Ники, ако имаш нужда от помощ - свиркай! Голям съм спец в прибирането на дърва
Благодаря за съпричастността.
Прибрахме което можеше (по-голямата част), останалото остана в двора. Както е казал народът - не трябва да се отказва помощ на родителите, нали те са ни възпитали и подготвили за живота.
ма аз верно не се базикам , ако черпиш ти нема да доида , принцип
Абе ГОЛЕМА ГАДИНА си ти.Човек като иска да те чепи ,ти НЕ та НЕ.Требвало ти .Е ко като си по дебелДай па да те изядеме И като идва при мене ,уж аз щях да черп по бира,а ти .Гордост по голяма от теб(а ти си бая едър)Не даваш човек да те почерпи(или ти е жал за хората,че ако запиеш не могат ти смогнат)
Прибрахме което можеше (по-голямата част), останалото остана в двора. Както е казал народът - не трябва да се отказва помощ на родителите, нали те са ни възпитали и подготвили за живота.
Абе ти защо не ползваш жокер"помощ от приятел(по точно от приятели)"?Знаеш ли клко хора щеха да се довлечат в Плевен?Няма да ти стигнат дървата за тях
ПП:В кръчмата нямаше никой и затова се довлекох тук.Не че имаше хора ама си пописах малко
Последно редактирано от nyvatest; 16-10-08, 01:19.
Добро утро приятели!
Постепенно възвръщам сетивата си, главата е на мястото си и учудващо не боли!
Кафето е добра напитка, но решението на болежката ми е бира и шкембе!
Добро утро приятели!
Постепенно възвръщам сетивата си, главата е на мястото си и учудващо не боли!
Кафето е добра напитка, но решението на болежката ми е бира и шкембе!
Ухааа било е тегаво снощи май-май
Мчи кво ти пречи да отидеш да люснеш едно шкембенцеее
И на мен ми се дояде и допи биричка
Добро и от мене! Уж щях да ставам рано , ама като видях кво е тъмно навънка и си рекох- "аааааааааааааа..." и айде обратно в леглото, че досега... Та, не се презорвайте значи- противопоказно е!
Добро и от мене! Уж щях да ставам рано , ама като видях кво е тъмно навънка и си рекох- "аааааааааааааа..." и айде обратно в леглото, че досега... Та, не се презорвайте значи- противопоказно е!
Добро ут.... Добър ден на всички. Като гледам часовника (и слушам стомаха си ), май вече идва време за нещо повече от кафе. Така че, приятен обяд на гладните.
Добро утро! Дългът ме зове..... отивам да работя!!! Вашата е лесна, кой отпуска, кой не му се става рано...... довечера в кръчмата ще разказвате. А и пак имаме повод за наздравици - първия петък от седмицата! Достойна тема за напиване! Лек и приятен ден на всички! Максееееееее, НАСЛУКА!!! Довечера с 5 сома да се прибереш по 10 кила бройката /тцтцттц такъв грандоман на кого ли съм се метнала/
Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар