Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Струва ли си гаражна клетка за 2000лв.?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Струва ли си гаражна клетка за 2000лв.?

Гаражната клетка е от бетонните, незаконните

Почти под прозореца ми е. Живея в блок. Има направена електроинсталация и плоча с арматура на пода. Дават ми я за 2000лв.

Риска е да не почнат да ги вдигат тия дни. Няма вероятност някой да купи мястото за строеж, така че ако ги вдигат, ще е общината. Наемите за паркинг всички ги знаем. Клетката е на 10-ина години, около нея има доста други (поне 30-ина броя). Човека има и документи че е негова, и всичко ще направим както си му е реда.

Става въпрос за София, кв.Красна поляна.

Та... дайте съвет какво да правя.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Струва ли си гаражна клетка за 2000лв.?

2000 лв е добра цена, ама рано или късно, ще ги раздигат. Може след 1 може и след 10 години. Има риск. Ама ако 5-10 години не те пипат си заслужава. Иначе аз хич не ги харесвам тези грозотии. Добре, че в нашия квартал няма.
    О899 2б2 1З2

Коментар

И аз се озъртам за клетка от едно известно време. Какви са й размерите, 6х3 ? Вратите метални ли са ? Скъпо ми се струва 2000 лв.
      Докато търсех, имах усещането, че за бетонни клетки цените се въртят около 1200 лв. Ненапукани, с транспорт.

Коментар

Преди 1г в Благоевград ми продаваха една за 900лв с вратата.
        SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
          2000 лв е добра цена, ама рано или късно, ще ги раздигат. Може след 1 може и след 10 години...

В Пловдив, срещу 20 лв. на месец, районните кметства издават разрешителни с валидност 1 година. На следващата година разрешителното се подновява и така има някаква сигурност, поне в рамките на годината . Естествено има и такива клетки, чийто собственици хич и не си правят труда да отидат до кметството и съответно не плащат нищо. За сега и те си стоят редом с другите и то в продължение на години...
          И аз си задавам въпроса ако това продължи 5-10 години кой ще е пре...ният - дето плащаме или другите ?

Коментар

Тая си е сложена и бетонирана. С врати. С инсталация и осветление. С излят бетонен под. И ми е под носа.

Ще питам дали може да се измисли нещо за разрешително, макар че се съмнявам.

И аз не ги харесвам, обаче от половин година си държа колата пред блока, и съм се превърнал в донор на някой мангал явно. До сега 2 тас-а (оригинални, по 36лв единия) и една решетчица на халогена (7лв.). Отделно един път ме закачиха и си намерих номера на земята, още 2 пъти ме закачаха и имам слава богу леки щети.

А като се прибера след 19:00ч. ми иде да си я кача вкъщи. От една година насам с триста зора намирам място за паркиране. А карам малка кола. Не ми се мисли ако имах някой шлеп, което в скоро време ще ми се наложи, предвид растежа на наследника и планирането на втори. Платените паркинги хем са далече, хем са пълни, хем отношението е....
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от kksnick Преглед на мнение
              .....собственици хич и не си правят труда да отидат до кметството и съответно не плащат нищо. За сега и те си стоят редом с другите и то в продължение на години...
              И аз си задавам въпроса ако това продължи 5-10 години кой ще е пре...ният - дето плащаме или другите ?
              На този въпрос мога да ти отговоря веднага....
              Иначе 2000 лв за клетка в София, при положение, че и да се вземе решение да ги разкарват ще мине малко време докато го изпълнят ми се вижда добре.
              Technical Rescue Direct - life lies in courage
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Тая си е сложена и бетонирана. С врати. С инсталация и осветление. С излят бетонен под. И ми е под носа.

Ще питам дали може да се измисли нещо за разрешително, макар че се съмнявам.

И аз не ги харесвам, обаче от половин година си държа колата пред блока, и съм се превърнал в донор на някой мангал явно. До сега 2 тас-а (оригинални, по 36лв единия) и една решетчица на халогена (7лв.). Отделно един път ме закачиха и си намерих номера на земята, още 2 пъти ме закачаха и имам слава богу леки щети.

А като се прибера след 19:00ч. ми иде да си я кача вкъщи. От една година насам с триста зора намирам място за паркиране. А карам малка кола. Не ми се мисли ако имах някой шлеп, което в скоро време ще ми се наложи, предвид растежа на наследника и планирането на втори. Платените паркинги хем са далече, хем са пълни, хем отношението е....
                Не бих се замислил въобще.
                Ако имаш човек в общината провери за всеки случай да не би да подлежи на махане в съвсем близко време.

Коментар

За три години ще я избиеш - с парите за платен паркинг.Охрана - срещу закрит гараж. И ти е под носа. Нова последно беше 1600 - 1700 лева с врата и доставка. Аз не бих се колебал. Включи и прецаканото предно стъкло след зимните снегошлайфания сутрин в цената...

Коментар

Довечера ще се спазарим с човека.

Мерси на всички за съветите.

Коментар

Спазарихме я за 1800лв. Има си работеща електроинсталация и аларма. От утре ще си имам гараж.

Пак мерси на всички отзовали се на въпроса ми.

Коментар

Да си я ползваш със здраве многооооо години

Коментар

Добро решение си взел. Честито. Сега като си имаш и гараж, горкичката ти Фероза какво я чака.....
                          О899 2б2 1З2

Коментар

Изгодно е дори и утре да те изговят пак си струва парите.
                            Добре си направил.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Темата е доста старичка, но все пак.

Та въпроса е следния, пред блока има ... доооста свободно място. Не мога ли, аджеба, да си "изтропам" (с извинение) една клетка и да разкажа играта на съседите. Гледам, че нови са по 1800лв с транспорт и монтаж. Има за по 1000лв. В общината, ще давам по 20лв, не е проблем, но... дали имам правото? .... В по старите Ж.к. има навсякъде... в новите не си и помислят. Подземна "клетка", 10000 Е.
                              Наем 100лв. А тия `убави "къщета.... за 1800лв.....

Кажете как да го измислим.

Това е пред блока. http://www.imageno.com/ni47ciyqtjpwpic.html
                              http://www.imageno.com/ni47ciyqtjpwpic.html

Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X