Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Оооооо, черпя ви всички! Повод- моите думи се сбъднаха- http://www.dnevnik.bg/skorost/2010/0...vropa/?ref=rss
    Наздраве.
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Какъв студ, бре? При мен е +23* ................В хола!
      А наздраве!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Здравейте момчета ,и наздраве.Мога ли да испия едно винце с вас.

Коментар

Добре дошъл, сядай където намериш място.

Наздраве и от мен, тъкмо се връщам от гости, да полеем новото дискавъри на един приятел, и ми е весело

При нас е виелица, и натрупва преспи, макар и валежа да е слаб-от натрупания отпреди сняг. И като гори парното вкъщи е толкова уютно...
          Наздраве в студената зимна вечер.

Поздрав в унисон с температурите и сезона:

Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве!!!
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Добре дошъл, сядай където намериш място.

Наздраве и от мен, тъкмо се връщам от гости, да полеем новото дискавъри на един приятел, и ми е весело

При нас е виелица, и натрупва преспи, макар и валежа да е слаб-от натрупания отпреди сняг. И като гори парното вкъщи е толкова уютно...
              Наздраве в студената зимна вечер.

Поздрав в унисон с температурите и сезона:

А какво е диското

Коментар

Добра вечер и от мен. Наздраве.
                Днес имаше малко екстрем в един дол на село, но за съжаление, нямам снимки. То, не че бяхме тръгнали на разходка. Уж, един телевизор върнахме от ремонт. Пък, реших да разтъпча току-що обутите Медвед-и. Както писах и в темата за тях - оказа се, че не държат добре при страничен наклон и хлъзгав терен. Добре, че има отзивчиви приятели, които помогнаха да се измъкна от неприятната ситуация.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от niki76 Преглед на мнение
                  А какво е диското
                  Тъмнозелено

Майтап, диското е 300 TDI, 97 година, ама повече подробности от собственика като пусне темата.
                  А не бил я пуснал, щото не го бил наснимал. Апарат ли няма, време ли...
                  Няма да казвам наздраве, че е 9:30, да не ме изкарате алкохолик

Коментар

Що бе.....наздраве. Аз се прибрах от дежурство, но вместо в 9:00 в 12:00. След като дърпаха ЗИЛ-131 с МТЛБ, за да стигнем селото.....после ми замръзна изпарителя в движение и докато се усетя......една Нива ме теглеше да запаля на бензин. Прибрах се, и за да е пълен кефа......замръзнала ми е банята. Мразя след дежурство да не мога да се изкъпя. Ся мисля да ударя едно шише вино, после ще ходя на гости на ....., да му ползвам банята. Аз като се сетя за кмета, неговата........баня.....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                      Що бе.....наздраве. Аз се прибрах от дежурство, но вместо в 9:00 в 12:00. След като дърпаха ЗИЛ-131 с МТЛБ, за да стигнем селото.....после ми замръзна изпарителя в движение и докато се усетя......една Нива ме теглеше да запаля на бензин. Прибрах се, и за да е пълен кефа......замръзнала ми е банята. Мразя след дежурство да не мога да се изкъпя. Ся мисля да ударя едно шише вино, после ще ходя на гости на ....., да му ползвам банята. Аз като се сетя за кмета, неговата........баня.....
                      А бе Бодо шо сакаш повече от такъв кефКакво по добро от това обстановката да е максимално близка до бойнатаТе са му е времето за един марш на скок Варна -Добрич.Да видиме дали сме добриНаздравеТрева ни само мешка виноИ атака.....
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Наздраве група как е карате

Коментар

Наздраве!!!
                          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                          Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от lionkata_88 Преглед на мнение
                            Наздраве група как е карате
                            Ми нормално, ти как си?
                            Тука си пия един чай с ром, че днес понамръзнах в гаража...

Коментар

А да видим кой е зиморничав и кой не. Интересно ми е колко градуса показват термометрите в гостните ви? При мен, ако е под 23*, ми е неприятно.
                              Наздраве!
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Бе нямам термометър, но съм пуснал профилактично климатика(отоплявам се с локално парно). Като го сложа на 26 градуса включва, намалявам на 25-работи, 24-работи, на 23 изключва. Ако това може да ти даде някаква информация...Ама това е горе, при тялото, на нивото на хората в стаята сигурно е с градус по-малко.
                                Ама на мен ми е топло отвътре
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X