Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Благодарности Тишо, уж копвам всичко както е указано пък не става на картинка.
    Наздраве
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

venmin Кажи едно наздраве, Тишо не е толкова страшен и ще го одобри. За тиймбилдинга да кажа, Тишо ди го прави с Джак Даниелс, а мацките дото ги пуска са от мобилния. За Колето знаем, жената е соециален гост на фирменит му партета. А те така със самонаетите. Аз вече реших, може и да се разширявам. Наздраве! Жоро, ми той си е цяла корорация. Наздраве! Мислех да споделя защо съм тук, ама по късно, ако не се напия. Иначе утре ще обяснявам. Жулиета, в четвъртък съм на Габрово за послдно тази седмица. Наздравре казах ли, казах. Е нзадраве!
      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Тишооооооооооо мерси, Колееееееееееееееее мерси и на теб!
        Ще се пристрастя от толкова хубава музика, може ли още?
        Наздраве,повече няма да пия, сега почвам да ям!
        Жалко, че няма с кого да изтанцувам блуса ама като не организирате Коледна сбирка на Бара, така ще да е!
        Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
        Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
          Благодарности Тишо, уж копвам всичко както е указано пък не става на картинка.
          Наздраве
          Във Vbox е по-различно. Като отвориш за отговор отгоре има поле със символи за шрифт, големина и тъй нататък, та на най-долния ред в дясно има иконка на Vbox, кликаш отваря ти се поленце и в него между скобите пускаш чето тази част от линка c3d9cba6ac ( по-долу ти го целия линк).
          http://vbox7.com/play:c3d9cba6ac

След като го турнеш в скобите си пускаш поста и готово. Наздраве!

Коментар

Е?
            Ще се организира ли Коледна сбирка на Бара?
            Няма ли желаещи?
            Ще намерим и Дядо Коледа/Колето/ и Снежанка/мъжете да избират/, и подаръци ще има!
            За всеки от сърце!
            Вие сте на ход!
            Наздраве!

Коментар

Тишооо, що ми затри почерпката бе? Тъкмо си мислех какво да пия за научаването как се пускат клипчета, и ти ме закла...

Ма за наказание ще ти пусна металика. На ти пък!!!

Майтапа настрани, шоуто което са направили е сериозно, радвам се, че е именно в София. И ми идва да рева, че идваха три пъти в България, а аз не можах да отида нито веднъж да ги слушам наживо. Ако дойдат още веднъж няма да ги пропусна, каквото ще да става.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Тишооо, що ми затри почерпката бе? Тъкмо си мислех какво да пия за научаването как се пускат клипчета, и ти ме закла...

Ма за наказание ще ти пусна металика. На ти пък!!!

Майтапа настрани, шоуто което са направили е сериозно, радвам се, че е именно в София. И ми идва да рева, че идваха три пъти в България, а аз не можах да отида нито веднъж да ги слушам наживо. Ако дойдат още веднъж няма да ги пропусна, каквото ще да става.
                Ах ти мръснико ниедин, остайх ти да изкараш почерпка като обясниш новия начин за ютуба, а ти пак ме обвиняваш несправедливо! Наздраве, ама не е тъй!

Коментар

Лека момичета и момчета, ще лягам вече!
                  С пълен стомах и пълна душа!
                  Наздраве!
                  Вие си пийте!

Коментар

Тишо благодаря за урока днес не ама утре ще пробвам. Коле аз ако имам кво винаги ще почерпя и без подсказване споко. А наздраве ви
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                      Е?

Ще намерим и Дядо Коледа/Колето/ и Снежанка/мъжете да избират/, и подаръци ще има!
                      Аз искам да съм еленът Рудолф и да си играем със Снежанка. Дядо Коледа да си се разправя с джуджетата там... Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Аз искам да съм еленът Рудолф и да си играем със Снежанка. Дядо Коледа да си се разправя с джуджетата там... Наздраве!
                        Ъъъъъъъъъъъъъ, Дядо Коледа ще си има вземане даване с мен!
                        Щото аз ще изпълнявам списъка с подаръците!

Не мога да се отлепя от вас!
                        Скици!
                        Опс, Наздраве!

Коментар

Хаха, ей ти го Дядо Коледа, подарявам ти го! НаздравЕ!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Хаха, ей ти го Дядо Коледа, подарявам ти го! НаздравЕ!

Аааааааааааа не!
                            Аз изрично съм упоменала, че Дядо Коледа е Колето!
                            Своеволни интерпретации на Колевата персона, не са разрешени, не и в този форум!
                            Ще се глобяваме, ракии, мезета, песни, танци, игра на покер, на криеница...
                            Наздраве и умната!

Коментар

Тогаз дядо ти да си търси меци да му дърпат талигата, аз обявявам ефективна стачка, земам Снежанка и отиваме на Малдивите. Оправяйте се както щете. Наздраве от летището!

П.П. Ей и Светльо кара самолета...

Коментар

Жули радвам се за Ники! А за коледа имаш право като най дейна да вземеш, и дядо ти Коледа и елените, и като бонус джуджетата,ама трябва да ги наглеждаш да не се напият преди теб
                                Айде лека и от мен последна чаша пия за Наздраве

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X