Обява

Свий
Няма добавени обяви.

EAT at "При Гената"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• EAT at "При Гената"

Най - сетне за ваше щастие вроденият ми моден инстинкт и усета към красивото се съчетаха и днес отвори врати едно от няй-луксозните заведения-бутиков ресторант "При Гената". С голямо удоволствие каня по-заможните от Вас да се присъединят към елитната обстановка и да станат наши клиенти.По-бедните пък може да съзерцават архитектурният арт-деко стайл,но за съжаление охраната няма да ги пусне.Ще попитате какво прави бутиков ресторант "При Гената" толкова уникално място?Еми не виждате ли?!?!?!Чак се чудя дали подобен лукс има място на българския пазар.Заведението разполага с 2 салона-ресторант и дискотека.Диско-клуб " При гената" е оборудван с последен модел диско бол,разпръскващ в едоименното заведение електрикови багри,целувчици и сърчица. Изобилието от неонови светлини пък, ще позволи на любителите на белият цвят да го подчертаят , като фосфорисцират из цялото заведение.Музиката , възпроизвеждана от мощен професионален ДЕК, ще нажежава купона всяка нощ,като чалгата ще започва точно в 00.00 под ръководството на митичният Dj Iassen. Цените на напитките са височки, но заведението е помислило и за това. За разлика от вече изтормозеното Червило , тук ще ви бъде разрешено, след като изконсумирате напитката си,да допълните бутилката с вода от умивалника в тоалетната АБСОЛЮТНО ЛЕГАЛНО. Помислил съм и за тези,които искат да изпъкнат от масата и да демонстрират финансовите си възможности -за тях заведението предлага
    салфетки с надценка 100000000 %, чиято функция е в "точката на кипене" на купона да бъдат сгъвани на руло и разхвърляни из дансинга.Срещу съответната сума , може да впечатлите дамата с вас, като наемете охраната на заведението да седи на вашата маса, което ще ви придаде осанка на "добре облечен бизнесмен" за вечерта.С две думи в диско клуба може да бъдете баровци-поркате си, а охраната седи до вас,може да бъдете и малодушници-седите си на бара и си пийвате водка с кола.

Самият ресторант ви дава възможност да изпитате едно истинско кулинарно приключение. Салонът разполага с Wi-Fi, което го прави достъпен и за напрегнатите юпита,където ще могат да хапват и да извършват свойте бизнес операции, а величествената охрана ще ги предпази от всякакви инциденти-така тези спретнати фючър пийпъл няма да станат жертва на някой неизживял се гангстер,което ще ги предпази от това да усъмнат в някой багажник.Салонът разполага и с градина(вижда се фикуса-camera left) и с климатик-от съседното заведение.Не на последно място трябва да спомена и местоположението-на няколко минути от центъра-вижда се спирката на метрото.Уникална инфраструктура връзка-в близост до МОЛ(вдясно).Идеално място за вашата сватба,кръщене , абирутентски бал.За по-екстремните от вас рсторантът може да сервира и на външна маса, за да се насладите на мутрисата и вагоните,докато хапвате.

Ресторантът се намира в квартал Обеля 2 улица:номер 2
    За контакти,резервации и организирани мероприятия пишете тук или директно в ресторанта.

До: EAT at "При Гената"

Ако ме поставиш във ВИП ложата, до масата на някоя миска, идвам. Иначе ще се радваш на присъствието на височайшата ми особа, ама друг път.

Коментар

Тръгвам от Варна. Сега. Запазете ми място. За утре вечер.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
        Ако ме поставиш във ВИП ложата, до масата на някоя миска, идвам. Иначе ще се радваш на присъствието на височайшата ми особа, ама друг път.
        В момента съм в преговори да взема cveti за салонна управителка , като веднага след това ВИЕ вип-овете ще бъдете настанени в съответните места,близо до фикуса ,с изглед към паркинга. И понеже очаквам да завалят допитвания за резервации-МЕСТА НЯМА в близките месеци.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Тръгвам от Варна. Сега. Запазете ми място. За утре вечер.
          Говори с cveti-от мен каквото зависи няма ядове,ама дали тя ще се отзове и дали ще те пусне....божа работа.

Коментар

Как няма да ме пусне бре? Аз за какво тръгнах. Със сичката газ. Вече съм минал 2 километра. До 15 минути ще станат 3.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
              Как няма да ме пусне бре? Аз за какво тръгнах. Със сичката газ. Вече съм минал 2 километра. До 15 минути ще станат 3.

Ще те сместим ако си модерен.

Коментар

По-гадна съм от фейс контрола на Червило!
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

ШЪ ДОДА, кажите га й сбоджата, идвам с черен джип с тъмни стъкла и направо през релсите. Все пак да вдигнем и класата на заведението.

PS Сложете и GPS координати (във формат жк. ул. #.)

PSS Чувам, че скарата там е митична !!!
                  (някой митко бил бил ял там)
                  Последно редактирано от deyan_h; 09-07-08, 01:23. Причина: noblesse oblige
                  - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                  - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Влакът от Перник спира ли тамИскам да пристигна в заведението по уникален начин,със стотина души дегизирана охранаПървокласни нинджи от агитката на МИНЬОРО
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

И наш'ъта виолетова лавина

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                        По-гадна съм от фейс контрола на Червило!
                        червило е за аматьори. ние сме прота (и виж колко сме много)

Коментар

ПРОБЛЕМ!!! Навъдила се е некфа сган,къде драска по стените със спрей некви надписи - ХОУСЕ ОФ ПАИН , СУМЕР ТИМЕ, ИРОН МАЙДЕН и подобни безсмислици....

Коментар

Много изтънчено място. Прекалено е елитно за мен. Не ми е по джоба.
                            P.S. Шефе, всяко елитно заведение задължително разполага с външни камери /за спокойствието на гостите/, които разбира се - не работят, но пък са големи и тежкарски. Мога ли да ти предложа една Супер Оферта? Възможен е и бартер /ако не звуча прекалено нахално/. За ДДС-то ще се разберем; все пак - надушвам, че сме от една и съща бизнес партия.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                              Много изтънчено място. Прекалено е елитно за мен. Не ми е по джоба.
                              P.S. Шефе, всяко елитно заведение задължително разполага с външни камери /за спокойствието на гостите/, които разбира се - не работят, но пък са големи и тежкарски. Мога ли да ти предложа една Супер Оферта? Възможен е и бартер /ако не звуча прекалено нахално/. За ДДС-то ще се разберем; все пак - надушвам, че сме от една и съща бизнес партия.
                              Бизнес е второто ми име. Не случайно аз съм преуспял бизнесмен , а на визитката ми пише -играч и компетентен по тунинг. Камери ше сложиме задължително - най-малкото е добре известно , че управлявам модерна кола трето поколение и денонощно тръпна да не бъда ограбен. Ше вземеме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X