Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Кви свирки при толкова пиене,егати. А оная превъртелата я давам под наем - шише ракия на час..Старата поговорка гласи: Сила,воля,онанизъм = здрав и бодър организъм .А,Наздраве.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

Абе къде ме подведохте с това вино... Трета чаша пия, и се замотах яко.Приличам на това => !
      НАЗДРАВЕ
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

• Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        Ох , олекна ми на душата ! Мене ме беше срам че ше съм пръв днес ...А ти наборе , не се бой от виното ! Амброзия е това , да знаеш - храна на бговете . Аз от снощи още съм намразил една туба с каберне и се мъча тука да я унищожа ...с пържоли от умряло прасе ... А наздраве !
        Владе живи здрави с Траялчето ама аз като почнем винченцо то и неусетно се увличам а буркан (мойта мярка)а втори после ракия задължително и сабале се будим и се чудим снощи кво беше

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        знам го номера , чакаи да изрина малко снегъ , та да имаш повод да седнеш после на вино и пържоли а наздраве
        Братчето ми Юли кви пържоли нали трябва да свалим 12 кила които са ми в повече та затова гъсчица ужким без холестиролама ако я измаам целата утре купувам скумрия един кашони почвам да отслабвам и ми казаха че от рибата много рипала томахавкатадали е верно а па ако е верно
        Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:12.
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

• как е групата, имали под масата вече аз се опияних вече ма ми е готино , а наздраве

Първоначално публикуван от stariat
          Братчето ми Юли кви пържоли нали трябва да свалим 12 кила които са ми в повече та затова гъсчица ужким без холестиролама ако я измаам целата утре купувам скумрия един кашони почвам да отслабвам и ми казаха че от рибата много рипала томахавкатадали е верно а па ако е верно

бе я не се занимаваи с глупости , диети ,холестирол, незнам си кво , я си мааам яко и хич не ми пука а наздраве
          Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:12.
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
            как е групата, имали под масата вече аз се опияних вече ма ми е готино , а наздраве
            Юли, то това за теб си е напълно нормално
            Daddy's girl! Always & Forever!
            Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от stariat
              Правилно ти казва Юли,не се занимавай с глупости. Народната мъдрост гласи: Под голям камък-голяма риба.А,Наздраве.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              Питието определя съзнанието....
              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Правилно ти казва Юли,не се занимавай с глупости. Народната мъдрост гласи: Под голям камък-голяма риба.А,Наздраве.
                За това ли не мога да сваля корема

Коментар

Ъъъъъ, наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                    Ъъъъъ, наздраве.
                    Ъъъъъ.... Защо толкова плахо? Пристрастени ти

Коментар

"Стефан" има снимка!

Коментар

Желео съм сви ноч да те видим
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Айде наздраве за мое здраве и за всички Тихомировци! Че днес сме имали имен ден, а аз да не зная! Разбрах едва преди час! Та наздраве , викам!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Айде наздраве за мое здраве и за всички Тихомировци! Че днес сме имали имен ден, а аз да не зная! Разбрах едва преди час! Та наздраве , викам!
                            Да си ни жив и здрав!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              Оп...Честито. Да си жив и здрав и тн.
                              Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                              ......
                              Ауу.. Добър аватар
                              НАЗДРАВЕ

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                                Ауу.. Добър аватар
                                НАЗДРАВЕ
                                Мълчи.... !!!
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X