Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Тракторке, почти съм готов да ти предложа брак.
И аз го гледах това нещо и му се чудих, ама какво да се прави - като тази тема няма друга, а сървърчето все нещо трябва да съчини.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение........................., липсват свещите и романтиката, ама така е на диета... ................
Та аз я прилагам цял живот ...Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеАз май малко излъгъхто не било салата ами .......домашно приготвено филенце
.Наздраве!!!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеБе, всичко ще си кажеш ти.
.
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТракторке, почти съм готов да ти предложа брак.
И аз го гледах това нещо и му се чудих, ама какво да се прави - като тази тема няма друга, а сървърчето все нещо трябва да съчини.
НаздравеОсмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТракторке, почти съм готов да ти предложа брак.
И аз го гледах това нещо и му се чудих, ама какво да се прави - като тази тема няма друга, а сървърчето все нещо трябва да съчини.а в помощ на сървърчето прилагам:
Наздраве компанията!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Ужасссс, кой ми е пратил ВАЖНИТЕ теми в архива? Ей сега отивам да разхвърлям виновните модератори.
За брака еще разберемся (аз повечето момчешки глупости вече съм ги правил, някои и повторил),
но след това важно за мен откритие се смятай за поканена на кафе. Може и ирландско.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар