Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Ооо, Евгени, ти се сети за нас...
    Покрай пуканката и терзанията за бронята и забрави, че има и барове на тоя свят.
    И по-конкретно нашият

Наздраве на всички.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Ооо, Евгени, ти се сети за нас...
      Покрай пуканката и терзанията за бронята и забрави, че има и барове на тоя свят.
      И по-конкретно нашият

Наздраве на всички.
      Пу-пу, пепел ти на езика! Терзанията бяха докато пуснах обявата за Джипче Роки! Сега вече само ракийка и наздраве!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        Наздраве и от мен, нещо май щА сА разболявам, та да 'зема мерки бърже
        Ааа, сакън! Ялла да тА размачкам и шА ти мине кат на куче....нце! С ракия. Аз ще пийвам а ти ще гледаш и тъй.... Наздраве!
        Отивам да кажа на жената да започва да реже зелето за салата, а аз ще си стопля джумерки.
        И след малко сядам да пия ракия.

А след час-час и нещо започвам да ръся акъл из форума
        Ти имаш ли валидол наблизо, под ръка? Виж ся, ти че мед че няма да дадеш ами поне прати малко жумерки за мезенцето, ама с повече месце по тях, чу ли? Виното ти не го ща, съвземи се, споко, няма да те натоварвам чак толкова! Наздраве!

Коментар

Пийнете си. Да ви е сладко. Аз в 20ч. свършвам работа тук, а 21ч. почвам в другата механа.
          Наздраве с дълго кафенце.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Ааа, сакън! Ялла да тА размачкам и шА ти мине кат на куче....нце! С ракия. Аз ще пийвам а ти ще гледаш и тъй.... Наздраве!

Ти имаш ли валидол наблизо, под ръка? Виж ся, ти че мед че няма да дадеш ами поне прати малко жумерки за мезенцето, ама с повече месце по тях, чу ли? Виното ти не го ща, съвземи се, споко, няма да те натоварвам чак толкова! Наздраве!
            Ей сега с Ясен станахте на кълбо... МА ако не е от неговата ракия-може и де не...

По отношение на второто нещо дето искаш да го кажеш-нещо прекъсва връзката, та не се разбира много... Доколкото разбрах искаш да черпиш някакви джумерки ли? После за някакво вино май чух, ама не съм сигурен. Ама и вино може да почерпиш, няма да се дърпам.

Абе, я обяснете на индианеца как става да се раздели цитат на един човек на съставни абзаци, и да се пише между тях? Все едно съм цитирал няколко поста, но текста е само от един, а си излиза в синьосив фон, абзац по абзац.
            Ако кажеш-това дето прекъсва може и да се оправи, де да знам

Наздраве на всички.

Коментар

Ей сега с Ясен станахте на кълбо... МА ако не е от неговата ракия-може и де не...

По отношение на второто нещо дето искаш да го кажеш-нещо прекъсва връзката, та не се разбира много... Доколкото разбрах искаш да черпиш някакви джумерки ли? После за някакво вино май чух, ама не съм сигурен. Ама и вино може да почерпиш, няма да се дърпам.
              Така ли?
              Абе, я обяснете на индианеца как става да се раздели цитат на един човек на съставни абзаци, и да се пише между тях? Все едно съм цитирал няколко поста, но текста е само от един, а си излиза в синьосив фон, абзац по абзац.
              Наздраве!
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

Именно така.
                Я кажи как става?

Пък то се знае

Айде наздраве.

Коментар

[QUОTЕ=Кольо;1704805]Ей сега с Ясен станахте на кълбо... МА ако не е от неговата ракия-може и де не...

По отношение на второто нещо дето искаш да го кажеш-нещо прекъсва връзката, та не се разбира много... Доколкото разбрах искаш да черпиш някакви джумерки ли? После за някакво вино май чух, ама не съм сигурен. Ама и вино може да почерпиш, няма да се дърпам.[/QUОTЕ]

[QUOTЕ]Абе, я обяснете на индианеца как става да се раздели цитат на един човек на съставни абзаци, и да се пише между тях? Все едно съм цитирал няколко поста, но текста е само от един, а си излиза в синьосив фон, абзац по абзац.
                  Ако кажеш-това дето прекъсва може и да се оправи, де да знам

Наздраве на всички.[/QUОTЕ]

Разделяш го с [QUОTЕ] за начало и [/QUОTЕ] за край.

Коментар

Горе в полето има икона за цитат(балонче с текст, вляво от диеза) след като си избрал цитата цъкаш на него и преместваш желаната част от горния по между им. Наздраве!
                    Пък за почерпка не знам ама трябва да мина да ми завариш нещо за 5 мин.
                    Телефон - в профила!

Коментар

Аз пък копирам [/QUОTЕ] от края, разделям си поста с него и махам чертичката [QUОTЕ] за начало на цитата->

блаблабла -> [/QUОTЕ]блаблабла [/QUОTЕ]-> [QUОTЕ]блаблабла [/QUОTЕ] = готово

Коментар

Леле, Коле!
                        СтанАха двама за черпаване
                        Приготви вино и джумерки
                        А, наздраве!
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Леле, Коле!
                          СтанАха двама за черпаване
                          Приготви вино и джумерки
                          А, наздраве!
                          Ти ся кво - искаш да му докараш сърцетуп ли? Ам ако стане беля, м? Да се задави с някой жумерчица и гълток винце, а? Наздраве и не чети Мачока последния половин час!

Коментар

Горе в полето има икона за цитат(балонче с текст, вляво от диеза) след като си избрал цитата цъкаш на него и преместваш желаната част от горния по между им. Наздраве
                            Я да видим ще стане ли?
                            Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                            !
                            Пък за почерпка не знам ама трябва да мина да ми завариш нещо за 5 мин.

Коментар

Бе стана нещо, ама не точно както ми се иска. Затова черпенето отпада

Иначе за заваряването-мини когато ти е удобно. Нали сега съм в армията на безработните. М<А е хубаво да се обадиш предварително, да не би да съм излязъл някъде.

Наздраве.

Коментар

Бе стана нещо, ама не точно както ми се иска. Затова черпенето отпада

Иначе за заваряването-мини когато ти е удобно. Нали сега съм в армията на безработните. М<А е хубаво да се обадиш предварително, да не би да съм излязъл някъде.

Наздраве.
                                Естествено, че ще се обадя. Наздраве!
                                Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X