Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Да развеселим малко обстановката , ако не сте виждали нерез в "каруца" заповядайте

Наздраве Коле , Наздраве бара
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Цяла нощ не съм спал, ама сега ще пийна две, три.
      А наздраве.
      П.П. А нерезо в каруцата ние много добре го знаеме.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Леле кое време стана, а аз не съм ви казала второто си наздраве тази вечер....
        Айде бара Наздраве!
        Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Хубаво-нерез в каруца, ама има и дедо поп в бъги... Дедо, дай снимките да не пусна некое клипче...
          Наздраве!

Свате-стига инсталира, ще прегрее процесора... Кажи едно наздраве!
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Бате, честит рожден ден на патерици!
            Златко, ей сега ще те прибавя.
            Бат' Марто, ако ще те успокои, пребий някой мърмот и му изяж шоколада.
            Кольо, шефката в настроение ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Свате, добре дошъл отново. м.амицата им копелдашка... Ако ги фанеш-един юмрук и от мен!
              Наздраве на бара, и на най-новия посетител-"оня с непроизносимия ник". Колега, кой ти каза за този бар, че да го черпим? Ама и ти си сипи, не се притеснявай, а по- оправните с нета ей-сега ще ти пратят пиеньето по едни сервитьорки... Айде колеги със снимките-пратете на новия пияница две-три сервитьорки
              Айде наздраве,Свате!Добре заварил!Кой е новия пияница?
              Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
              Бат' Марто, ако ще те успокои, пребий някой мърмот и му изяж шоколада.
              Румба,аз не се бия бре,на мравчиците правя пътНаздраве!
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Щом си рекъл Франко ето и Дедо Поп в бъги

Наздраве
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Ама и двамата сте хубавци бравос
                  И Наздраве!
                  Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Охооо, някои пак се забавляват - браво, браво!
                    Наздравеее, ей ме на, жива съм, ще тормозя Танасето и някои други още време...
                    Ако на някой му предстои или се чуди - това лазера верно се оказа нещо нестрашно, дано всичко е наред вече и да не се срещаме повече с него. Не знам дали имаше и 10 мин. тая процедура, разширяването на зениците май отне повече време; нито ти слафат упойка, нито нищо, даже се седи седнал на столче пред апарат, чувах някакъв звук: бжът-бжът, едни зелени светлини в окото и айде чао. Докторката каза след 6 месеца да ида на контролен преглед да види как е положението.
                    Ха пак наздраве на всички оцелели!
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
                      Кольо, шефката в настроение ли е?
                      Дааа, даже ми обеща
                      Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                      Айде наздраве,Свате!Добре заварил!Кой е новия пияница?
                      Виж предната страница, не мога да произнеса името му. Ама и вчера имаше един такъв, пък не се появи повече... Не са свикнали с нравите ни явно... Губят!
                      Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                      Ама и двамата сте хубавци бравос
                      И Наздраве!
                      Наздраве Деси. Ти някога съмнявала ли си се, че сме убавци? Особено аз

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                      Ако на някой му предстои или се чуди - това лазера верно се оказа нещо нестрашно, дано всичко е наред вече и да не се срещаме повече с него. Не знам дали имаше и 10 мин. тая процедура, разширяването на зениците май отне повече време; нито ти слафат упойка, нито нищо, даже се седи седнал на столче пред апарат, чувах някакъв звук: бжът-бжът, едни зелени светлини в окото и айде чао. Докторката каза след 6 месеца да ида на контролен преглед да види как е положението.
                      Добра новина Фани, дано занапред да не се налага да виждаш зелените човеч, опа, светлинки
                      Наздраве на всички!
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани
                        Наздраве Фани, радвам се, че всичко е минало окей, то с очите шега не бива.....
                        Наздраве и на останалите!

Коментар

Наздраве,Фани!Здравето е най-голямото богатство!
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Румбата RFF ви праща поздрави и едно голяяяяяяяяяяяяяямооооооооооооооооооооо НАЗДРАВЕ на всички! И каза да се засилвате, за да не влезе да ви засили той, че е много слабо в бара тази вечер!
                            Последно редактирано от Деси Генова; 28-06-10, 23:06. Причина: допълнение

Коментар

Що не влиза в бара тоз серсемин?Предай му и ти голеемо НАЗДРАВЕ!
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто
                                Що не влиза в бара тоз серсемин?Предай му и ти голеемо НАЗДРАВЕ!
                                Цитирам Румен RFF : "Имам малко работа, като привърша ще вляза, ама незнам колко часът ще е!" .......край на цитата
                                Наздраве от мен и Румбата!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X