Обява

Свий
Няма добавени обяви.

EAT at "При Гената"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: EAT at "При Гената"

С риск да оспамя темата, ще споделя с тези, с които не сме скитали още, останалите ми знаят аристократичния вкус...
    Най-обичам, когато попадна в малко селце, да хапна в изисканата селска кръчма (обикновено с 4-5 звезди само, не във всяко село имат по 7) да си поръчам тройка кебапчета с лютеница и обилно да ги полея с жълта лимонада...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      да си поръчам тройка кебапчета с лютеница и обилно да ги полея с жълта лимонада...
      Тоя филм съм го гледал...........някъде.

Коментар

Не филм а сериал.....безкраен!
        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
          С риск да оспамя темата, ще споделя с тези, с които не сме скитали още, останалите ми знаят аристократичния вкус...
          Най-обичам, когато попадна в малко селце, да хапна в изисканата селска кръчма (обикновено с 4-5 звезди само, не във всяко село имат по 7) да си поръчам тройка кебапчета с лютеница и обилно да ги полея с жълта лимонада...
          Аааа колега опс исках да кажа "Мосьо giorgio" при нас льотеницата е фхрееенска и кепчетата лаят... ааа... исках да кажа ухаят! А за жълта лимонада... прави я известния производител на гъзирание напиткие - "Бай Киро"! Няма пет-шест! Само 3-4... ма нещо са скатава шевчето и неще да рикламира стоката.... що така?

Иначе номера със скарата и лютеницата, поляти с сладка лимонада е добре познат и у нас!

Коментар

като modern човек с вкус държа водката да е с Фармацевтично качество.
            Съвет: най-добрата Горнооряховска (поздрави за Тишо) дестилерия "Купро 94". отлежала поне 3 дена в пластмасова бутилка, червен етикет.
            за ценители.
            Добра е и Химакс "ad usum externum"
            и за омекотяване на вкуса и финален букет - aqua fontana ! (q.s.)
            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
              Нека открия с първият поздрав и към трите сепарета :
              http://vbox7.com/play:61d718e2
              Напълни ми очите със сълзи с този поздрав,върнаме в годините когато се оформях като човек и характер.Как ми липсва мобифона по-точно антенката, със сегашните GSM-и по никакъв начин не можеш да си почешеш ухото вътре .... ееххх времена ...
              ......... ВИЕ вип-овете ще бъдете настанени в съответните места,близо до фикуса ...
              Моля да предопредиш вип-овете да бъдат облечени подходящо,защото именно те ще пазят ЗАВЕТ ( да не духа, да не е натечение) на фикуса. В съвремения живот тази функция я изпълнява завряния ЗЕТ.

.... в момента целеустремено събирам парични средства, (чудя се дЖипа ли да продам или магарето) за да мога и аз да бъда една вечер в този бутиков ресторант "При Гената".
              Land Rover Discovery:
              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                Напълни ми очите със сълзи с този поздрав,върнаме в годините когато се оформях като човек и характер.Как ми липсва мобифона по-точно антенката, със сегашните GSM-и по никакъв начин не можеш да си почешеш ухото вътре .... ееххх времена ...

Моля да предопредиш вип-овете да бъдат облечени подходящо,защото именно те ще пазят ЗАВЕТ ( да не духа, да не е натечение) на фикуса. В съвремения живот тази функция я изпълнява завряния ЗЕТ.

.... в момента целеустремено събирам парични средства, (чудя се дЖипа ли да продам или магарето) за да мога и аз да бъда една вечер в този бутиков ресторант "При Гената".
                Песента , която трябва да се разглежда като "национално богатство" беше мой химн по онова време.Да вярно, че тогава аз бях 12 годишен борец,чието време минаваше в залата и единственото , което ме тревожеше беше дали да си взема бионабол от 2мг. или този от 5 мг.,но какво от това?
                Златни времена-химията беше стотинки,а и се намираше по аптеките...анцунга си беше модерно облекло и ако имаш Найк си вървежен,ако нямаш...си никой.Ланците се правеха както трябва, а не като сега-някво гейско синджирче.Спомян си една сутрин като се облякох и се погледнах в огледалото-шушляк,Найк-ове,а отгоре кожен Авирекс,към всичко това имах и червена кърпа на главата,а ланеца ми беше дълъг и масивен и на него с гордост си закачах Бенефона-сериозен апарат-с антена и всички виждат , че имаш мобифон-не като сегашните сапунерки...

Коментар

Песента , която трябва да се разглежда като "национално богатство" беше мой химн по онова време.Да вярно, че тогава аз бях 12 годишен борец,чието време минаваше в залата и единственото , което ме тревожеше беше дали да си взема бионабол от 2мг. или този от 5 мг.,но какво от това?
                  Златни времена-химията беше стотинки,а и се намираше по аптеките...анцунга си беше модерно облекло и ако имаш Найк си вървежен,ако нямаш...си никой.Ланците се правеха както трябва, а не като сега-някво гейско синджирче.Спомян си една сутрин като се облякох и се погледнах в огледалото-шушляк,Найк-ове,а отгоре кожен Авирекс,към всичко това имах и червена кърпа на главата,а ланеца ми беше дълъг и масивен и на него с гордост си закачах Бенефона-сериозен апарат-с антена и всички виждат , че имаш мобифон-не като сегашните сапунерки...
                  Аааа...ти, т.е. ВИЕ на колко години сте?
                  Последно редактирано от s_s1; 10-07-08, 18:41.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    Аааа...ти, т.е. ВИЕ на колко години сте?

Одъртех вече.Пускам корем и дупе,преди подготовка за всяко състезание ми трябват поне 105 дни диета,докато едно време си папах всичко и ги мятах под ред.

Сега Кочев ми е обещал да ми носи една химия-растежен хормон-подмладявал клетката...

Коментар

Здравейте! Покрай отварянето на заведението ми загря телефона!
                      Нека напомня на всички, които искат да ни посетят, преди това да
                      се запознаят с модните съвети на босса Гената, за да избегнем разправиите на входа!
                      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                        Здравейте! Покрай отварянето на заведението ми загря телефона!
                        Нека напомня на всички, които искат да ни посетят, преди това да
                        се запознаят с модните съвети на босса Гената, за да избегнем разправиите на входа!
                        Кажи им че няма места , че ме заливат с въпроси.

Коментар

Три сепарета са запазени за отбрани хора!
                          На бара може да се намери място, ако Хаджиев реши да разкара някоя манекенка!

Разбира се, в зависимост от платежоспособността и външния вид на клиента винаги може да се измисли нещо
                          A2 (+)

Коментар

Яаааа направете малко място!!!
                            Идвам!!!
                            Зелен жип лифтован 5 инча на долу ( на горе вече не е фешън ) в резултат на счупени ресьори и никакви амове ....
                            Фейс контрола да внимава ..... маскировъчно облекло тип "Суис арми" .... това е хита .... и кубинки "Made in China" - стайл.
                            Бутилка Бургундско и твърдо сирене със синкав цвят ( с аромат на чорапи). Това е.
                            Идвам с Кръстника ( Джоржо)!
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Оффф, Румене какво да ви правя! Нали сте наши хора! Обаче чувам, че нещо не било фешън, затова спрете отзад! Да не разваляме реномето!
                              Иначе сте ВИП гости!
                              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                                като modern човек с вкус държа водката да е с Фармацевтично качество.
                                Съвет: най-добрата Горнооряховска (поздрави за Тишо) дестилерия "Купро 94". отлежала поне 3 дена в пластмасова бутилка, червен етикет.
                                за ценители.
                                Добра е и Химакс "ad usum externum"
                                и за омекотяване на вкуса и финален букет - aqua fontana ! (q.s.)
                                Хахах, Дидо, ти явно си любител на екстремните преживявания! Между другото миналата седмица "Купрото" яко горя - целия град беше обгазен с пушеци.
                                Всъщност "майсторите дистилъри" са в Лясковец и Калтинец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X