Айде, наработих се. Наздраве.
Коле, киселинността се мери много просто. Слагаш 50 трилитрови буркана туршия с различни пропорции оцет. До тях слагаш буре с 50л. ракия. Викаш ни, и почваме да пробваме. С тя туршия става, с тая не става. И така, докато свърши ракията и туршията.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве,Наздраве! Тъй като наща скоросмъртница свърши у нас сме на Виски, и не че ми аресва ама все си е 40`
Пък то къв ти хеулин къв ти празник, в някакъв сайт бях писала прреди време че и ние си имаме подобен празник но за жалост от Вискито ли от що ли, не се сещам името му, но го помня ясно помня че по това време в къщи идваха преоблечени и гримирани хора дядо ми и родителите ми ги посрещаха и ги черпеха и трябваше да познаем кой се крие зад грима и дрехите. Беше свързано със починалите близки и спомените за тях. Така че г-н Хелуин лай..а да яде нащо си е по хубаво и весело,не черпим с бонбони ами с градуси.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Ох, Коле сега ме мързи да мисля. Ама много, иначе в кавармата учихме за PH-то по ЯХБР, по това се познава колко е радиацията. Ма не ми се напъва сега на тази тема. А наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Румба, виното го ръгам отпреди час може би. Ама ми свърши мезето пък сега... Баси, за всичко ли аз трябва да мисля в тази къща...
Жената ми навира една дълга ряпа(малко остана да и кажа къде да си я завре), ма аз приключих с ракията за тази вечер, и не става за мезе.
За след две седмици се очертава да взема 20 кг телешко месо, и ще си направя телешка пастърма. Освен мен почти никой в семейството не я яде(чудни хора), та ще има за мезе когато ненадейно свърши другото.
Наздраве с последната глътка вино, и последната хапка мезе.
Жоро каза (не аз, а Жоро), че дойде ноември и е време да се събираме у Шумен. Бил уредим селски търизъм на полупансион. Ъъъъ, поемаме си цигарите и дрехите. Мястото било перфектно, с леки преходи до някакво село с голяма бъчва. Абе май изба някаква, ама не разбрах точно.
Кольо да си чувал за това? И как подяволите толкова рано ти свършва пиячката толкова рано, има нещо?
А наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Румба, виното го ръгам отпреди час може би. Ама ми свърши мезето пък сега... Баси, за всичко ли аз трябва да мисля в тази къща...
Жената ми навира една дълга ряпа(малко остана да и кажа къде да си я завре), ма аз приключих с ракията за тази вечер, и не става за мезе.
За след две седмици се очертава да взема 20 кг телешко месо, и ще си направя телешка пастърма. Освен мен почти никой в семейството не я яде(чудни хора), та ще има за мезе когато ненадейно свърши другото.
Наздраве с последната глътка вино, и последната хапка мезе.
Е как никой бре? Ние, с Траяла, много си я папкаме даже... с твойто винце... Наздраве!
Днес ми донесоха едно домашно каберне ..... от доволен клиент.
Сега го отварям, .... ама то още сладко бе .... мъкаааа.
Чудя се к'во да го правя .... да се мъча ли или .... да го чакам да преври
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Днес ми донесоха едно домашно каберне ..... от доволен клиент.
Сега го отварям, .... ама то още сладко бе .... мъкаааа.
Чудя се к'во да го правя .... да се мъча ли или .... да го чакам да преври
Върни го на клиента и му кажи, че е бил доволен за последно... Наздраве, Румба!
Само Нафта!
Ваща лесна, да му мисли леля ви??? Виното още не е готово даже за точене, ракия нямя сварена засега, Тракторът развален дръвчетата не изорани, и като капак моита червена стрела Маздухич323ф нещо иска да ме оставя,гори като жипката на мъжът ми задържа и жилото на от педала към дросела. и нема такава част това е.
Та затова само в НАЗДРАВЕТО е утехата.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар