Добър вечер!
Тези дни бях в Балчик и се видях с големия адаш, и с Матьо. : -)
Големият адаш ви праща много поздрави!
П.П. Много хубаво да пиеш биричка с голямия адаш до моренцето, Цвеке-е-е-е-е-е! : -))
А такааа...а аз се чудя къде изчезна. Вече си мислех, че си хванал някое гадже и нямаш време за нищо друго
И ние ще ходим при Руменчо в Балчик, но чак в края на месеца
Наздраве и от Гари
Ами аз и семейството, като току-що пристигнали в интернет пространството, да кажем първо наздраве за добре дошли, второ да благодарим за гостоприемството на Румбата от Балчик, и трето, преди четвъртото наздраве, да кажа - чакайте репортаж от обиколката на България. С много усмихнати детски снимки, с 2 500 км и много удоволствия....
от утре почвам да пиша, че багажа е много, а чистите дрешки за утре - малко...
А такааа...а аз се чудя къде изчезна. Вече си мислех, че си хванал някое гадже и нямаш време за нищо друго
И ние ще ходим при Руменчо в Балчик, но чак в края на месеца
Наздраве и от Гари
[ATTACH=CONFIG]350316[/ATTACH]
Здравей-здравей! : -)
По първото - скоро.
По второто - големият адаш каза, че всеки е добре дошъл при него.
Ами аз и семейството, като току-що пристигнали в интернет пространството, да кажем първо наздраве за добре дошли, второ да благодарим за гостоприемството на Румбата от Балчик, и трето, преди четвъртото наздраве, да кажа - чакайте репортаж от обиколката на България. С много усмихнати детски снимки, с 2 500 км и много удоволствия....
от утре почвам да пиша, че багажа е много, а чистите дрешки за утре - малко...
Здравей, Венелине!
Големият адаш разказа, ще си му гостувал със семейството и че му било много приятно с вас.
Поздрави!
Коментар