слушам по радиото за кръв , вино и гъската на Банго Василь ... В интересни времена живеем , хей ! Наздраве , че ми беше домъчняло за домашното каберне !
                            ... и за посетителите в бара
                            Ми.. те циганите празнуват всички празници - коледи, байрями... що пък и ние да не попийнем по техен повод... и без това, нали ще ни приобщават... :-)
                            Бе, важното е да има повод и да кипи духовен живот...

Коментар

• Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
                              Е пак добре, че не е заприличало на пенсионерски клуб.
                              Айде наздраве на джентълмените!
                              Е как пенсионерски бе Има и млади посетители (демек аз )
                              НАЗДРАВЕ за Банго Васили, и да не повтаря грешката си

http://www.youtube.com/watch?v=FDBYS...eature=related Малко да попороменя муаикалното офермление на вечерта. Ако позволите де.
                              НАЗДРАВЕ на една водчица
                              Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:04.
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Наздраве, евентуално. Ракийка със запържен бобец за мезе.Не е идеално,но става.
                                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                                Питието определя съзнанието....
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X