Бе вие сте несериозни, пак нищо няма да направите...
Ние ще се съберем преди вас ако речем. Ето малкия от Разград вече е нетърпелив...
Да вземем да отидем към Разград този път ли...
Нерез,ние може да сме несериозни,ама...Шъ съ съберем с тебе некой ден...И тогава-дръж се Земьо!Наздраве!
Кимба, ако прочетеш няколко страници назад ще видиш, че преди 10 дни бяхме на Златни пясъци...
Ама нищо не пречи пак де. Мисля си за едно посещение в Балчик-предната сбиркла беше за там, ама поради страх от дъжд-отидохме на "селото" на Косьо и Женя-Златни пясъци.
Наздраве.
Ееееее хванахте ме, че не чета темата отначало. То бях почнал, ама стигнах до 663 страница и се отказах. Аз съм нов в бара и ти ако върнеш няколко странички назад ще видиш, кога съм казал първото си наздраве.
Е нищо де НАЗДРАВЕ.
Последно редактирано от nickbochev; 29-06-10, 21:13.
Причина: оформяне на цитат
Ееееее хванахте ме, че не чета темата отначало. То бях почнал, ама стигнах до 663 страница и се отказах. Аз съм нов в бара и ти ако върнеш няколко странички назад ще видиш, кога съм казал първото си наздраве.
Е нищо де НАЗДРАВЕ.
Ако верно си изчел 663 страници,пращам ти кило ракия!Тишо...издавай книга...!А наздраве!
Кимба, ти нещо не си у ред...
Никой нормален човек не може да изтрае да чете толкова страници глупости...
Знам кога влезе в бара, или поне се сещам, че беше скоро, даже ти рекнах наздраве...
Не съм сигурен на коя страница бяха снимките и коментарите за сбирката във Варна, ама беше преди 10-на дни. По-предните съботаи неделя.
Ма нищо де, пак може да се сберем към вашия край-нали имате море...
Свате-като се сберем двама нерези-само на свинки ще стане на събора
Има да хвърчат бутове и джолани към небесата...
Аре наздраве!
Хах, колко му е! Наздраве да река и аз с едно Шуменско премиум! Да сте живи и здрави!
Ти мани майтапа,ама тая книга ще се 'арчи като топъл 'леб...А НАЗДРАВЕЕЕ!
Нещо ми писна да бачкам,докато норналните хора си поркат...Аве,нерез,поркаш ли бре?
Кимба, ти нещо не си у ред...
Никой нормален човек не може да изтрае да чете толкова страници глупости...
Знам кога влезе в бара, или поне се сещам, че беше скоро, даже ти рекнах наздраве...
Не съм сигурен на коя страница бяха снимките и коментарите за сбирката във Варна, ама беше преди 10-на дни. По-предните съботаи неделя.
Ма нищо де, пак може да се сберем към вашия край-нали имате море...
Свате-като се сберем двама нерези-само на свинки ще стане на събора
Има да хвърчат бутове и джолани към небесата...
Аре наздраве!
То не знам кой не е наред за да повярва, че ще тръгна да ги чета тия страници, ама какво да ти обяснявам.
Хайде наздраве, че и аз си отварям поредното Шуменско.
Коментар