Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Еееее,55 момичета е добре...И то много...В нашия клас няма жени.В цялото училище има 10 примерно.Не можеш да си представиш каква простотия е през междучасията,а и в доста от часовете.Непрекъснато меле,в някой свободен край на стаята поне 10 човека един върху друг се борятПървоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеЕеех, едно време в приложното...пиехме си с даскалите и хич не ни дремеше...ееех, спомени!Ами практиките в провинцията..."учебно-творческа практика"...последната беше в Мелник,петдесет и пет момичета и пет момчета...а ние не изтрезняхме
,от десет дни ми се губят осем!
Да пием за образованието!
Наздраве!
.Тя,за това и днес класната мрънкала пак,че дисциплината в междучасията е ужасна,по-точно я няма.И казала на бащата,че аз съм бил един от основните "борци"

.Имам и мнооого видео,ама е грубичко и не ми се пуска тук
.В нашия техникум практиката не е като при вас,както е била явно,доста "стегната" е.За консумация на алкохол с учителите не може дори и да се помисли.
Да,да пием за образованието или поне това дето е останало от него
.
Наздраве!С "Фармахим" - непобедим

Дизел - само дънки!
Коментар
-
Би трябвало да е на В. Молотов!Ние се будим с него,а за СССР с него започва войната.По начало гласа е трябало да е на Вожда,ама в този момент нещо го е отнЕмАло,та се е изказал Вячеслав Михайлович...Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеИ моя звъни така!
Едно въпросче за загрявка на мисълта, знаеш ли чии е гласът?
Последно редактирано от м20_маниак; 10-10-08, 00:06.С "Фармахим" - непобедим

Дизел - само дънки!
Коментар
-
Стояне, няма ли да спим, бре?
Я виж - станало почти 1 часа.
Утре как ще ставаш?
Нищо, че имаш нов телефон със силна мелодия (о-о-о, и не си почеприл за него, а? ... утре вечер в кръчмата - за всички по едно записвам на твоята сметка
)
Хайде, лека, че не остана време за сън.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Абе аз не мисля още да лягам,нещо не ми се спи.Вярно че утре ще псувам много докато отивам към техникума,ама нищо.Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеСтояне, няма ли да спим, бре?
Я виж - станало почти 1 часа.
Утре как ще ставаш?
Нищо, че имаш нов телефон със силна мелодия (о-о-о, и не си почеприл за него, а? ... утре вечер в кръчмата - за всички по едно записвам на твоята сметка
)
Хайде, лека, че не остана време за сън.
Ще черпя,няма къде да ходя
.
Лека нощ,утре очаквам др. Вячеслав Молотов да ме събуди с гръмогласното си изявление.
С "Фармахим" - непобедим

Дизел - само дънки!
Коментар
-
пият си кафето още......Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
бреиии кадесте бре
Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
бре, и аз съм още на минерална водичкаПървоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениепият си кафето още......
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Аууу петък вечер,ще има водка-бира...водка-бира кой ще ме прибира

[B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
[B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
[IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]
Коментар
-
ха, че аз подкарах водките! ти де спиш бре! я наздраве!Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениебре, и аз съм още на минерална водичка
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеха, че аз подкарах водките! ти де спиш бре! я наздраве!
ма, не е чесно вие сет по млади и издържате повече
на мене от дискотеките ми става лошо от музиката
Коментар
-
ооооо ще те лекуваме! отиваме заедно на дискотека!!Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениема, не е чесно вие сет по млади и издържате повече
на мене от дискотеките ми става лошо от музиката
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеооооо ще те лекуваме! отиваме заедно на дискотека!!
Аааааааа,,,,,,ТЦ , у таа,, лудница я не влазам
виш нещо ресторанче , мезенца можии,,
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар