Обява

Свий
Няма добавени обяви.

EAT at "При Гената"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: EAT at "При Гената"

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
    По-гадна съм от фейс контрола на Червило!
    Абе за фейс контрола галоши къде се продават ?

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
      Абе за фейс контрола галоши къде се продават ?
      Утре !! бързай, е четвъртък пазар!!
      Последно редактирано от deyan_h; 09-07-08, 10:51. Причина: ,
      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

И така за всички елитни гости специална покана от DJ-я на елита: DJ Iassen - на пулта е опасен:

В събота вечер сме приготвили специално издание на легендарния фолк маратон с тема на вечерта Форест фолк. Единствен шанс да се забавлявате под звуците на "Баба меца -шефа на бореца", "Дърт козел млада върба лющеше", "Зайо -Байо вече е борец" "Кумчо вълчо, на Лиса манекенка намига" и другите фолк хитове посветени на вечерните забавления и бизнеса в гората.

Ще чуете и химна на заведението в изпълнение на триото фолк диви ИВА КХ, КРИНГСТЪР и САНДРА. След което ще има фристайл мотокрос шоу по монокини на паркинга.

За всички наши фенове ето и първия коплет от химна на заведението:

При Гената се е видело
        за некой тънко е, за друг дебело
        нема черно, има бело
        даже и да си от село
        пий си водка с кола смело

Припев:
        Ехааа , ехааа при Гената със джип елааа
        клъв бело клъв, Збитсам е моят лъв!

ПРИЯТЕЛИ, ОЧАКВАМЕ ВИ. ВИП ПОКАНИ ЗА ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение

Салонът разполага и с градина(вижда се фикуса-camera left) и с климатик-от съседното заведение.
          Де го тоз фи/о/кус колега? Аз вярно съм кьорчо, но нещо не го видя... Айде щом iva_kx ще подгрява там, може и без фикус от миня да миня!

Ей богу, няма случай да не ме разсмеете с нещо - ако не си ти, ще Chinela, ако не той ще си ти!

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
            Де го тоз фи/о/кус колега? Аз вярно съм кьорчо, но нещо не го видя... Айде щом iva_kx ще подгрява там, може и без фикус от миня да миня!

Ей богу, няма случай да не ме разсмеете с нещо - ако не си ти, ще Chinela, ако не той ще си ти!
            Уникалната атракция -Фикус -е точно в левият ъгъл на заведението-бях написал камера лефт.

Коментар

ей тамо, у лево

за видовото и родово имена - Iva kx
              (аз на тези им викам рододендрон, ама т'ва е само приятелски прякор, може и да е вашингтония някаква)
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от deyan_h; 09-07-08, 12:25. Причина: ботаническа неточност

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                ей тамо, у лево
                Абре т'анасе много арен тоя фикус -ама той вътре в бара... аз що съм останал с впечатлението че е отвън? То било ЗИМНА градина - що не каза бе човек!

Веднага да се поправи обявата! И вече имате клиент - пригответе мажоретките!
                Последно редактирано от господин никой; 09-07-08, 12:22. Причина: Ей така се развълнувах, че чак typo-та взех да правя!

Коментар

то не е ли ясно, щом има даже Зимна градина лятото за къв ти е климатик

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                    Абре т'анасе много арен тоя фикус -ама той вътре в бара... аз що съм останал с впечатлението че е отвън? То било ЗИМНА градина - що не каза бе човек!

Веднага да се поправи обявата! И вече имате клиент - пригответе мажоретките!
                    То места няма за два месеца напред-то клиент.Говори ако е останало място на сепарето на deyan_h и kolonal но се съмнявам да те пуснат. В момента на линия е г-н Христов,който всячески ме навива Грация и мощ да се проведе на паркинга пред мултиплейса. Отказах му.

Коментар

недей така грубо, все пак може да му кимнем леко на паркинга. Девойките ша подлудеят от къде ни познава. И той е хора все пак, ценен

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                        недей така грубо, все пак може да му кимнем леко на паркинга. Девойките ша подлудеят от къде ни познава. И той е хора все пак, ценен
                        ЕЕеееех... тия мажоретки бреееее! Айде като дойда да не забравите да кимнете, щото иначе край с мен! Няма даже да ма погледнат и туй то!

Коментар

Персонал,сепарета и компании в ресторант "При Гената"
                          zbytsam-ШЕФ!!! ИГРАЧ!!!

cveti - салонен управител

iassen - Dj

Маги - барман

h1 - помощник барман( лятна работа,студент,неквалифициран персонал)

Сепаре 1: kolonal,deyan_h,Краси

Това е сепарето на други играчи , разположено в непосредствена близост до фикуса. Попаднете ли в тежката компания трябва да сте наясно до болка с международните модни тенденции,маниерите в обществото, да познавате като себе си каталозите на Energy, Sissley,Terra Nova.Преди да ви поканят на масата им, моля уверете се , че сте за там.Не е нужно да търпите подигравките на елита,само и само да ви видят с успели хора в дискотеката.Цяло чудо е ако сте някой от щастливците,благопомазан с погледа им.

Сепаре 2: giorgo,Iva KX, fanatic, Жоро хр600

В тежката компания от най-изявените офроуд звезди също не се попада лесно. Видят ли ви омешан в този коктейл от Хай-лайф и блясък, вашият статут сред останалите клиенти се покачва драстично. На почит в компанията е хубавият джи ес ем, качественият касетофон с Ме Ре Зе,ланецът,амцунга , а бе изобщо финни ора.

Сепаре 3: Юли,Тихомир,Blacksmith

Кулинарни гении,с афенитет към добрата кухня,марковият алокохол,но с изявен хейт към различни течения:ЕМО,модерни п...растчета,рапери и др.

На бара:

Жоро Хаджиев и манекенките,както и редица вносители на бяла техника втора употреба. Настанени са на бара , за да могат да си обикалят и да се закачат с разни .ичици,като им вкарват интересни оферти.

За сега това са сформираните и изградени компании.Давайте заявки, че свършиха сепаретата.

Коментар

Айде пиши ме "паркировач и премествач" на автомобилите на гостите, че то срам. Да няма кой да паркира автомобилите на "светите" гости.

А Премествач - за червения килим през релсите (все пак сигурно и влак ще минава от време на време)

Коментар

Ей - сега като няма друго... ами освен да стана оправяч... а... исках да кажа управител не виждам какво друго мога да се вредя. Пък и ще има какво да оправям... аа... управлявам исках да кажа - ей на кеф ти сепрарета, кеф ти влак... ако напираш толкова може и фикуса!

--- == --- С П А М --- == ----
                              Ей добре, че Милена не чете във форума, че ще има да спя по канапетата!

Последно редактирано от господин никой; 09-07-08, 13:55.

Коментар

Нека да предупредя простосмъртните, че поздравите в клубът не са безплатни.
                                Тарифата е различна, според това кой поздравявате и с какво обурудване сте и в какъв стил.

Да започнем от горе надолу:
                                За да блеснете пред останаите, най-удачно би било да поздравите г-н Хаджиев . Поздрави към него се отправят само с изпълнение на живо , в комплект с шампанското собствено производство по лиценз на Кристал с етикет от 420 лв за бутилка.

За да поздравите ВИП клиент от сепаре, се пригответе да заплатите хонорар на средно 4 манекенки, които да приветстват богоизбрания в синхрон с музикалния поздрав, образувайки цифрите на съзтезателния му номер с разгорещените си тела.

За поздрав на неизвестен на елитното общество човек е нужно да приготвите сума не по-малка от стойността на 1 бутилка Тюламор на бара.

Пожелаваме ви приятни мигове с програмата на заведението!
                                КУПОН ДО ЗОРИ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X