Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Да рекна наздраве и язе! Днес прекосих държавата и съм малко изморен, но мога да ударя една бира. Ей какво момче бях(не пиех, не псувах), а кат са поведох с вас, какъв мъж станах ('сичко моем). Та наздраве де!
    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Па и духовит си Радо...

Наздраве ти.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве и от мен! То и аз пия не повече от чаша мерло вечер, ама дан ма забрайте виквам по едно...Наздраве
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Па и духовит си Радо...
          ...............
          'кат вентилатор....
          Наздраве Коле, от здраве да се не отървеш и ела да пробваме какво се е случило във буренцатата....
          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Наздраве, група!
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
              и ела да пробваме какво се е случило във буренцатата....
              Сега не пия. Мъча се да си лекувам джигера, че май той ме подпира под ребрата.
              Ама ще му дойде времето де...

Наздраве на пиющите.

Коментар

Кольо, почни да пушиш много тютюн. Двата ти бели дроба ще станат черни и ще можеш да пиеш колкото си искаш, а не да се обажда черния дроб на мозъка "Шефе, рАзбери се с тоя Илия, по-бавно да гради, че не смогвам да разграждам".

Иначе - не е зле да идеш на доктор. Може и да ти забрани това-онова (вино, ракия...) ама по-добре вкиснат Кольо, отколкото болен. А може и да се окаже някоя дреболия (херния, киста, рак) и да не ти забрани пиенето. Винаги е добре човек да знае какво го чака.

Коментар

Сега не пия. Мъча се да си лекувам джигера, че май той ме подпира под ребрата.
                  Ама ще му дойде времето де...

Наздраве на пиющите.
                  Дай една урина за проба за билирубин, а ако се чувстваш изморен, ти се гади, нямаш апетит, урината ти е по-тъмна от обикновено и бялото на окото ти е жълтеникаво, не се шашкай, 2 седмици на системи и готово
                  Наздраве!
                  Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                  Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Аз, че съм уморен-уморен съм. От цял ден в гората.
                    Ама нито пикая кафяво, нито очите ми са се жлътнали. Па и нали ви казвам-хремав съм, и май ще се разболявам, та затова и ми е гадно...

За доктор паре нема. И осигуровки нема.
                    Ако дойде да сее мре-ще се мре, ама как ще се рита...

Наздраве ви.

Коментар

Аз, че съм уморен-уморен съм. От цял ден в гората.
                      Ама нито пикая кафяво, нито очите ми са се жлътнали. Па и нали ви казвам-хремав съм, и май ще се разболявам, та затова и ми е гадно...

За доктор паре нема. И осигуровки нема.
                      Ако дойде да сее мре-ще се мре, ама как ще се рита...

Наздраве ви.
                      Урината не става кафява, а жълта, малко като мътна.
                      Урината не е скъпа, сериозно дай сам в някоя лаборатория, мисля, че макс 5 лв. е изследването, аз така януари 2001 зле ми е, пих витамини, оправдавах се с натоварена работа, недоспиване и хоп в 8,00 на работа, в 12,00 вече в болницата на системи, внимавай!
                      Ако имаш апетит най-вероятно всичко е ок, но ако нямаш ходи утре и дай една урина, да ни успокоиш тука, че сега и тебе почнах да те мисля!
                      Айде Наздраве и лягай да почиваш!

Коментар

Корав мъж е Кольо, няма да се затрие, ама да не се налага да го спасяваме.

Коментар

Коле, оправяй се скоро да си къркаме!
                          За твое здраве!
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Да е жив и здрав компотера , ама знаете ли ко е хубаво той да кара а аз да си кръкам биричка
                            Наздраве
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

Бе не го мислете моето здраве. Докато се разболея все ще съм здрав...

Най много ще ми помогнете ако кажете как да стана 80-90 кила без да спирам яденето и пиенето. Щото с глад и бой и баба знае да отслабва...

Наздраве ви.

Коментар

Бе не го мислете моето здраве. Докато се разболея все ще съм здрав...

Най много ще ми помогнете ако кажете как да стана 80-90 кила без да спирам яденето и пиенето. Щото с глад и бой и баба знае да отслабва...

Наздраве ви.
                                С много ходене пеш, танци, секс, с една дума движение!
                                Аз така свалих 22 кг.
                                И си ям и си пия!
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X