Добро утро.
От 5 дни никой не е "сядал" в кафенето, май нещо покрай празниците предпочитате повече в кръчмата да ходите само.
Хайде, успешна 2-дневна седмица.
През този сезон сутрин се пие зелева чорба, не кафе...
Ей да не се преработите!!!!
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Ники-и-и-и,ти кво прайш тука,бе човек.Ние вече сме там/в кръчмата,де/.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Добро утро,ама се чудя дали да не поприлегна за още час,два.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
понеже неможах да се доискажа по темата , останах със впечетление че колегата Чавдар се е убидил от мен, искам да се уточня , и извиня че това не е адресирано нито към него нито към които и да е тук
Участниците във форума отговарят за собствените си приказки, а не за табелките или мисленето на филанкишията. Така че ти отивай да сваляш обидните си реплики по адрес на софиянци. А "софийски" обиди по адрес на участници от провинцията аз в темата май не видях. Ако съм пропуснал - покажи ми ги.
аз никои не съм убидил от тук писъстващите се , и небих го направил , всяка убида е към тези дето пишат натписите, а не към филанкишията или които и да е друг
sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време
Коментар