Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    еи, хаимана стари са на дедоти говедата колко е часъ та не си лягате я марш в леглата
    А не .Допивам си бирата и тогава
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      Не бе аз само за присъствие,за компания.Иначе не се отказвам от русенската мома
      НАЗДРАВЕ
      бе незнам , да не излезе че си общинския бик
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        бе незнам , да не излезе че си общинския бик
        не че не ставам за разплод,ама чак па общинският бик(пазя се за първата брачна нощ

Коментар

• До: На кафе

Добро утро!
          Снощи преваляха гости в нас и гледам тотал сте омотали вратите...Па оня пернишкия пръч с теа турнета по женски гащи ми се чини,че ще получи визов режим за Русенска околия...Ш'го видя надвечер-рибата в морето,той тръгнал на чепаре.ПТП-тата имат явно деповъздействие на чутурата...

Коментар

Добро и от мен!
            Тишо, къде си бе, дай да изплакнеме малко очите с Ангелинчето!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Добро утро!
              Снощи преваляха гости в нас и гледам тотал сте омотали вратите...Па оня пернишкия пръч с теа турнета по женски гащи ми се чини,че ще получи визов режим за Русенска околия...Ш'го видя надвечер-рибата в морето,той тръгнал на чепаре.ПТП-тата имат явно деповъздействие на чутурата...
              Свиквай баце!
              Така сме ние татковците на момичета, все някой ще ни отмъкне съкровищата някой ден( ма....цата им аз... да ги докопам само....к...ленца ниедни)!
              П.П.
              Гледах брошурата на Практикер, пуснали са писоари за външен монтаж (да не ни препикават портите), та ти си зорлия май, звънкай в склада да ти запазят една две бройки
              И леко с кафето, дън дигнеш кръвното!Нали си знаеш, мента, глог и валерян.
              Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                Добро и от мен!
                Тишо, къде си бе, дай да изплакнеме малко очите с Ангелинчето!
                Е как каде, с Ангелинчето!
                А добрютрю!
                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Добро да е адаш!
                  След кафето препоръчвам едно "виски" за успокояване на ръката.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                    Свиквай баце!
                    Така сме ние татковците на момичета, все някой ще ни отмъкне съкровищата някой ден( ма....цата им аз... да ги докопам само....к...ленца ниедни)!
                    П.П.
                    Гледах брошурата на Практикер, пуснали са писоари за външен монтаж (да не ни препикават портите), та ти си зорлия май, звънкай в склада да ти запазят една две бройки
                    И леко с кафето, дън дигнеш кръвното!Нали си знаеш, мента, глог и валерян.
                    Бе,ако не успея да се включа за кенефите ще отключа касата...
                    Мента не пия шот ме боли глава ако предозирам-па стигнааме до благите водчици.

Коментар

Добро утро

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
                        Добро утро
                        Добър ден!

Коментар

Добър ден! Връщам се от Янтра, тръгнах за риба , но цялата река е побеляла от изтровена риба! Изроди! Не ми се говори направо...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Добър ден! Връщам се от Янтра, тръгнах за риба , но цялата река е побеляла от изтровена риба! Изроди! Не ми се говори направо...
                            Кой мръсен изрод я е свършил тая помиярщина,м@йка му мръсна в @ервата да е@а?!!!
                            А писа че и до пъстърва сте я били докарали-бахти малоумния свят,свините били нам ко си-да да...

Коментар

Абе знаете ли колко е часътЩо няма никикой в къщи по точно в кръчмата?Днес да не ме оставите сам да си пия,като битов алкохолик
                              Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Па оня пернишкия пръч с теа турнета по женски гащи ми се чини,че ще получи визов режим за Русенска околия...Ш'го видя надвечер-рибата в морето,той тръгнал на чепаре.ПТП-тата имат явно деповъздействие на чутурата...
                              Абе Максе,нищо ми няма на чутората бре.Аз да зема щерката,па после не визов режим,ако искаш тотална забрана за Русенско варено ми сложи
                              Айде НАЗДРАВЕ за кандидатЗетя на Макса(демек за мен)

Коментар

Ми,наздраве,Нива,ама той тъста ти сигурно спи.
                                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                                -----------------------------------------------
                                Питието определя съзнанието....
                                -----------------------------------------------
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X