Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе и още нещо...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе и още нещо...

добро утро , кафенце а
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Добро утро поспаливцииииии,ко стаа бря ни ми сЪ вярвЪ чи няя никой буден

Баси скучно е да си пиеш сам кафето

Коментар

Добро утро и приятен, и успешен ден на всички! И се обличайте добре, че циганското лято свърши.

Поздрави!
        Искам България чиста!

Коментар

Добро утро , май ще си пия сама кафето...

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
            Добро утро , май ще си пия сама кафето...
            Не е съвсем така ... (освен ако вече не си "отпрашила" към училище).
            Добро утро и от мен.
            И да си приготвите по-плътни дрехи, че вече дойде истинската есен, няма ги почти летните температури, които имаше до вчера и навън е доста хладно.
            Все пак, петък е. Радвайте се на финала на седмицата. Пожелавам ви приятни почивни дни.
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
              Все пак, петък е. Радвайте се на финала на седмицата. Пожелавам ви приятни почивни дни.
              Добро утро и от мен.За едни финал на седмицата,за други начало.Еееееееее Ник от толкова много кафенета в града да се засечем във виртуалното.
              Между другото снощи не ходих на сбирка,затова не ти се обадих.
              Поздрави на всички кафеджии.

Коментар

Добро утро!
                Нещо вампирясах,изтупах едно кафе и си търся нова макара из нета.Наредих едни пари за "Абу Гарсия",а то излезе чайна дирек и ми се разпадна в ръцете докато прибирах един распер...
                Тишоооооооооооооооооооооо,стига си се въртял под юргана!Дай акъл,щото май вече ще си купувам чисти дървета и на края на сезона в кофата.
                Баси,върти ми се у кофата от бая време,че некой ден и на писания може да прочета при малка нужда "Mъде ин Чайна"...
                Тихомирееееееееееееееееееееееее/Katana,както ти е пофта/,ставай и дай акъл,бе!
                Последно редактирано от Тихомир; 08-11-08, 07:17.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Добро утро!
                  Нещо вампирясах,изтупах едно кафе и си търся нова макара из нета.Наредих едни пари за "Абу Гарсия",а то излезе чайна дирек и ми се разпадна в ръцете докато прибирах един распер...
                  Тишоооооооооооооооооооооо,стига си се въртял под юргана!Дай акъл,щото май вече ще си купувам чисти дървета и на края на сезона в кофата.
                  Баси,върти ми се у кофата от бая време,че некой ден и на писания може да прочета при малка нужда "Mъде ин Чайна"...
                  Тихомирееееееееееееееееееееееее/Katana,както ти е пофта/,ставай и дай акъл,бе!
                  Добро утро!
                  Максе, к`о стана ве брато? Макарката сдаде багажа ли? Случва се. Има доста читави макари за спининг. Важното е до колко пари желаеш да се разпростреш.
                  Например: Риоби Заубер; Nexia, малко по-скъпите Шимана Exage , Stradic , Tehnium , Twin Power ; Дайва TDR , Certate , Sol . Според мен Shimano Exage e добра макара за парите си и би ти вършила отлична работа, както и Daiwa TDR или по-скъпата Sol.

Ето ти няколко линка на различни марки:

Tica - http://www.fishermanbg.com/

Shimano - http://shop.fishing-mania.com/viewre...ano&vid=rlspin ; http://www.orozov.com/reels.php?id=2...1&mode=1&tip=1

Daiwa - http://www.kfishing-hunting.com/inde...category_id=30

Избирай. Пък ако се зориш коя да е, намери ме в скайпа довечера.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Добро утро!
                    Максе, к`о стана ве брато? Макарката сдаде багажа ли? Случва се. Има доста читави макари за спининг. Важното е до колко пари желаеш да се разпростреш.
                    Например: Риоби Заубер; Nexia, малко по-скъпите Шимана Exage , Stradic , Tehnium , Twin Power ; Дайва TDR , Certate , Sol . Според мен Shimano Exage e добра макара за парите си и би ти вършила отлична работа, както и Daiwa TDR или по-скъпата Sol.

Ето ти няколко линка на различни марки:

Tica - http://www.fishermanbg.com/

Shimano - http://shop.fishing-mania.com/viewre...ano&vid=rlspin ; http://www.orozov.com/reels.php?id=2...1&mode=1&tip=1

Daiwa - http://www.kfishing-hunting.com/inde...category_id=30

Избирай. Пък ако се зориш коя да е, намери ме в скайпа довечера.
                    Зоря се не ами зор да ти види фара.Имам Абу Кардинал от бая време,та си рекох като взех едно Бъркли да го комплектовам с Ултракаст-нищо общо нямат.Тва второто се разскърца за 3 дена яко мятане,после на една три килограмова откачалка изкриви шпиндела на макарата докато я дотътря до брега.С тия чайнамайната им вече не ми се дават цифри за макари.Мисля да нахакам един "Teben" и толкоз.Или на Сапуна от магазина една "Barakuda".За втората имаш ли впечатления?
                    Отивам за зеле че му е време,довечера ще се чуем.
                    На връщане дали да му прасна една бира...
                    Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Зоря се не ами зор да ти види фара.Имам Абу Кардинал от бая време,та си рекох като взех едно Бъркли да го комплектовам с Ултракаст-нищо общо нямат.Тва второто се разскърца за 3 дена яко мятане,после на една три килограмова откачалка изкриви шпиндела на макарата докато я дотътря до брега.С тия чайнамайната им вече не ми се дават цифри за макари.Мисля да нахакам един "Teben" и толкоз.Или на Сапуна от магазина една "Barakuda".За втората имаш ли впечатления?
                      Отивам за зеле че му е време,довечера ще се чуем.
                      На връщане дали да му прасна една бира...
                      Наздраве!
                      Sapuna няма магазин. За Тебен-а чувам добри неща, точно Сапуна има такива. За Баракудата не знам никакви подробности, я ми дай едно линкче да я видя?...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Sapuna няма магазин. За Тебен-а чувам добри неща, точно Сапуна има такива. За Баракудата не знам никакви подробности, я ми дай едно линкче да я видя?...
                        http://spasitel.net/catalog/product_...roducts_id=443
                        Имам такава карбонка-Баракуда с едно "р",румънска е и доста твар съм изкарал с нея без проблем.Само че е 2.40 и за Дунава е мекичка/20-40/.Сега зех едно2.70 Чери/40-80/ и нямам грижа с ваденето грам.А макарата да не е ръмънка и тя-щото по-добре от каратистки изцепки с официални табели.

Коментар

кво дзяете рано рано с тия макари , навиваите си струните по шишета и стига сте дзяли немо спи човек от вазе, Максееее втасали деиото
                          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Добър ден на всички.
                            Хубаво е да може човек да си поспи почти до обед (пък, ако ще и на две части )
                            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                              кво дзяете рано рано с тия макари , навиваите си струните по шишета и стига сте дзяли немо спи човек от вазе, Максееее втасали деиото
                              Машалла,навреме втасваш-аз купих зелето,матриал за туршия и намъкнах три Туборга.Сега си сипах водчица и си отлях един калъп за тежести.Буля на бачкане,само келеша мота крачоли из нас.Пофта,че си лейна още едно калъпче и ще сърбам от мойто питиенце.
                              НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

Поспаланковци.... Ставайте!!!
                                Аз отивам в мазето.... ама не за на мезето шишето.. а да си прибирам д'рвата...
                                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X