Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеЕеех, едно време в приложното...пиехме си с даскалите и хич не ни дремеше...ееех, спомени!Ами практиките в провинцията..."учебно-творческа практика"...последната беше в Мелник,петдесет и пет момичета и пет момчета...а ние не изтрезняхме,от десет дни ми се губят осем!
Да пием за образованието!
Наздраве!.Тя,за това и днес класната мрънкала пак,че дисциплината в междучасията е ужасна,по-точно я няма.И казала на бащата,че аз съм бил един от основните "борци"
.Имам и мнооого видео,ама е грубичко и не ми се пуска тук
.В нашия техникум практиката не е като при вас,както е била явно,доста "стегната" е.За консумация на алкохол с учителите не може дори и да се помисли.
Да,да пием за образованието или поне това дето е останало от него.
Наздраве!С "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеИ моя звъни така!
Едно въпросче за загрявка на мисълта, знаеш ли чии е гласът?Последно редактирано от м20_маниак; 09-10-08, 23:06.С "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
-
Стояне, няма ли да спим, бре?
Я виж - станало почти 1 часа.
Утре как ще ставаш?
Нищо, че имаш нов телефон със силна мелодия (о-о-о, и не си почеприл за него, а? ... утре вечер в кръчмата - за всички по едно записвам на твоята сметка)
Хайде, лека, че не остана време за сън.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеСтояне, няма ли да спим, бре?
Я виж - станало почти 1 часа.
Утре как ще ставаш?
Нищо, че имаш нов телефон със силна мелодия (о-о-о, и не си почеприл за него, а? ... утре вечер в кръчмата - за всички по едно записвам на твоята сметка)
Хайде, лека, че не остана време за сън.Ще черпя,няма къде да ходя
.
Лека нощ,утре очаквам др. Вячеслав Молотов да ме събуди с гръмогласното си изявление.С "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениебреиии кадесте бре
Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениепият си кафето още......sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Аууу петък вечер,ще има водка-бира...водка-бира кой ще ме прибира[B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
[B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
[IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениебре, и аз съм още на минерална водичкаDaddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеха, че аз подкарах водките! ти де спиш бре! я наздраве!
ма, не е чесно вие сет по млади и издържате повечена мене от дискотеките ми става лошо от музиката
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениема, не е чесно вие сет по млади и издържате повечена мене от дискотеките ми става лошо от музиката
Daddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеооооо ще те лекуваме! отиваме заедно на дискотека!!
Аааааааа,,,,,,ТЦ , у таа,, лудница я не влазамвиш нещо ресторанче , мезенца можии,,
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар