Не е съвсем така ... (освен ако вече не си "отпрашила" към училище).
Добро утро и от мен.
И да си приготвите по-плътни дрехи, че вече дойде истинската есен, няма ги почти летните температури, които имаше до вчера и навън е доста хладно.
Все пак, петък е. Радвайте се на финала на седмицата. Пожелавам ви приятни почивни дни.
Все пак, петък е. Радвайте се на финала на седмицата. Пожелавам ви приятни почивни дни.
Добро утро и от мен.За едни финал на седмицата,за други начало.Еееееееее Ник от толкова много кафенета в града да се засечем във виртуалното.
Между другото снощи не ходих на сбирка,затова не ти се обадих.
Поздрави на всички кафеджии.
Добро утро!
Нещо вампирясах,изтупах едно кафе и си търся нова макара из нета.Наредих едни пари за "Абу Гарсия",а то излезе чайна дирек и ми се разпадна в ръцете докато прибирах един распер...
Тишоооооооооооооооооооооо,стига си се въртял под юргана!Дай акъл,щото май вече ще си купувам чисти дървета и на края на сезона в кофата.
Баси,върти ми се у кофата от бая време,че некой ден и на писания може да прочета при малка нужда "Mъде ин Чайна"...
Тихомирееееееееееееееееееееееее/Katana,както ти е пофта/,ставай и дай акъл,бе!
Добро утро!
Нещо вампирясах,изтупах едно кафе и си търся нова макара из нета.Наредих едни пари за "Абу Гарсия",а то излезе чайна дирек и ми се разпадна в ръцете докато прибирах един распер...
Тишоооооооооооооооооооооо,стига си се въртял под юргана!Дай акъл,щото май вече ще си купувам чисти дървета и на края на сезона в кофата.
Баси,върти ми се у кофата от бая време,че некой ден и на писания може да прочета при малка нужда "Mъде ин Чайна"...
Тихомирееееееееееееееееееееееее/Katana,както ти е пофта/,ставай и дай акъл,бе!
Добро утро!
Максе, к`о стана ве брато? Макарката сдаде багажа ли? Случва се. Има доста читави макари за спининг. Важното е до колко пари желаеш да се разпростреш.
Например: Риоби Заубер; Nexia, малко по-скъпите Шимана Exage , Stradic , Tehnium , Twin Power ; Дайва TDR , Certate , Sol . Според мен Shimano Exage e добра макара за парите си и би ти вършила отлична работа, както и Daiwa TDR или по-скъпата Sol.
Добро утро!
Максе, к`о стана ве брато? Макарката сдаде багажа ли? Случва се. Има доста читави макари за спининг. Важното е до колко пари желаеш да се разпростреш.
Например: Риоби Заубер; Nexia, малко по-скъпите Шимана Exage , Stradic , Tehnium , Twin Power ; Дайва TDR , Certate , Sol . Според мен Shimano Exage e добра макара за парите си и би ти вършила отлична работа, както и Daiwa TDR или по-скъпата Sol.
Избирай. Пък ако се зориш коя да е, намери ме в скайпа довечера.
Зоря се не ами зор да ти види фара.Имам Абу Кардинал от бая време,та си рекох като взех едно Бъркли да го комплектовам с Ултракаст-нищо общо нямат.Тва второто се разскърца за 3 дена яко мятане,после на една три килограмова откачалка изкриви шпиндела на макарата докато я дотътря до брега.С тия чайнамайната им вече не ми се дават цифри за макари.Мисля да нахакам един "Teben" и толкоз.Или на Сапуна от магазина една "Barakuda".За втората имаш ли впечатления?
Отивам за зеле че му е време,довечера ще се чуем.
На връщане дали да му прасна една бира...
Наздраве!
Зоря се не ами зор да ти види фара.Имам Абу Кардинал от бая време,та си рекох като взех едно Бъркли да го комплектовам с Ултракаст-нищо общо нямат.Тва второто се разскърца за 3 дена яко мятане,после на една три килограмова откачалка изкриви шпиндела на макарата докато я дотътря до брега.С тия чайнамайната им вече не ми се дават цифри за макари.Мисля да нахакам един "Teben" и толкоз.Или на Сапуна от магазина една "Barakuda".За втората имаш ли впечатления?
Отивам за зеле че му е време,довечера ще се чуем.
На връщане дали да му прасна една бира...
Наздраве!
Sapuna няма магазин. За Тебен-а чувам добри неща, точно Сапуна има такива. За Баракудата не знам никакви подробности, я ми дай едно линкче да я видя?...
Sapuna няма магазин. За Тебен-а чувам добри неща, точно Сапуна има такива. За Баракудата не знам никакви подробности, я ми дай едно линкче да я видя?...
http://spasitel.net/catalog/product_...roducts_id=443
Имам такава карбонка-Баракуда с едно "р",румънска е и доста твар съм изкарал с нея без проблем.Само че е 2.40 и за Дунава е мекичка/20-40/.Сега зех едно2.70 Чери/40-80/ и нямам грижа с ваденето грам.А макарата да не е ръмънка и тя-щото по-добре от каратистки изцепки с официални табели.
кво дзяете рано рано с тия макари , навиваите си струните по шишета и стига сте дзяли немо спи човек от вазе, Максееее втасали деиото
Машалла,навреме втасваш-аз купих зелето,матриал за туршия и намъкнах три Туборга.Сега си сипах водчица и си отлях един калъп за тежести.Буля на бачкане,само келеша мота крачоли из нас.Пофта,че си лейна още едно калъпче и ще сърбам от мойто питиенце.
НАЗДРАВЕ!!!
Коментар