Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Що затвориха кръчмата?
    В кафето ли ще се напиваме, не че не сме го правили ама не е гот некакси!!!!!!!!!
    Наздраве!
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Предлагам цялата тема да се прекръсти на "Питиепродавница"
      Става и за кръчма и за кафе
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Явно тука ще пием!
        А наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
          В кафето ли ще се напиваме, не че не сме го правили ама не е гот некакси!!!!!!!!!
          Наздраве!
          И на мен не ми е гот. Не че темата аз съм я пуснал, ама да викам наздраве в тема, дето се води сутрешна ми става кофти. Почти всички в тоя форум употребяват алкохол и демагогията в случая е излишна. Гадеф си нема работа, Ванката му се върза на акъла и стана каша. Докато темата не се раздели аз, там дето хората се събуждат заедно, пият си кафето и си говорят за предстоящия ден, няма да пиша. Наздраве.

Коментар

Съгласен, така се окепазяват таман две теми
            Нещо не е домислено...
            Наздраве и ако някой може да оправи кашата ще е супер!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
              абе искукуригалия , нещо пак си пил топло , не ме ядосваи че нали знаеш че със синъми имаме работа у вас а наздраве
              Булка ти и сина ти могат да намерят хубава "рабта" у назе,ама ти?
              Башка че нави фитилите на "gadefff"-ния и спретнахте корпоративно лапане на Васковото напионерчване.
              Ама,НАЗДРАВЕ,пък-намерих си чаша за водка и чиния D 200mm!
              Ай,че ми е жадно!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Булка ти и сина ти могат да намерят хубава "рабта" у назе,ама ти?
                Башка че нави фитилите на "gadefff"-ния и спретнахте корпоративно лапане на Васковото напионерчване.
                Ама,НАЗДРАВЕ,пък-намерих си чаша за водка и чиния D 200mm!
                Ай,че ми е жадно!
                ма верно си изкукуригал , закво ти е таа бабичка гадна по добре аз да доида , поне сомовете ше ти тегля от дунава
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                  И на мен не ми е гот. Не че темата аз съм я пуснал, ама да викам наздраве в тема, дето се води сутрешна ми става кофти. Почти всички в тоя форум употребяват алкохол и демагогията в случая е излишна. Гадеф си нема работа, Ванката му се върза на акъла и стана каша. Докато темата не се раздели аз, там дето хората се събуждат заедно, пият си кафето и си говорят за предстоящия ден, няма да пиша. Наздраве.
                  Има и друго решение.Ти като модератор може да заключиш тая тема и да се отворят нови две.сутрешн блок и деноношна кръчма
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                    Предлагам цялата тема да се прекръсти на "Питиепродавница"
                    Става и за кръчма и за кафе
                    Кръщелника на симбиозата да я кръсти "Питиедарителница" и да покрива масрафа-лошите от единия бивш раздел ще се жертват да му стопят финансовия лагер/доматите ш'ги мъкнем от къщи/...
                    Да пия една бозичка,ама нощеска да не дежуря.....
                    Тц,наздраве-боза да пие Юли и Gadefff-резняк!

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                      Докато темата не се раздели аз, там дето хората се събуждат заедно, пият си кафето и си говорят за предстоящия ден, няма да пиша. Наздраве.
                      Васко, като гледам - от инструментите няма такъв "разделяне на теми".
                      Какво остава тогава - май да й ударим катинара на тази и да отваряме две нови (както си бяха), а?
                      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                        Какво остава тогава - май да й ударим катинара на тази и да отваряме две нови (както си бяха), а?
                        Да изчакаме до утре. Може Венци да помогне или Ванката да я раздели. И аз се мъчих ма не става. Той, Ванката-Чинела, за това е написал: Внимавай какво си пожелаваш! Явно е знаел, че процесът е необратим. Гадеф-ска работа.

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                          Гласувам за!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                            ма верно си изкукуригал , закво ти е таа бабичка гадна по добре аз да доида , поне сомовете ше ти тегля от дунава
                            Ти ако цъфнеш ш'теглиш бая ракии и салати докато си изкупиш грехо.
                            Нема гадни бабички и дърти риби...Ако освяткам Лили Иванова ша носи бананова салата със сметана от Джомолънгма/без оцет и олио/!!!
                            Абе...,сърбай барабар с мене-после ша си шепнеме за глупости.
                            НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

Наздраве, ей и ако не сте измислили нищо до утре вечер - ще глобявам - бира или безалкохолно (според времето)
                              И да се наспите добре, че утрото е по-мъдро от вечерта.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

НАЗДРАВЕ момчета на ракия съм плевенса пазех си я от време оно
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X