Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Я, Владо се появил. Вече бях сигурен, че си отказал алкохола. Наздраве.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Забележките - в детската градина. Тук е за пораснали.
      Щом го приемаш като забележка...
      Аз нямах лоши мисли.
      Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        Абре ей пергиши такива , акцента е върху бирата днеска , а на вас ви потекоха лигите по ...очите на барманката . Ай честито на всички бираджии ! И на Гошо Бирата ( или както там беше , бат`Бойко го знае ))

А аз кат съм старомоден , го подкарвам на домашна ( мойта си ) гроздова и салата от домати и краставици ( от мойте си ) , обилно окъпани със оцет и олио . Наръсил съм и магданоз с риск утре да ме налети махмурлука от него .

.... и понеже продължавам да съм старомоден , ше изчакам Ники Бочев (ако влезе по-късно ) да пусне на смяна по- .... зрелите барманки , че тая ше я смачкам като прасе домат

Наздраве !
        Чини ми се, че бая ще почакаш - Никито май е на море. Ама кат си решил пък почакай, тъй по-добре, таман няма да си пречим за барманката. Наздраве!

Коментар

Наздраве и от мен........!
          страхотна барманка....
          животът е магия !
          X5 3.0d

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            хм. Жалко за пилето.

От друга страна, барманката, ...? Жулието, тия скули и нос много приличат на твоите, а останалото все едно е грим. Познаваш ли я?
            Ясене, днес сигурно си слънчасал!
            Къде ме сравняваш мене с тая хубавица, луд човек!
            Барманка не съм била, ако ме наемете в Бар Наздраве, обаче, ще приема с удоволствие!
            За всяко питие, ще черпя още едно и усмивка!
            Ама трябва и бакшиши да има, че ще разорим собственика на Бара!
            То нещо словоизлиянието ми заприлича на Бизнес План, така, че е време да ви рекна
            НАЗДРАВЕ!
            Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
            Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              Я, Владо се появил. Вече бях сигурен, че си отказал алкохола. Наздраве.
              Ше го откажа кога откажеш прасе от благА тиква ! Аз алкохол не пия само кога го нема .
              Голема работа е хоум мейда , ей ! Добре че го разбрах на стари години . Бая друсане на сливи падна , ама доде вие си гукате тука , аз препекох вече към 60 кила огнена вода И салатата си е мое производство .

Тишо , ми така е като се занимавам със странични дейности , та не съм редовен в бара . Ма нема проблем - оставям великодушно барманката с изразителните очи да си я коландрисвате .

Аз съм доволен , че още не са забранили кърския .... офроуд Дет се вика : поминавам още .

На здраве на бандата !
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

• Re: Бар "Наздраве"

все едно е грим
                и Силикон
                или много Боза

Коментар

Наздраве,компания:-).Все по-рядко се влиза тук,но така ще е докато е лято:-)
                  Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                    Ясене, днес сигурно си слънчасал!
                    Къде ме сравняваш мене с тая хубавица, луд човек!
                    Еее, то бива скромност, бива ама чак пък толкова...
                    Барманка не съм била, ако ме наемете в Бар Наздраве, обаче, ще приема с удоволствие!
                    А туй то! Че аз знаеш ли откога съм те завел във ведомостите!? Трети аванс взема вчера пък не била барманка!
                    За всяко питие, ще черпя още едно и усмивка!
                    Ама трябва и бакшиши да има, че ще разорим собственика на Бара!
                    Да бе, да ти черпи повече пък после на ревизията ще има да се гоним както койота и пътния бегач.
                    То нещо словоизлиянието ми заприлича на Бизнес План, така, че е време да ви рекна
                    НАЗДРАВЕ!
                    Ей туй вече е приказка! Наздраве!

Коментар

НАЗДРАВЕ!!!!!!!Слушам си аз сръбско радио "Мерак" По цял ден, пия си бира..Просто такъв кеф няма, сръбско, бира, кубети и мохабед....Та се сетих да рекна едно Наздраве
                      Ето и един поздрав за бара, просто тая песен ми пълни душата, сега я чух преди малко, съжелявам, че компютъра не може да се усили повече..
                      Последно редактирано от Тихомир; 05-08-11, 22:05. Причина: Поздрав бе, как без него..! :)
                      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

• От: Re: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                        и Силикон
                        или много Боза
                        Квото ще да е. Аз не съм придирчив. Наздраве!

Коментар

Ако знаете каква салата съм направила на Дани, лудница!
                          Само, че тая вечер първо изпихме бирата, после седнахме на масата!
                          Тишо, ти на мен за 11 месеца работа в Бар Наздраве, може ли само три пъти да ми платиш, какъв шеф си,а, ще я видим тая работа!
                          Наздраве банда!
                          Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                          Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Леле, срамота!!!
                            Празник на мойто любимо лочене, а аз така да закъснея.
                            Ама по-добре късно, отколкото никога.
                            А, наздраве пичове!
                            Тишо, видиш ли какво прави една барманка в бара!
                            Ама то Румбата е за оноденье
                            А сега е сезонЯ на Балчик и журито ми се е покрил, да му пъшкат на ръмънски сигурно.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
                              Все по-рядко се влиза тук,но така ще е докато е лято:-)
                              Ееее, така сте вие на морето. Жътва се вика.Aма ние ще ви дойдем на гости на 03.09.2011, та ще видим как ще ни посрещнете. Наздраве.
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              Питието определя съзнанието....
                              0887770735

Коментар

Жоре, да стоиш пред чифт такива хубави...очи, си е живо преизвикателство. Завиждам ти за търпението.

Наздраве!
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X