Обява

Свий
Няма добавени обяви.

EAT at "При Гената"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: EAT at "При Гената"

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
    ...
    Нека да предупредя простосмъртните, че поздравите в клубът не са безплатни.
    Тарифата е различна, според това кой поздравявате и с какво обурудване сте и в какъв стил.
    ...
    Колега ами поздрав от "нашшшта масса за вашшшща масса" колко струва? Не знам дали ще мога да си го позволя ама на нека да пробвам!

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
      Колега ами поздрав от "нашшшта масса за вашшшща масса" колко струва? Не знам дали ще мога да си го позволя ама на нека да пробвам!
      Колега, формулата за това е лесна:
      2 % от сбора от цените на колите на поздравяващата маса (по шваке + тунинг) + сбора от левовата равностойност на GSM и GPS апаратите разделен на броя на поздравените.

За експертно калкулиране, моля обърнете се към Цвети срещу скромната комисионна от 0.5% от поздрава тя ще определи стойността, а вие ще можете да се отдадете на уникалното изживяване в клубът, без да се налага да търсите как се пуска калкулатора в телефоните си.

НАЗДРАВЕ на всички лоялни клиенти !

Коментар

външната тоалетна добре е решена в зелено и с черна дръжка............ но я помислете дали да не я преместите някъде по в ъгъла....... за посетителките е добре и така, ще седнат и ихууууу, ама ние дето не можем да пикаме клекнали?????

е, може и там да си остане, но тогава ще искаме % от оборота на масата, дето е непосредствено зад джама

Коментар

Ива я отпишете за събота... Не стига, че едва ходи, ами и така зверски изгоря на плажа, че седи денонощно на закачалката...
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Отсега си давам поръчката, щото не обичам да ми се мотат сервитьорките. Масата да ме чака сервирана както поръчвам сега. Студена бутилка........мастика "Пещера". До нея да има на ситно нарязана сланина и две глави нарязан на шайби червен лук. За основно блюдо-шкембе чорба с много чесън и боб яхния с пръжки и лук. Десерта да е вафла Мура, щото после требва да ми става....хубаво. И задължително на масата да има слънчогледови семки да си люпим с аверите. Може малко да се забавя, щото на метан-станциите винаги има голяма опашка, а трябва преди това да зардя двете Г-та (Г-та - ГАЗ-ки). И кажи на охраната да не ме спира. Как ще ме познаят ли? По солидния бакшиш. На всеки ще дам по 50 стотинки.......от бай Тошово време. Диджея, като ме види, да каже: Спешъл (това е чужбинска дума) поздрав за Бай Вас. Ще го черпя една култова напитка-чай с лимон. Може и без лимон, ако се плаща допълнително. И да не прецакате нещо, ей!!! Внимавайте да не ме изложите, щото ще ме придружават две известни манекенки от модна агенция "Околовръстен път".

Коментар

Нашта маса поздравява шефа с песента "Ало, шефе..." и с огромно пренебрежение подминава другите "тежкари", нека им! И да попитам - манекенките на свободна консумация ли са или само за "посветени", и сам ли требе да си ги отмъквам от бара или ще ми дойдат на краченца /може и свински джоланчета/?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Нашта маса поздравява шефа с песента "Ало, шефе..." и с огромно пренебрежение подминава другите "тежкари", нека им! И да попитам - манекенките на свободна консумация ли са или само за "посветени", и сам ли требе да си ги отмъквам от бара или ще ми дойдат на краченца /може и свински джоланчета/?

Нека открия с първият поздрав и към трите сепарета :

http://vbox7.com/play:61d718e2

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                  Отсега си давам поръчката, щото не обичам да ми се мотат сервитьорките. Масата да ме чака сервирана както поръчвам сега. Студена бутилка........мастика "Пещера". До нея да има на ситно нарязана сланина и две глави нарязан на шайби червен лук. За основно блюдо-шкембе чорба с много чесън и боб яхния с пръжки и лук. Десерта да е вафла Мура, щото после требва да ми става....хубаво. И задължително на масата да има слънчогледови семки да си люпим с аверите. Може малко да се забавя, щото на метан-станциите винаги има голяма опашка, а трябва преди това да зардя двете Г-та (Г-та - ГАЗ-ки). И кажи на охраната да не ме спира. Как ще ме познаят ли? По солидния бакшиш. На всеки ще дам по 50 стотинки.......от бай Тошово време. Диджея, като ме види, да каже: Спешъл (това е чужбинска дума) поздрав за Бай Вас. Ще го черпя една култова напитка-чай с лимон. Може и без лимон, ако се плаща допълнително. И да не прецакате нещо, ей!!! Внимавайте да не ме изложите, щото ще ме придружават две известни манекенки от модна агенция "Околовръстен път".
                  Само искам да те помоля като се напиете да не дърпате ръчната на мутрисата на влака.

Коментар

Простете,днес съм малко неглиже.Икономът забравил белите ми ръкавици до сребърният свещник на рояла.
                    Хъм!
                    Бихте ли извикали салонният управител?
                    За нашата маса една бутилка "шато буржоа",реколта1934....нека бъдат две!
                    Занесете и по бутилка шампанско на другите ВИП маси, с комплиментите ни.
                    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                      Простете,днес съм малко неглиже.Икономът забравил белите ми ръкавици до сребърният свещник на рояла.
                      Хъм!
                      Бихте ли извикали салонният управител?
                      Егати сноба. Ууууу. Много стана изискан, бре!

Коментар

Егати сноба. Ууууу. Много стана изискан, бре!
                        Ч!
                        Я неми се предпочитай,не ми са предполагай,а ми сипи от твойта мастика,че ми приседна кебапчето!

Коментар

За съжеление г0сподине нямаме достатъчно изстудени, мога ли да ви предложа коняк Chateau Beaulon 1854-та - много изискан букет и приятен вкус. Ако държите на виното... Асеновградското е най-доброто, което съм пил - това последното честно!

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                            За съжеление г0сподине нямаме достатъчно изстудени, мога ли да ви предложа коняк Chateau Beaulon 1854-та - много изискан букет и приятен вкус. Ако държите на виното... Асеновградското е най-доброто, което съм пил - това последното честно!
                            Жалко!
                            Даите ми листа с отбраната шльокавица,бих пил джанковица-двоен препек,или люта анасонлийка.

Коментар

Жалко!
                              Даите ми листа с отбраната шльокавица,бих пил джанковица-двоен препек,или люта анасонлийка.
                              Знаех си, че временно само си минал към ОНИЯ... Добре дошъл отново сред отбраното общество.

Коментар

Знаех си, че временно само си минал към ОНИЯ... Добре дошъл отново сред отбраното общество.
                                Требе да са държим на положение у такова изискано заведение!
                                Нема си показваме простотията венаа я!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X