Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: НАЗДРАВЕ
Абе,той Максссса,сега ,ако идеме,може би да не я даде,щото спи, сигурно.ПравИ търгове за зет с явно наддаване.И гледай тъщата.Жената рано или късно ще заприлича на нея.Мойта жена сега е 50 кила,а тъщата е 100,ама кво ше стане после,знае ли човек.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Ти па таа ракия се сам си я пиеш,ама че дойдеме некой ден и ние.Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеКротко наздраве и от мен, че снощи се вкарахме в мъглата с Фанатик...
Ма ракийката му е много читава, щом не ме мъчи махмурлук и главоцеп при това количество!Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Как сам бе. Двамата се умайвахме вчера. 2 бутилки пресушихме. Ама наистина е много хубава. За 50 градусова изобщо нямам махмурлук.Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеТи па таа ракия се сам си я пиеш,ама че дойдеме некой ден и ние.
no signature no problems
Коментар
-
ООО, Боше! Жив ли си?Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеКак сам бе. Двамата се умайвахме вчера. 2 бутилки пресушихме. Ама наистина е много хубава. За 50 градусова изобщо нямам махмурлук.
Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
БАти гадовете.Нема да се обадятПървоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеКак сам бе. Двамата се умайвахме вчера. 2 бутилки пресушихме. Ама наистина е много хубава. За 50 градусова изобщо нямам махмурлук.
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Да бе верам тиПървоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеСтига си рИвал, ща поканиме другия път!

ПП.Ама ако верно,трбе и биричка

още по ПП.Ако понахалствам още малко май верно ще ме поканите
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеДа бе верам ти

ПП.Ама ако верно,трбе и биричка

още по ПП.Ако понахалствам още малко май верно ще ме поканите
Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
Как да го разбирам това,че вече съм поканен лиПървоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
.Достатъчно нахален ли бях

Абе нещо забравих
НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Имам още литър бира,така че ще ви удостоя със присъствието си
Коментар
-
Блак.И аз изкам България Чиста и Пивка.Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеМи да ти е сладко!
Наздраве!
Наздраве.И на теб да ти е сладка 50 гродусовата
Коментар
-
До: На кафе
Добро утро и спорна седмица!
Тишо,кво хвана?Аз бях от петък на обяд до снощи на палатка.Тотална излагация-5 опикани таранки и 3 бели риби.
Колко дъжд и студ отнесохме не е истина.Накрая голямо окопаване/калища яки/ и връткане край гьола-от жипката виси кал като коледна елха.
Абе,уЙкенд и половина...
Последно редактирано от maxxx; 15-09-08, 08:52.
Коментар
-
До: На кафе
Добро утро!Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеДобро утро и спорна седмица!
Тишо,кво хвана?Аз бях от петък на обяд до снощи на палатка.Тотална излагация-5 опикани таранки и 3 бели риби.
Колко дъжд и студ отнесохме не е истина.Накрая голямо окопаване/калища яки/ и връткане край гьола-от жипката виси кал като коледна елха.
Абе,уЙкенд и половина...
Максе нищо не хванахме.
Имахме само едно бутване на дънните ама отнесе рибката и избега.
И тъкмо се бех наканил да ходя утре за щука на една труднодостъпна корекция, и ей на - заваля!
А бе изобщо - каръкът е наш...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар