Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Пих един Нимезил, и ме поотпусна. А и да отида в спешен кабинет-нищо няма да стане. Трябва си преглед при специалист, а по това време де да го търся.
    Ще си взема още един Нимезил от аптеката(да има за през нощта), и ще стискам зъби до утре сутрин.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Пих един Нимезил, и ме поотпусна. А и да отида в спешен кабинет-нищо няма да стане. Трябва си преглед при специалист, а по това време де да го търся.
      Ще си взема още един Нимезил от аптеката(да има за през нощта), и ще стискам зъби до утре сутрин.
      Ако спре да те отпуска нимезилът вземи някой ибупрофен. Наздраве и да ти мине!

Коментар

Утре, като станеш и на лекар, че недай си боже стане нещо на сбирката, ще трябва в Плевен или Габрово да те водя. Ако е неврологично, няма грижи де. Ама я си иди у Шумен. Това не е шега работа.
        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
          Жоро кога ще идваш насам?
          В събота на обяд съм в Троян. В неделя сутрин си тръгвам. И през цялото време ще съм на работа.
          Наздраве.
          П.П. Коле, пий три ракии и две кила вино. Не, че ще ти мине от това, ама няма да ти пука.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Докато чакам заплесите може и да дойда, но не обещавам. Наздраве!

Коментар

Тринкен водкен
              Наздравен
              RAV 4
              F650GS

Коментар

Разчитам на разясненията на Ясен, че съвременните медикаменти са съвместими с пиенцето.
                Затова - Наздраве! с новото винце на мама (тя е мераклийка да си прави такива люкарства и съкровището й даде грозденце ) ммм.... амброзия...
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Дедо попе, ти да не си завършил немската духовна сименария? Фани, ако съдя по мене си, съвместими са, няма страшно. Ама айде да не го обръщаме на общинска болница без течен аналгин. А крачето ако се е оправило, айде на село в събота.

Коментар

Аз пак да попитам-кои ще сме на сбирката?
                    Засега май сме само трима-Генчев, Румбата и аз.
                    Каква сбирка ще правим-не знам.

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                      сименария?
                      Пише се СЕМИНАРИЯ
                      Ходих до аптеката, взех си още нимезил(не бях прочел за ибопрофена), и сега ще си налея, пък каквото ще да става.
                      Наздраве.

Коментар

Наздраве!
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Не забравяй, че съм завършил спортно училище! Там развиват от главата на долу! Аз съм предубеден към лекарствата с ибупром, но специалните части по света твърдят друго. От болкоуспокояващите нищо не прече на алкохола. Антибиотиците са проблем Наздраве!

Коментар

И аз знам от един доктор , шефа на КАРИЛ в Шумен , че лекарствата не пречат на алкохола.Ималко там некви ама то не моем си ги купим , тъй че господин ПРАВОПИСЕЦ моеш да хакаш спокойно
                            Генчев я речи за тия ибупроми що ги предпочитат спесиалните части ,че ми стана интересно, а за семинарията - самоук съм
                            Наздраве Ви
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

Общо взето знам, че спешъл еър сървис SAS, а и американските тулени го извличат от някакво дърво. И това вещество го използват за обезболяване на мисия. До колкото знам се добива по подобен начин на каучука. Та когато са ранени търсят това дърво в тропиците. Няма го у шуменската околия. Но много им помагало и това от.....Абе годините не ги знам, но май около втората световна, а успеха му е благодарение на забраната на морфин в армията. Но май морфина още го ползват, абе разводних отговора. Но те много го ползват , както в тропиците, така и из Азия. А не е като да нямат мисии там. А наздраве!

П.С. Отговора не е точен, но е ориентировъчен.

Коментар

Айде, айде... Много говорите, малко пиете.
                                Я наздраве.
                                Не знам дали е от Нимезила, но имам голямо облекчение. Остана само усещането за затъкнато ухо. Ма това сигурно щото е отекло вътре. Абе утре ще се ходи на лекар, ама да устискам до сутринта.

Айде наздраве.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X